Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
d_melli spune:
La multi ani tuturor!
Raportam si noi dupa o lunga pauza.Ne-am inscris la clasa 0 astazi asa ca stam fara griji.La noi inghesuiala e la clasa 0 din cate am bagat de seama si la scoala si la gradi.
Nu am reusit sa mai sccriu ca nu prea mai avem voie de la munca asa ca azi am prins un pic liber si...
Apropo de dinti Mario are doi noi crescuti ,doi cazuti si 2 pe care ii scoatem luni,deci...Merge la gradi fara chef,vrea la scoala unde e atat de fericit pt ca nu va dormi.
Carla e o dulcica, o super vorbareata, o pitica si slabutza,deci opusul lui Mario.Probabil va merge si ea la gradi ca din acest an pot fi inscrisi si copiii peste 2 ani.
In rest oboseala ca dupa o revenire la munca.Nu mai promit ca scriu mai des ca nu stiu dc ma pot tine de cuvant,insa am sa incerc.
Va pup pe toate si va urez inca o data la multi ani tuturor.
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 LA MULTI ANI!! SA FIM SANATOASE SI BUCUROASE eu am inceput ziua frumosasta dupa ce am terminat-o si mai bine..a fost frumos la petrecerea de Bamboo ,am facut poze cu Botezatu care e un ..frumos si un sociabil , a cantat Pepe ..am dansat , mancat ,baut si mai ales socializat cu coelgele.Am luat.o si pe Bianca cu mine si s-a distrta super...mai ales dupa ce adat nas in nas cu directoarea de la ea de la scoala si cu profa de romana am ajuns acasa pe la 12 si am avut o mare surpriza...incepand cu presul de la usa si pana in dormitor erau presarate petale de trandafiri...am ramas masca iar Bianca nu mai contenea cu laudele la adresa lui Gabi...mda ce sa zic astazi avem parti la munca iar diseara gasca de preietene la carciuma revin stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
WOW....COSMI, asta da surpiza!
Mai ceva ca in carti!
Felicitari doamna pentru asa un sot
toanca spune:
De fapt cu asta trrebuia sa incept: LA MULTI ANI DOAMNELOR, dar m-a lasat Cosmi cu gura cascata
Uitati ce activitate a avut Matei azi cu gradinita:
"Cuocazia zilei de 8 Martie vom iesi cu copiii de la Grupa Istetilor in parcul Coltea "La Vioara". Copiii vor oferi flori doamnelor, le vor face urari de ziua lor, vor primi cadouri si se vor distra impreuna cu Itsy si Bitsy. Aceasta activitate se va desfasura in parteneriat cu Radio Itsy Bitsy"
A venit super incantat.
Si eu am primit de la sotul meu un buchet de frezii (florile mele preferate), de la Matei zambile si o felicitare superba pe care scrie "Te iubesc mama"
In rest, mult de munca si ma bucur ca maine e vineri.
Nu am apucat sa ies si eu cu fetele in oras din acelasi motiv, in schimb ne-am facut un obicei si vinerea dimineata ne luam micul dejun cu o parte din colegi la o cafenea
Cam astea sunt noutatile noaste
MIHA78 spune:
Silvia, felicitari ptr. nepotel, sa fie sanatos! Cred si eu ca e fericit fratele tau, cum sa nu fie cu asa o bucurie. Deasemenea, si ptr. finut. F. frumos deci tu ai si nepot si finut nascut in aceeasi zi, ai avut parte de ceva emotii. Sa ne pui poze cu frumoasa ta gradina.
La Multi Ani, doamnelr, multa sanatate si bucurii!!
Eu dupa ce a povestit Cosmi, nu cred ca mai are rost sa zic ce-am primit de 8 martie, zau asa Cosmi spune-i sotului ca a starnit valuri de invidie... Glumesc, f. frumos din partea lui.
Toanca cred ca si Matei a fost f. incantat de activitatea de azi, f. dragut.
Irina, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine, e fetita mare deja si Carla. Si Tudor ca si Mario abia asteapta sa fie la scoala, chiar daca e gr. o, nici al meu nu mai vrea sa auda de somn.
dia_tm spune:
LA MULTI ANI mamici!!!!
si multi pupici!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
G_I_O spune:
si eu am primit ieri un buchet din lalele si frezi de la sot si o prajitura.
de la Marco o felicitare frumoasa si o esarfa pe care a lipit el fel de fel de pietricele.
de la Edi o felicitare cu niste sfaturi pt parinti cum sa ne educam copilul si ce inseamna mama...frumos text. o vaza cu ceva iarba incoltita...cred eu si forma manutei lui din gips.
Le-am fotografiat si le voi posta cand am chef si timp.
aseara eu am iesit cu fetele si azi dim. am dormit pana la ora 11....nu stiu ce am, probabil si oboseala, si raceala...mi-au pus capac.
Cosmi ...am ramas si eu fara cuvinte! romantic sot mai ai!
fain ati petrecut in bamboo, vrem poze.
Irina bine ai revenit doamna! vrem poze cu copiii. felicitari pt inscrierea in cls.0.
Miha, Toanca ne-a lasat Cosmi fara cuvinte, nu?
Iuliana frumos gest din partea celor de la gradi.
Dia, Bumbi la multi ani si voua mamici la patrat.
MAraki unde esti doamna!!!!!
azi m-am apucat sa fac mucenici moldovenesti. la noi nu e obiceiul de nici care, dar cum imi plac mie aluaturile, profit de orice ocazie pt a le face.
o zi frumoasa!
toanca spune:
Salutare.
Am pus-o si eu pe mama sa-mi faca mucenici, dar din aia in zeama (ca la noi cam asta e obiceiul), iar mie aia imi plac; asa ca abia astept sa mananc diseara.
cosmi1975 spune:
salutare gagici...
hai mai fetelor eu cred ca fiecare se exprima in felul lui ,G nu era asa romantic acum 15 ani , dar cu timpul a devenit atent si tine cont de toate zilele importante. Am mai ,,patit o... acum vreo 7 ani faza cu florile ,numai ca atunci erau petale de mai multe flori din lift pana in pat.
Ieri am sarbatorit la scoala ziua femei intre colege si a fost frumos , dar partea cea mai cea a fos aseara de la 9 la restaurantam petrecut foarte bine vreo 14 fete .Era restaurantl plin de femei si patronul a organizat f frumos de la intrare pana la iesire.Nu credeam sa petrec asa de bine mai ales can am vazut cine urma sa cante dar spre surpinderea mea lautarii astia cunoscuti stiu sa faca atmosfera. Nu va zic cine a canta ca o sa ma considerati manelistadar tare bine m.am simtit.
de la sot am primit o floare in ghiveci ,de la bianca un buchet mare de flori si un bilet de m a lasat masca multe vorbe frumoase dar cel mai tare m-a impresionat faptul ca mi-a scris ca-mi multumeste ca m-am preocupat sa...invete .Stefan mi.a dat o felicitare pictata de el si o imbratisare cum numai el stie.
Gio f frumoase cadouri..tu si Bumbi sunteti cele mai rasfatate 3 barbati in casa
Toanca prea multa munca la tinefrumoasa actiunea celor de la
gradinita.
Dmelli pune poze cu copiii
restul fetelor??