Piersicute de iulie august (21)
Raspunsuri - Pagina 7
balanta_tm spune:
biribu, la viena as capata confortul psihic de care am nevoie ca sa stau linistita restul sarcinii. daca trimit cd-ul nu e ok, fiindca avand in vedere ca anumite masuratori se fac doar din anumite unghiuri/sectiuni si cum unul din bb-i e cuminte neam la eco, probabil ca va trebui vazut si vaginal la anumite masuratori.
vorbiti de gripa...si eu cred ca am luat de la sot (lui intre timp i-a si trecut). antibioticul nu m-a ajutat (facusem pt cerclaj ceva cefalosporina) si intr-un fel cred ca e normal - nu era teoria ca gripa nu cedeaza la antibiotic?
Biribu spune:
balanta te cred ca ai fi mai linistita, dar dintre doua rele alege-l pe cel mai mic. eu as trimite oricum si vezi ce-ti zic si ei, daca ceva nu e clar iti vor spune, daca e oki, iarasi vei fi linistita. recunosc ca nu m-am gindit cit de dificil poate sa fie in cazul gemenilor, daca unul nu e ok.
daaar gindire pozitiva mamico si mult curaj si noi suntem aici sa te sprijinim daca ai nevoie .
Dana asta vroiam sa zic si eu, pe la sfirsit numai gaura cheii nu mai e cu sau fara ceza, se largesc toate pe acolo de nu e adevarat deci Zizou, curaj gaina ca...
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Ce faceti fetelor, dormiti?Eu am dormit pana acum.Sa te tii ce stau eu treaza toata noaptea.Vreau si eu haine de pe assos dar nu stiu cum se comanda.Cine a mai dat comanda sa-mi spuna si mie.Zizou ce pisoi frumos ai la avatar.Ce ati mai gatit bun?si ce faceti de 8 Martie? Balanta cum iti petreci ziua?
Ada
Delia21 spune:
Fetelor,scumpelor,ARUBA,eu una a=-am avut pe Rudy cu cezariana....si jur ca a fost super-usor!singura durere a mea a fost acel ac,mare branza,pus in spate;dupa operatie,mi-a dat nasa medicamete pt durere pt 2 saptamani...si nu am avut nici o durere,SINCER!!! La 4 zile de la nastere am venit acasa cu copilul si dupa 6 zile am renuntat la acele medicamente caci imi dadeau o oarece stare de ameteala;normal ca nu eram buna de sarit coarda sau de alergat la maraton...si mi-a luat cam o luna poate 6 saptamani maxim ca sa ma simt 100% ca noua...dar nu m-am chinuit deloc,sincer!!! La 3 saptamani de la nastere mama a plecat si am ramas singura caci al meu om venea acasa doar in weekend,de vineri seara pana duminica seara,caci locuiam la 2 ore de mers cu masina de unde el muncea asa ca prefera noaptea sa stea la maica-sa in apartament,asta fiind la doar 15 min de mers cu masina de locul de munca.Si imi amintesc ca nu mi-a fost greu,dormeam cu bebe odata...imi faceam cumparaturile singurica....cu bebe in carucior...nu ma grabea nimeni,nu ma stresa nimeni...ma bucuram si ma ocupam in exclusivitate de puiut;dupa 2 luni a venit si o nanny din Romania pentru vreo 3 luni...In sarcina am luat putin in greutate la prima sarcina pt ca vomitam des si toate,dar toate mirrosurile ma deranjau,am luat 11 kile...si daca am inceput sarcina cu 52 de kile,cand am ajuns acasa de la spital dupa 4 zile cu bebe...la cantar avui doar 50 de kile.Acum am inceput sarcina cu 54 de kile in decembrie....iar acum am 56,nu am vomitat decat de 2 ori....si asta din motiv de virus,la inceputul lui februarie avui si eu si Rudy o viroza stomacala de toata frumusetea pentru 2 zile,dar trecu.Avand gemenasi ma asteptam sa...ma maresc mult si repede...dar deocamdata chiar nu sunt convinsa de sfatul ginecoloagei care imi urmareste sarcina si care ma asigura ca suntem bine la 15 saptamani de sarcina.Joi pa 10 dimineata am reprogramat 3D,este al 2-lea de acest fel,primul 3D il avui pe 2 febr cand bebelusii aveau 12 saptamani si 3 zile.
CamiM spune:
Biribu merci, da o sa fim ca-n povesti: "a fost odata un imparat si avea trei fifitze":))
Sa stapaniti sanatosi caruciorul si bebe sa il foloseasca bucuros. Ce carucior ati luat, hai cu idei ca si noi trebuie sa luam altul si inca nu ma pot hotari, e drept ca mai am vreme de gandire.
La hainute inca nu am umblat.. cred ca am gramezi, daca s-or potrivi ca ale mele fete desi nascute in inceput de mai amandoua au crescut foarte diferit si hainele de la Sofia nu prea s-au potrivit la Sabina.
Delia bafta multa la eco si te asteptam cu vesti bune despre bebei.
LOL Zizou gaura cheii..esti draguta, pana la 38-40 de saptamani totul capata proportii... foarte diferite :)
Dana uitai mai devreme sa va urez si voua multa sanatate..
Cami - mami de cirese de mai
16+
Biribu spune:
Cami mi-am imaginat un pic cum va fi la voi, ai doua ajutoare de nadejde, cu fetitele chiar va fi frumos,li se va parea ca a aparut o papusa vie
Noi ne-am mutat si rasmutat, la ultima mutare aici in boston am dat chiar tot ce aveam de bebel, deci inafara de citeva hainute pastrate mai mult drept amintire, in rest o iau de la zero. m-am tot uitat si am decis sa le las pe ale lui Tony in pace, sa si le admire cind va fi mare, ca tot nu am mare lucru. asa mici mi se par acuma... carut am luat peg skate, cu landou, scoica, etc etc. la ceilalti n-am avut landou asa ca acum imi fac damblaua. insa, nu mai iau cosulet ca se poate folosi landoul cu un suport separat, carutul e fain, car seat oricum imi trebuia si am gasit si un deal f bun, iti dau site-ul daca vrei. mai am nevoie de patut si in rest lucruri marunte, lenjerii cadita etc.
oho si diapers, nu mai aveam de mult prin casa , o luam de la capat
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
freedelia spune:
Salutare. Tot in butoi sunt... Asta e.
Balanta, eu nu as pleca. Noi caltorim mereu cu avionul, e stresant, e de stat in picioare, la cozi la pasapoarte, la imbarcare, apoi se intampla des ca avionul sa fie intarziat dupa ce s-a facut imbarcarea si atunci stai in fund pe scaun uneori si cateva ore. In plus, presiunea nu e buna. Cu masina nu as merge iarasi, pentru ca daca tu nu ai voie nici operna sa tii sub cap, sa stai orein sir chircita pe scaunul din spate nu mi se pare safe deloc. Nu pot sa cred ca daca mergi la 3-4-5 doctori in Timisoara, nu vede nici unul daca ceva e in neregula, iar la Viena vede sigur. Si poti trimite si toate filmele la Viena... Eu nu as risca in nici un caz sa patesc ceva pe drum, unde pana sa ajung la un spital ca lumea nu se mai poate face nimic...
Cami -- si eu am avut experiente ok la cezariene, cu exceptia celei din Romania, unde nu mi-au dat calmante si am avut o durere cumplita cand m-au pus sa ma dau jos din pat. La celelalte, am fost zen, m-am dat jos din pat la cateva ore, fara nici o durere. Traiasca calmantele!!!
Biri -- nici eu nu am prea multe lucruri de baietel, mai ales ca ai mei sunt toti nascuti in Martie, cand inca era frig, chestii cu manea scurta am doar marimi mai mai. Deocamdata astept urmatoarea ecografie, de saptamana viitoare, ca vreau sa imi confirme a e baiat, si dupa aia o sa iau toate cutiile la mana, ce imi trebuie pastrez, restul dau tot, ca gata, alt copil nu mai fac, decat cine stie peste 5-6 ani, daca mi s-o face dor, mai ac inca 2 tot asa la 2 ani diferenta...
Tre sa ma duc sa fac ceva de mancare, a e pranzul. Si asa lipsa de chef mai rar...dar am mancat McDonalds aseaa, asa ca trebuie sa fac ceva sanatos...
Va pup!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Pusi spune:
Neata buna dragelor,
Ma uitam pe site-ul propus de Aruba (foarte dragute hainutele) si vad ca si Romania se afla pe lista tarilor unde pot livra. Daca se doreste livrare standard, in termen de 9 zile, costul de transport este zero; daca se doreste livrare mai rapuda se achita o taxa de 14 eur.
Dar...eu am experiente negative cu cumparaturile de haine pe internet..asa ca mai stau pe ganduri.
Singurele cumparaturi care le fac pe internet sunt parfumurile si cosmeticele.
Cristina, 19+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
muraturica spune:
Buna dimineata.
Ati scris ceva, am avut de recuperat...
Mai fetelor, mai lasati-ne si pe noi astea naive sa speram ca ramane gaura cheii.
Ada, multumim de cafea.
Pe mine m-a speriat cineva pt ca eu cred ca am o micoza, dar cum luni am programarea la dr. si vad si rezultatul la analize, nu m-am agitat prea tare. Nu cred ca e grav pt ca e doar secretia modificata, fara mancarimi, usturimi, etc. De fapt, la ultimul control dr. mi-a spus ca s-ar putea sa am, dar nu parea foarte ingrijorata. Intre timp am povestit cu cineva care mi-a zis ca micoza in sarcina poate duce la fisurarea membranelor....si de aici incolo la pierderea sarcinii. M-a speriat rau desi eu nu am gasit info despre asta din ce am citit. Acum sunt destul de in panica....Voi stiti ceva pe tema asta???
Mersi de ajutor.
Va pup pe toate.
15+