Piersicute de iulie august (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Pusi spune:
pusi, adica tu ai col cerclat de 1.5 cm si nu ai repaos absolut la pat? eu nu am voie nici macar perna sub cap...iar in afara patului, am voie 30-40 de minute din 24 de ore.
probabil ca la mine are legatura cu faptul ca sunt 2 bebelusi si presiunea exercitata pe col este mult mai mare.
-----------------------------------------------------
Balanta,
cu siguranta la tine situatia este mai delicata datorita sarcinii gemelare..porti o greutate dubla, care pe masura ce sarcina evolueaza, va apasa destul de tare pe col.
Eu nu am repaus total, desi citind una alta pe internet, am vazut ca sunt multe persoane cu cerclaj carora li s-a recomandat repausul total. Deocamdata ma simt bine, daca situatia o va impune cu siguranta voi sta si eu cumintica la pat.
Cristina, 19+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
ali24 spune:
ada mersi de cafea.da le un mall din arad am luat tricourile dar sunt sigura ca este acest magazin si la bucuresti.
in rest nu prea mai stiu la cine ce vroiam sa scriu ca am citit aseara de pe tel pe fuga.poate reiau mai tarziu si va raspund
aaa mai vroiam sa va intreb de epidurala.nu inteleg de ce eu nu am simtit nici o ameliorare si pe voi v a ajutat asa mult(scuze ca nu mai stiu exact cine ati povestit dana si biribu parca?)e posibil sa nu isi faca efectul sau m au pacalit ei ca mi au dat?(si mi au mai si cerut 50de euro pe ea si le am dat 100)
balanta eu cand am fost gravida cu baiatul am mers in germania si acolo m a apucat o sangerare si am fost la medic.aproape ca mi a spus sa nu mai merg acasa sa raman in germania.mi a dat categoric interzis la drumuri lungi.am venit totusi acasa dar de aici nu am mai avut curaj sa merg niciunde. si am avut doar o simpla sangerare.
scuze nu vreau sa te derutez si eu mai mult dar ti am spus ca sa poti pune tu in balanta cum ar fi mai bine si mai sigur sa nu risti prea mult.intreaba l pe dr TAU care sunt cei mai buni 3 medici la eco pe partea de vest.mie mi a spus dar nu mai retin.stiu ca unul din ei era budau dar stiu ca la el nu mai mergi.dar poate incerci eventual la ceilalti 2
22+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
Pusi, spune-mi si mie daca cunosti cum se face comanda. Eu nu vreau de pe card si caut pe cineva la care se face comanda si sa-i platesc comision.
Ada
ali24 spune:
muraturica stai linistita ca gaura cheii se transforma la loc dupa ce trec toate cele.era vorba ca se va mari doar la nastere dar apoi va fi ca noua.
22+
b_1403 spune:
Fetelor vreau si eu sa fac comanda de la Waikiki. Cum fac? oare se fac livrari si in romania? Cine stie conditiile si cam cat costa transportul sa imi de-a si mie detalii.
AAAA vreiam sa va cer parerea: eu acum am 19 sapt si 3 zile si mi-am facut prog la morf pe 24 martie adica la fix 22 sapt. E bine asa oare? Pentru ca asistenta care mi-a facut programarea nu si-a dat prea mult cu parerea. BB meu e miscacios tare aseara ma batea asa tare ca ma gandeam ca vrea sa iasa prin burta . Simpatik maimutoiu meu..am noroc ca are "frica" de tacsu si atunci cand pune mana tati se potoleste si uite asa a ajuns barbatu meu sa ma adoarma .
Vreau detalii cu Waikiki cine stie.
O zi minunata
Pop
Beatrice 17 + cu 80 %
adarev spune:
Bea, daca esti din Bucuresti, magazinul il gasesti si in mall in Afi. Daca afli de comanda pe net spune-mi si mie.
Ada
ali24 spune:
bea de unde esti?nu cred ca fac livrari in tara.si eu am cautat site pe net din romania sa va trimit pozele dar nu am gasit decat ala turcesc(parca) dar daca chiar doresti ceva eventual imi poti spune mie si iti cumpar si ti le trimit cu posta prin ramburs.sau cu curierat rapid (dar e putin mai scump)
22+
Daconst spune:
Neatza!
Am avut o noapte cumplita cu frisoane si dureri de toate alea.Nici acum nu sunt mai bine,dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire.
Am amanat programarea de azi de la eco,pentru ca nu eram in stare sa ma spal si sa ma epilez.
Sunt leguma,nu alta.Asa ca lunea vitoare voi merge la dr,sper sa fiu mai bine.
Ali,nu stiu ce sa zic de epidurala ta...ciudat ca nu ai simtit-o.A fost in coloana?Poate aveai deja dilatatie mai mare de 4 si in mod normal atunci nu se mai face.Chiar nu stiu ce sa zic.
Am citit tot,dar imi e asa rau de nu mai stiu ce si cui mai trebuia sa scriu.Il mai am si pe fi-miu acasa care trebuie sa-i gasesc ocupatie mereu...asa ca nu mai pot de fericire.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20 sapt
b_1403 spune:
Ce draguta esti Ali.Eu sunt din Barlad, Jud. Vaslui adik fff departe de Bucuresti. Cu preturile oare cum e ca eu am cautat lira turceasca si am gasit doar noua lira turceasca la un curs de 1.8 vreau sa stiu ca sa ma pot incadra intr-un buget. Daca e astept sa vad pan la urma ce poarta intre picioare BB meu si cand cumpar pentru mine sa cumpar si pentru el ca sunt asa de dragalase. tre sa ma mai interesez exact de preturi si sa ma hotarasc ce anume cumpar.
Beatrice 17 + cu 80 %