Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Am gasit o gramada de hainute dragute de gravide pe asos.com , a comandat cineva pana acum? Cat sunt taxele?

http://www.asos.com/countryid/19/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813#parentID=-1&pge=0&pgeSize=-1&sort=-1

19+

Foarte frumoase hainutele,dar ma enerveaza ca pun numai modele marimea 34...apai asa nu-mi place.iti dai seama cum arata pe tine cind nu mai esti chiar topmodela.
Pai alea au toate picioarele cit mainile mele,hahha.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dana, crede-ma ca mie cu leacurile babesti nu mi-a trecut, asa ca am luat augmentin, l-am intrebat pe doctor ca nu mai puteam.Si,uite ca mi-a trecut in 3 zile.Sper sa te faci bine, Dana.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Eu am scapat de raceala cu inhalatii cu sare, ceai de lamaie cu miere (1 lamaie taiata cubulete si fiarta in 1 litru de apa) si gargara cu sare. Am luat si o cutie de oscilococcinum, dar nu mi s-a parut sa fi avut vreun efect.

21+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Lecithin, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Michelle, multumesc frumos pentru raspunsuri. Sper ca n-au parut prea blonde intrebarile :))) deh, nu ma pricep ca e primul contact cu genul asta de obiecte. Dupa ce am scris postul, mi-am dat seama ca nu are cum sa fie reversibil manerul, ca directia e pe rotile de fata... dar ma bucur ca se poate intoarce. Ma gandesc la cum bate soarele :))) Nu mi-e foarte clar cum e manerul de la landou pt a fi transportat precum scoica, insa te cred pe cuvant, ca oricum m-ai convins :)) mi se pare f tare setul.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma simt din ce in ce mai gravida :)) Am luat 6 kg pana acum (mie mi se pare multicel), a inceput sa ma doara spatele, obosesc repede, iar noaptea cu greu ma intorc de pe o parte pe alta...

Ali, foarte dragute tricourile. Am observat ca sunt cateva produse pentru gravi chiar si in cora... Mi-am luat o rochita la 70 ron si un tricou cu "baby loading" care a fost 45 ron. Am gasit chiar si o camasuta movalie si primavaratica la 20 ron.

Va rog frumos, cand aveti putin timp, cineva sa-mi schimbe si mie carutul de pe prima pagina... a devenit albastru :) Multumesc

22 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele! acum am recuperat din urma. piticul meu a fost (si este) bolnavior, febra etc, numai cu el in brate am stat tot uikendu si n-are decit vreo 17 kile . apropo, ca ma mai vaitam si eu de dureri si junghiuri - acum nu ma mai doare nimic cred ca lipsa de efort fizic era de vina, acum ca am avut parte din plin s-a reglementat situatia. deci fetelor, care nu aveti probleme, la plimbare cu voi, la inot, va trec toate durerile si face bine si la pisihic.
ca am vazut ca v-a luat depresia, am venit acuma eu sa va scot din butoi
serios insa, soarele ajuta f mult in perioda asta. expunerea la soare vreo ora pe zi e cea mai buna terapie. acum sa nu-mi ziceti cu nu e soare pe la voi...

incep cu Balanta si stai cuminte si va fi bine totul! tu de ce vrei musai sa te duci la Viena? ce s-ar schimba? o solutie daca vrei f tare sa vada cei de acolo ecografia ar fi sa le trimiti un CD cu ea. ca interpretarea e cea care conteaza in fond, tehnica e aceeasi .

Ali asa imi placi, vad alt tonus!

Ada
ce-i cu fricile astea mami?? fii barbata

eu cu nasterea sunt la polul opus, mie mi-e groaza de vreo cezariana de nevoie, ca de voie nu ma prinde nimeni la cutit.
acuma fiecare cum crede, dar fetele la prima sarcina, voi de ce va fixati pe ceza? mai ales prin Bucuresti, unde se poate face fara probleme epidurala si sunt dr cu experienta.
eu cu epidurala am fost atit de relaxata, m-am cam plictisit pina a fost dilatatia completa, nu mai stiam ce sa mai fac, TV, discutii cu husbandu, mi-era si foame si nu mi-au dat papa ca sa nu cumva sa vomit etc. pina la urma mi-a adus al meu mincare pe furis am si dormit... apoi mi-au zis sa imping si din trei miscari a fost bb afara. recuperarea e mult mai usoara, orice s-ar zice. complicatiile tot asa, nici nu se compara. plus ca ai bble linga tine, il poti alapta imediat, e altceva, mai ales in tara unde altfel il vezi a doua zi de-abia. mie mi-e tare mila de bebei cind sunt scosi si dusi de linga mami a lor, cred ca e f stresant pt copil.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

of, Biribu imi pare rau de atat de copilasul tau cat si de al Danei. Nu stiu ce a fost weekendul asta dar majoritatea copiilor au fost bolnavi.Biribu, gata sunt barbata.Nu ma mai gandesc, decat atunci.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare si de la mine!

Biribu of, tare e neplacut cand sunt copii bolnaviori, sanatate multa micutului si tie curaj!

Balanta curaj si numai ganduri bune, speram sa fie totul ok,stai cumintica si sa speram ca bebeii stau la caldurica pana la termen.

Daca Biribu va incuraja cu nasterea normala eu vin si va pove experienta mea cu cezariana... eu sunt la a treia cezariana.La prima sarcina visam la nastere normala cu epi daca se poate, de fapt pana in sapt 38 nici nu prea citisem despre cezariana ca nu intra in planurile mele, dar cum la nastere de prea putine ori ai control absolut a trebuit sa ma impac cu ideea de cezariana. Frica mi-a fost de fiecare data dar pana acum totul a mers perfect, a doua oara am stat in spital doua zile si a treia dimineata am plecat acasa, cateva zile mai tarziu faceam tortul comanda speciala pentru ziua primei cirese asa ca nu fu dracul chiar asa de negru. Sper ca si de data asta sa fie totul ok:)
Acum eu va doresc la fiecare sa aveti parte de nasterea dorita dar mai ales sa fie totul bine si cu bebeii si cu mamicile lor.

Daca tot vine vorba de carucior cand mai faceti modificari la listuta poate cineva sa imi puna si mie un carucior roz? :) Multam.

Cami - mami de cirese de mai
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Cami multumesc pt urari si felicitari !!! tot fetita?? ai sa fii mamica cu trei printese, tare frumos.
chiar ma uitam ieri printre lucrusoarele fie-mii, le mai sortam si cautam lucruri de bebel, si asa m-a apucat o nostalgie... cele de fetitze sunt atit de frumoasa asta e, bun si baiat

azi mi-am comandat carut, sunt tare incintata ca l-am luat cu toate accesoriile si prostiile, s-ar putea sa nu folosim parte din ele dar mi-am facut pofta. deci suntem gata, ceva hainutze avem, ce mai... nu-mi vine sa cred insa mai sunt doar vreo 3 luni.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Mey, nu mai discutati de nasteri ca ma ia groaza. Eu am spus ca pepenele pe gaura cheii nu-l scot asa ca mai bine cezariana. Dar poate ma apuca curajul pana atunci.

In rest depresie maxima.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Mey, nu mai discutati de nasteri ca ma ia groaza. Eu am spus ca pepenele pe gaura cheii nu-l scot asa ca mai bine cezariana. Dar poate ma apuca curajul pana atunci.

In rest depresie maxima.

14+

Stai linistita ca nu e "gaura de cheie",nici pe departe cum crezi tu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput