Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Hello fetelor,
Eu nu am simtit ziua de 8 Martie, nu am primit nimic de la nimeni.Pe deasupra, cand il invatam ieri dimineata pe Angelo ca este ziua mamei, pe 8 Martie este ziua tuturor mamelor si ma pupa si spunea La multi ani, se baga si nesi de G si-i spune: aici santem in Germania, nu e nici o sarbatoare Ce sa mai comentez, i-am spus doar sa nu se bage in educatia care o dau lui Angelo, este si el roman si trebuie sa invete obiceiurile noastre.Da mai fetelor, cand eram mica, ne invata sistemul ca ziua de 8 martie este ziua internationala a femeiiNu este nicicum internationala. Ieri am fost la coafor sa il tund pe Angelo A fost prima data cand merge; el a fost tuns de mic, numai de Litsa verisoara coafeza. A stat cuminte pe scaun dar s-a luat de coafeza si i-a s pus sa aiba mai multa grija pt ca l-a intepat cu foarfeca la ureche. L-am intrebat acasa daca mai vrea la coafor si a spus ca nu, pt ca l-a intepat la ureche. 15 euro ne-a costat+2 euro bacsis.Este un salon scump dar se fac reduceri pt copiii pana in 7 ani. De sapt asta am inceput sa merg la solar Am fost de 3x pana acum
Silvi, sa va traiasca sanatosi nepotelul si finutul Cand aveti botezul?
Cosmi super v-ati distrat Hai spune cine a cantat? Doar nu i-ai invitat tu, oricum ai fost in cel mai select club din Bucuresti
Va pupic pe toate, trebuie sa plec la gradi
p.s. sa aveti pofta la mucenici
andiaroro spune:
Maraki- 8 martie chiar e Ziua Internationala a Femeii. ONU a declarat-o in 1977.
Am 8. März 1977 wurde der Internationale Frauentag von den Vereinten Nationen (UN) offiziell zum Feiertag erklärt.
Bine, e considerata mai mult ziua "egalitatii in drepturi intre barbat si femeie". Prilej de dezbateri politice, reportaje despre cum s-a schimbat statutul femeii in soc, etc
La noi e mai mare tambalalul, pentru ca se sarbatoresc si mamele tot pe 8 martie.
La francezi ziua mamei pica intr-o alta zi. Si mai au si ziua bunicii si ziua tatalui, etc. Asa ca la ei zilele alea sunt prilejuri de cadouri si declaratii de iubire pentru femeile din fam si 8-ul ramane pentru manifestatii publice. Iar la nemti stiu ca e cam tot ac chestie cu zile diferite de sarbatorire.
Asa sa-i explici lui G. .
silvi_2005 spune:
Chiar ma gandeam sa ii zic lui Maraki ca e internationala ziua ca auzisem si eu la radio aici
Salutare tuturor si o primavara frumoasa, frumoase cadouri ati primit bravo fetelor eu nu am primit nimic special ca primisem in avans, sotul a luat numai niste champanie si capsuni si am serbat uitandu-ne tolaniti la filme dar nu aveam pretentii ca luna asta mi-am si luat si am si primit destule, cea mai incantata sunt de masina de spalat vase care e tacuta ca o pisica si spala frate cum nu am spalat eu never paharele
Cosmina sa ii spui sotului tau ca a facut furori pe forum bravo lui frumos gest sa il repede cat de des se poate . Ce petrecere Doamna pacat ca nu sunt la Bucuresti ca ce m-as mai fi dansat si eu.
Gio ce fain gestul cu esarfa al meu nu mestereste nimic pt mine cu scoala ce mai face de sarbatorile majore
Miha cum e vremea la Cluj ? se simte iz de primavara ? Imi lipsesc babutele care vind ghiocei :)
Gata fug in oras sa il recuperez pe pitic ca azi a fost la Centru de activitati
G_I_O spune:
ANA ai labartat pagina cu linkul.
MARAKI e ziua internationala a femeii. Asa ca dai peste nas lui G. Si sa-i fie rusine ca nu apreciaza femeia de langa el.
Dragul de angelo, cred si eu ca nu mai vrea la tuns.
Ce face nora?
SILVIA pai la gradi a decorat marco esarfa.
COSMI ce copil minune a cantat Pe-acolo :))?
andiaroro spune:
Gio- L-am sters si i l-am trimis pe PM.
Sper ca nu mai e pagina aiurea ca la mine era ok si cu link.
Irina- Daca ai stii, ce dor imi era de tine. Chiar ma bucur ca ne dai vesti despre trupa de soc.
Lili pe unde o umbla?
Cosmi- Intr-adevar, ne bati pe toate la puncte...
Am avut si eu "surpriza", pentru ca mai mereu uitam, daca nu-i tambalau in jurul nostru.
Asa ca...am fost la resto in 2 (dupa nu mai stiu cati ani).
A vrut sa-mi ia niste sandale sau pantofi din magazinul meu preferat, dar am renuntat, pentru ca nu-mi venea nimic perfect (la cat costa, nu iau, daca nu-mi vin turnate).
Asa ca m-am cadorisit (cu banii asigurarii) cu o pereche de ochelari noi: lila cu gri. A cam carait ca-s cam excentrici, dar i-am zis ca-s florile mele de 8, asa ca m-a lasat sa-mi fac damblaua.
Bine ca v-ati linistit cu inscrierile astea si ca sunteti fiecare impacat cu alegerea.
Alex incepe maine contrabasul, asa ca nu mai poate de nerabdare. Sa vedem reactiile, dar la cat de simpatic mi s-a parut proful la tel, tare mi-e teama ca nu scapam.
Acum e cu taica-su la un concert de Ravel...
cosmi1975 spune:
neata...dau o cafea cui doreste
m-am trezit sa merg la cursuriasa mi s-a luat de atata scoaladar nu zic nimic sa nu-i dau idei Biancai
Ana lasa ca ti iei tu de incaltat cand vor baga noutati...sa stapanesti ochelari sanatoasa
Maraki lasa-l pe Gnu te mai supara ...eu zic ca asa e felul lui si greu sa-l schimbi la varsta asta. Nici lui papan nu-i place la frizerdar nu are incotro.Ce-ti veni cu solarul , ca tu si asa ai tenul inchis?
Gio...copilul ala minune nu a cantat dar a prestat salam si sorinel pustiu...dar distractia a fost maxima
Silvi si eu as vrea o masina de spalat vase....samapanie ,capsuni...ia sa bat si eu ceva apropouri
Toanca s-a deschis un nou bazin de inot pe undev a pe langa Arena National si cica e super...ma duc luni sa vad ce si cum
ma duc sa ma pregatesc si sa trezesc fata sa plece la meditatii
revin
toanca spune:
Cosmi, sa dai detalii despre bazinul de inot ca ma intereseaza subiectul; din mai vreau si eu sa incep sa il dau iar pe Matei asa ca orice informatie e bine venita.
Maraki, nu te mai amara; daca G asa considera.....pa sa-i fie rusine.
Mi-e o lene...abia m-am trezit din somnul de frumusete si inca nu mi-am inghiti galusca
In rest, nu prea avem noutati.
Azi am fost la piata, am facut mancare si acum stau si zac in pat.
Apropo de scoala: mi-am luat si eu diploma de Harvard asa ca acum sunt absolventa
Sa aveti o seara placuta
cosmi1975 spune:
neata...ce liniste pe aici..haideti ca dau o cafea buna si fierbinte
ne am trezit si ne bem cafeauaunii , ca altii se uita la desene
aseara am fost la o petrecere si tare bine s.a simtit stefan.Nu mai tuseste , dar il doare intr.o parte agatului ca adormit stramb. Cand am fost sapatamana trecuta cu el la spital ca tusea , dr de acolo mi .a zis ca are suflu sistolic...musai sa.i fac ceva investigatii.
Toanca o sa ma interesez si iti spun ce si cum. Tare mult imi palce poza ta de la avatar.Felicitari pt absolvirea de la Harvard.O sa am si eu nevoie de voie sa.i tineti puminii Biancai la examen...eu cred ca este cel mai important examen din viata , comteaza foarte mult pentru ce va face mai tarziu.
Toanca te invidiez ca dormi dupa amiaza...eu daca as dormi ziua as face noapte alba.
ma pun pe cautat un film sa.l duc pe papan la mall
voi ce faceti??
toanca spune:
Cosmi, ne spui cand trebuie sa tinem pumnii Biancai si e ca si facut
De dormit...dorm...azi am dormit aproape 3 ore si abia astept sa ma bag iat in pat
Suflu sistolic....trebuie sa il duci pe papan la investigatii supimentare