Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fetelor,
pe mine ma tenteaza acest site:
http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls-my-first-wardrobe

Am o prietena care comanda de ceva timp, hainute fff.frumoase pt. fetita ei. Sunt de o calitate ff. buna (la fiecare produs iti descrie compozitia materialului). Aici se plateste o taxa de livrare de 15 lire.

Cristina, 19+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Scaunul la cala iar copilul il ti in brate si iti da o centura suplimentara pe care o legi de centura ta.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!
Scaunul are dimensiunea 66cm x 45cm x 57cm, il orimeste la cala? Si se percepe o taxa suplimentar?
Multumesc mult Anca.

Daca comparati preturile de pe site-ul Next in lire si in euro veti vedea ce conversie au, neconvenabila.
Eu am comandat hainute de la George Asda prin mamica aceea din UK, contra unui comision plus transport, si de la Tesco cu livrare in Ro.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Gata, incerc cu cardul. Cand mi-am comndat eu , nu de pe assos de pe altele mi-au venit foarte tarziu si ma gandeam ca cei care fac ei comanda poate le vin mai repede produsele.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Michelle, pana la 2 ani un bebe e in categoria "infant" si nu platesti bilet pt el la avion, doar o mica taxa. Prin urmare trebuie tinut in brate. La cala se accepta orice tip de bagaj, inclusiv schiuri, umbrele, echipamente etc deci si scaune de copil. ( carucioarele se iau in cabina, si le lasi la stewardese pe timpul zborului, dar trebuie sa fie pliabile, ca sa le poata fixa ele in capatul culoarului ). In mod normal se considera un bagaj ca oricare altul, deci se taxeaza doar daca depasesti numarul de bagaje admise sau greutatea totala. La low cost sigur iti ia taxa, la celelalte companii de linie e posibil sa nu.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Intre timp am povestit cu cineva care mi-a zis ca micoza in sarcina poate duce la fisurarea membranelor....si de aici incolo la pierderea sarcinii. M-a speriat rau desi eu nu am gasit info despre asta din ce am citit. Acum sunt destul de in panica....Voi stiti ceva pe tema asta???
Mersi de ajutor.
Va pup pe toate.

15+

Hai mai fetelor chiar nu stie nimeni daca e adevarat si daca chiar se poate ajunge la fisurarea membranelor dintr-o micoza? Neuronul meu de gravida (cum ii zice roxy) chiar functioneaza si sunt putin speriata.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Copilului pana in 2 ani ii poti lua bilet cu loc. Daca ai luat asa, scaunul de masina se poate pune in scaunul de avion daca este un model aprobat. Daca nu i-ai luat bilet, nu poti lua scaunul in avion, il poti da la check in si depinde daca e gratis sau nu de nr de bagaje pe care le ai. Daca voi aveti dreptul la 2 valize de cate 23 de kg si aveti numai una, atunci va fi gratis scaunul, altfel vei plati bagaj suplimentar. Carutul il duci pana la usa avionului simapoi il pliezi si il lasi acolo. Va fi pus in cala si il vei gasi tot la usa avionului cand cobori. Uneori mai dureaza pana ti-l aduce si se strang la usa toti parintii care asteapta carucioarele. Dar nu dureaza mult...

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Muraturica, stiu ca se zice ca ureaplasma poate fisura membranele in sarcina, dar este bacterie nu ciuperca. De micoze nu stiu nimic... dar banuiesc totusi ca nu, pt ca sunt multe femei care fac candida in sarcina si totusi duc sarcina la termen fara probleme.
Eu am avut ureaplasma, am luat antibiotic si la re-testare mi-a iesit negativ, dar stiu cazuri care au luat antibiotice toata sarcina si tot n-a cedat. Dr. meu mi-a recomandat nici sa nu mai fac re-testarea (am facut-o totusi ca sa-mi linistesc neuronul gravid) si cu atat mai putin daca iese din nou pozitiv sa iau iarasi antibiotice, pt ca efectele negative ale antibioticelor (fie ele si permise in sarcina) sunt mai grave decat acea posibila fisurare a membranelor - care pare-se ca apare de fapt din alte cauze, nu neaparat de la ureaplasma. Cel mai bine e sa iei legatura cu un dr 'de scoala noua', care sa fie la curent cu ultimele cercetari.

21+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Lecithin, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Citat:

Intre timp am povestit cu cineva care mi-a zis ca micoza in sarcina poate duce la fisurarea membranelor....si de aici incolo la pierderea sarcinii. M-a speriat rau desi eu nu am gasit info despre asta din ce am citit. Acum sunt destul de in panica....Voi stiti ceva pe tema asta???
Mersi de ajutor.
Va pup pe toate.

15+

Hai mai fetelor chiar nu stie nimeni daca e adevarat si daca chiar se poate ajunge la fisurarea membranelor dintr-o micoza? Neuronul meu de gravida (cum ii zice roxy) chiar functioneaza si sunt putin speriata.

16+

DA SE POATE,SORA MEA A PATIT ASA SI A NASCUT PREMATUR LA 34 DE SAPTAMANI.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mersi de raspunsuri fetelor.
Acum sunt de-a dreptul speriata.
Eu cine stie de cand am micoza asta. Dupa faptul ca nu am alte simptome de cat secretia modificata as tinde sa cred ca nu e chiar grav.
Oare ar fi cazul sa imi mut programarea de luni mai repede? Nici nu stiu daca pot...
Oare se putea intampla ceva pana acum? Sa imi produca fisuri in membrane si sa pierd cate putin lichid? Avand secretie destul de abundenta, nu stiu daca mi-as fi dat seama.
Scuze ca va zapacesc cu atatea intrebari, dar m-a luat o frica....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Salutare burtici!

Fetele care ati calatorit cu copil mai mic de 2 ani, cum se poate transporta scaunul auto pe avion (blue air)? La cala sau pus pe scaun in avion? Se percepe vreo taxa?
Noi joi plecam in Italia o saptamana si acum suntem in pregatiri, bagaje, liste

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

vezi care e politica companiei aeriene; de regula caruciorul /patutul/scaunul de masina nu se taxeaza separat; nu se dau la un loc cu restul bagajelor; scaunul de masina si patul se dau la o banda speciala (iti arata ei) iar cu caruciorul se merge pana la intrarea in avion (si sa ai grija la iesire sa il astepti in acelasi loc)

Mergi la inceput