Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fete! ce faceti?
m-ati amuzat tare cu "gaura cheii" va dati seama k daca nu ar reveni la normal ar fi tare multe femei nesatisfacute de sotzi
eu am fost putin panicata ieri nu am simtit-o pe bebelina deloc de duminik dimineata si deja incepusem sa ma ingrijorez dar m-am linistit azi dimi cand a dat un show de zile mari in rest, neuronul de gravida este din ce in ce mai slab ieri mi-am uitat telefonul acasa (ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata in 13 ani!!!), uit unde pun lucrurile, am uitat de un task pe care il aveam de facut la serv...deosebit
bea - si eu tot 19 s si 3 zile am azi si am programare pe 22 martie la morfo. mie mi-a calculat chiar dr data la care tb sa merg asa ca esti bine stai lini vezi k waikiki ai in afi si in militari shopping center (aici e chiar outletul lor si avem si rate cu card avantaj ). m-am uitat si eu pe la ei si am vazut bluzitele pe care si le-au luat fetele, dar inca nu am achizitionat nimik. astept sa vad ce gasesc pe la roma si pe urma mai vad eu.

mai am 4 zile pana plecam la roma!!!! abia astept

va poop!

Roxy
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana imi pare rau ca esti bolnava.sa te faci repede cat mai rapid

roxi pleci in concediu sau cu treaba?oricum suna bine si vad ca esti nerabdatoare sa mergi

bea tricourile care le am luat eu sunt la 35 de lei .mie mi se par preturile normale nu prea scumpe.vezi tu daca o sa te hotarasti si o sa vrei vreodata eu te ajut cu placere.
ce mai zic parintii tai de bebe?

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Am gasit o gramada de hainute dragute de gravide pe asos.com , a comandat cineva pana acum? Cat sunt taxele?

http://www.asos.com/countryid/19/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813#parentID=-1&pge=0&pgeSize=-1&sort=-1

19+

Foarte frumoase hainutele,dar ma enerveaza ca pun numai modele marimea 34...apai asa nu-mi place.iti dai seama cum arata pe tine cind nu mai esti chiar topmodela.
Pai alea au toate picioarele cit mainile mele,hahha.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Pe mine dimpotriva, ma motiveaza sa vad fete slabe pe post de manechin, cred ca daca as vedea fete mai plinute ca mine m-as culca pe o ureche si as zice ca e ok. Poate sunt eu nebuna, desi realizez ca 99% din gravide nu arata asa, mie tot pe alea imi place sa le vad :))

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Tata se comporta ca si cum nu ar stii oricum el a avut mereu parerea ca citez sunt ca achiazma nu fac nici bine nici rau adica nici in casa nu prea imi fac simtita prezenta ca sunt tare cumintica, iar mamei i s-a activat super protectia. A mers si la eco cu mine sa fie ea sigura ca BB e in regula. Acum ma astept sa vrea sa mearga si la morfofetala.
in rest e liniste si pace din fericire.

Beatrice 17 + cu 80 %

Mergi la inceput

Ada: nu stiu pe nimeni sa livreze,dar se poate face comanda si in Romania. De ce nu vrei sa platesti cu cardul? Eu am comandat de-a lungul timpului o gramada de produse pe net, mai ales pe site-uri din astea mari cum e si asos nu o sa fie nici o problema, te asigur.

Balanta: sper sa iei decizia corecta in ceea ce priveste ecografia, numai tu poti sa simti ce e bine pt tine si puiutii tai!

Am mai pus si eu 2 poze cu burtica de azi, mi se pare ca a crescut considerabil in 2 sapt. Am mai luat un kg si am ajuns la 63 deja. Ma deprimati cele care ziceti ca ati luat doar 2 kg pana acum.

19+

Mergi la inceput

Delia21: e ft incurajatoare experienta ta cu cezariana, fix la asa ceva visam si eu. Am o intrebare: daca iei calmante poti sa alaptezi? Adica nu trec cumva in lapte?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare burtici!

Pt cine doreste sa comande din UK de pe site-uri care nu livreaza in Ro, eu am comandat prin cineva, ia un comision de 15%, iar transportul e 12 lire pana in 2 kg, si 100 lei pana in 10 kg.

Dana - uf, sanatate multa, sa te faci bine repede!

Fetele care ati calatorit cu copil mai mic de 2 ani, cum se poate transporta scaunul auto pe avion (blue air)? La cala sau pus pe scaun in avion? Se percepe vreo taxa?
Noi joi plecam in Italia o saptamana si acum suntem in pregatiri, bagaje, liste

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Pusi, spune-mi si mie daca cunosti cum se face comanda. Eu nu vreau de pe card si caut pe cineva la care se face comanda si sa-i platesc comision.

Ada

Ada,
Plata pe www.asos.com se poate face doar cu cardul. Eu am facut nenumarate comenzi cu cardul in ultimii 5 ani, fara absolut nicio problema ( va spuneam ca imi comand parfurmurile si cosmeticele de pe http://ro.strawberrynet.com). Toate produsele mi-au fost livrate,la timp, conform comenzii.
Eu comand cu un card Mastercard, in Lei (la plata se face conversia in valuta de comanda). Dar poti folosi si mastercard in EUR sau Visa in USD.

Daca vrei mai multe detlii despre carduri, spunemi (sunt in domeniu )

Cristina, 19+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Experienta mea referitoare la nastere hmm.. Mandra mea nu a binevoit sa se intoarca, desi m-am rugat de ea 2 luni, am si bocit, ca eu nu concepeam sa fac cezariana, insa tot la cutit am ajuns.
Operatia in sine a fost o experienta placuta, am fost treaza si am vazut-o proaspat scoasa, era mica, alba, cu un ochi inchis si unul deschis, ca Base. Refacerea a fost rapida, dar regretul a ramas, e cel mai mare regret al meu si o sa regret toata viata ca nu am nascut natural. Asta e.
La inceput in primele zile nu prea alaptezi, cel putin la cezariana, asa ca poti lua calmante. Eu am avut colostru inca din primele zile, dar bb oricum nu prea suge. Eu am luat si antibiotic caci am avut membranele rupte si Bianca a aparut dupa 6 ore, pana atunci am avut travaliu, contractii de pana la 5 minute, foarte suportabile, ma plimbam ca o floricica pe hol.
Muschii abdomenului sunt "morti" cum s-ar spune, daca ma pisc in zona aia nu simt nimic, si cand sare mandra mea pe burta ma fac de toate culorile, asa ca eu recomand naturala 100% daca se poate, chiar si cu epiziotomie (cu epidurala clar)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Salutare burtici!

Pt cine doreste sa comande din UK de pe site-uri care nu livreaza in Ro, eu am comandat prin cineva, ia un comision de 15%, iar transportul e 12 lire pana in 2 kg, si 100 lei pana in 10 kg.

Dana - uf, sanatate multa, sa te faci bine repede!

Fetele care ati calatorit cu copil mai mic de 2 ani, cum se poate transporta scaunul auto pe avion (blue air)? La cala sau pus pe scaun in avion? Se percepe vreo taxa?
Noi joi plecam in Italia o saptamana si acum suntem in pregatiri, bagaje, liste

Scaunul la cala iar copilul il ti in brate si iti da o centura suplimentara pe care o legi de centura ta.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput