Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare...

noi in etapa a 2 a ne incadram la inscriere in clasa 1 ,asa ca suntem pe tusa
Papan are o masea care i iesesi e ff mandru ca cica e barbat

GIO lasa ca se vor rezolva toate usor ,usor...eu zic ca ar tb sa incerci sa sa ti iei un post in invatamnat pana se mai limpezesc apele
Miha sanatate la puiut
Dia e aproape marea de voi?pup printesei
Toanca tragedie in dorobanti

Teolinda sanatate multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Oh, ce nebunie la voi cu inscrierile...sper sa se termine curand si cu bine pentru toata lumea!

...la noi din cate stim pana acum si bebelina e tot fetita
Pana acum totul pare ok (in linii mari...cu mici motive de stres si masuri de precautie ...dar nimic serios)

De mutat nu ne e mare graba - dar se pare ca proprietarii au vandut casa unde stam acum si daca noii proprietari vor sa se mute sa locuiasca aici(cel mai probabil, desi inca nu ne-a anuntat nimeni nimic oficial - cred ca inca n-au semnat actele oficial la notar...daca informatiile neoficiale pe care le-am primit sunt corecte ar trebuis a se intample evenimentul in urmatoarele zile/saptamani) vom avea maxim 6 luni la dispozitie sa ne mutam; asa ca momentan studiem doar ofertele; dar nu-i deloc usor sa gasit pe aici o locuinta normala, si la un pret/chirie cat de cat rezonabil ...

Marea nu e prea departe, ca Belgia nu e ea foarte mare...vreo 100 si ceva de km.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
gata, am inscris si eu spiridusul....doamne ce emotii am avut, zici ca trebuia s aintru la un examen.
cica sunt foarte mult pt. cls1, dar daca avem flotant nu trebuie sa ne fie frica....asa ca parca vad ca din 25 locuri/clasa, cat e afisat acolo se vor face 30 locuri/clasa. Bine ar fi sa suplimenteze cu o cls.1, doar spatiu sa aiba.
Cei de la centru de evaluare, vad ca au trmis raspunsurile si la scoli, marco era in tabelul copiilor evaluati...

Iuliana bine ca e negativ exudatul. cred ca dim. ii duc si eu sa vedem ce iasa dupa antibiotic.
voi pe cand aveti evaluarea?
Cosmi bafta in turul 2. si felicitari pt noua maseluta. la noi nici vorba de asa ceva.
Dia ce bine ca aveti preaviz asa mare, puteti cauta cu calm casuta.

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna!!!

cosmi succes in etapa II!!! ce se aude pe la voi la scoala? la ce numar mergeti voi? voi aveti avantajul fratelui in scoala! asa vom fi si noi la anul, in plus vom reinnoi viza de flotant, ca doar ne place in zona respectiva , e chiar la intrarea in parc...bineinteles, asta daca mai sunt in vigoare normele metodologice ...

noi aseara am fost singurei, dani la oradea, asa ca am invitat pe la noi pe cei trei baietei din bloc...s-au jucat pana pe la 22 00 si mai stateau, daca era dupa ei... inclusiv fotbal in living s-au jucat azi-dimineata nu se mai trezeau

sebi aseara nu a vrut sa intre la karate ca il dor dintii serios motiv nu am insistat nici eu, nici antrenorul...a stat doar si s-a uitat la baieti. ce stiti de durerile de dinti? inseamna ca urmeaza sa ii cada vreunul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bumbita sa sti ca noi chiar asa am patit, s-a plans de cateva ori ca-l doare dintele si la cateva zile i-a ramas intr-o bucatica de mar.
Gio, felicitari, ma bucur ca ai reusit sa scapi de stresul asta azi.
Dia, da a fost o mare nebunie cu inscrierea asta.
Silvia, Ana, Maraki si restul doamnelor, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

eu stau in pat langa papan ca l doare urecheasi ma vrea langa el...offf , noroc cu cuscra Anyca ma indruma ce sa iau.Stefan este pe zinat de 5 zile si in mod normal nu inteleg de ce s a dus infectia la ureche

GIO gata ai scapat de stres..pup eu un scolar
DIA e ok daca va lasa noul propietar atata vreme sa va mutati
Bumbii eu il duc pe stefan la scoala la care este si Bianca ..la aceasi invatatoarenu apartinem de scoala asta dar asteptam etapa a 2 a

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare eu de vreo 20 min am ajuns acasa ca am umblat azi toata ziua si inainte su dupa munca la resto de dimineata am fost trezita la ora 6 cu vestea ca a nascut cumnata mea deci am nepotel, fratele meu era tare emotionat iar eu am si fugit la Posta sa trimit un pachet . Pe la pranz imi scrie Jp ca e de garda la maternitate si dupa nici 30 min ca a venit sa nasca prietena mea la care o sa le botezam noi copilul a nascut si ea, baietei amandoi parca era facut ma si distra ca al meu sot i-a facut anestezia si radea toata sarcina ca spera sa nu cada tocmai cand e el de garda ca la prieteni ii e groaza . Am mai facut o tura la Cora sa cumpar un sosulet si niste fructe sa fac un cos de fructe pentru maine la vizita la spital si am luat un album photo de bb bestail cu toata povestea de cand a fost conceput, cu spital, arbore genealogic , toc e tare fain ilustrat mi-ar fi placut sa am asa ceva pt Alain.
Felicitari fetelor cu inscrisul la scoala sa aveti toate scolari fericiti si cuminti
Iuliana super cu exudatul, ai scapat de o grija.
Gio cum mai stau cu sanataea baietii tai ? Off topic ai vazut colectia de anul asta de Laredoutte ? Se poarta verde intens si albastru inchis ce imi plac combinatiile eu vreau sa imi iau dar o sa caut in oras pantalonii aia sa ma vad eu in culoare sa vad cum imi sta.
Bumbi ce fain de voi cu escapada romantica, am uitat sa iti zic tot pandesc si eu cand o sa aiba liber al meu sot un we sa ii fac o surpriza cu o rezervare la Paris pt 2 zile in doi dar slabe sanse pt urmatoarele saptamani.
Maraki ce mai faci ?
Am uitat sa va zic ca am facut jardinaj incepand cu 1 martie am plantat 130 de primula comuna http://www.plante-interieur.com/primula_vulgaris.php asa arata de bine, de toate culorile am pus 6 jardiniere la fiecare geam cate una, o bordura la aleea de intrare in casa si in gradina din spate pe langa casa cat e casa de lunga , pe langa terasa cate un rand si niste cosulete pe terasa, tare frumos arata si nici nu sunt inflorite bine inca dar in noaptea asta sunt minus 4 grade sper sa nu inghete ca eu nu o iau de la capat ca doua zile am muncit . Cam astea ne sunt noutatile ma retrag ca sunt moarta de obo va cu drag si promit sa intru mai des.

Mergi la inceput

eu cu un inceput de raceala...sper sa nu dau si baietilor. in rest ok, cat se poate.....

Bumbi M. nu s-a plans de dureri de dinti, inainte sa i se miste...el se plangea doar la cele cariate....asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Miha da am scapat, nu ma asteptam sa mearga asa repede si sa nu fie aglomerat. erau vreo 4 parinti in fata mea.
Ieri dupa amiaza m-am dus cu adev. cu vaccinurile, nu mai era nimeni la secretariat. Chiar a zis secretara ca pt aia m-am intors? pai da....sa fie totul ok cu dosarul.
acum asteptam rezultatele in 19 martie.
Cosmi dar ce are Stefan de e pe antibiotic? of dragul de el, o fi otita?
Silvia felicitari matusico si viitoare nasica! nici ca s eputea mai bine...amadoi bebelusii in aceeasi zi.
spor in toate si te asteptasm mai des pe aici!

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

La multi ani mamici de spiridusi! sa aveti o zi frumoasa, sa fiti iubite si rasfatate de cei dragi!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!! SA FIM SANATOASE SI BUCUROASE

eu am inceput ziua frumosasta dupa ce am terminat-o si mai bine..a fost frumos la petrecerea de Bamboo ,am facut poze cu Botezatu care e un ..frumos si un sociabil , a cantat Pepe ..am dansat , mancat ,baut si mai ales socializat cu coelgele.Am luat.o si pe Bianca cu mine si s-a distrta super...mai ales dupa ce adat nas in nas cu directoarea de la ea de la scoala si cu profa de romana

am ajuns acasa pe la 12 si am avut o mare surpriza...incepand cu presul de la usa si pana in dormitor erau presarate petale de trandafiri...am ramas masca iar Bianca nu mai contenea cu laudele la adresa lui Gabi...mda ce sa zic

astazi avem parti la munca iar diseara gasca de preietene la carciuma

revin

Mergi la inceput