Piersicute de iulie august (21)
Raspunsuri - Pagina 19
CamiM spune:
La multi ani fetelor, sa aveti o primavara frumoasa si insorita!Un brat mare de flori pentru voi toate
Cami - mami de cirese de mai
16+
kmy_black spune:
sa fii femeie nu-i usor
sa fii pe palcul tuturor
ajungi apoi mama sa fii
sa cresti, sa plangi langa copii
dar este sia devarat, ca este cel mai minunat
sa fii femeie si iubita
sa fii sotie si mamica
si azi mai mult decat oricand
dai vietii sens pe acest pamant!!
la multi ani!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
adarev spune:
Fetelor ce faceti?sarbatoriti?eu am fost cu fetele in oras. Am fost intr-un restaurant elvetian din centru istoric. Daca aveti ocazia vi-l recomand cu mare placere.Cu toate ca e pe baza de branzeturi dar gasesti si alte specialitati. Va pup pe toate. Ma demachiez si ma bag la somn.
Ada
ali24 spune:
buna.mersi de gandurile bune
am fost la dr si totul e ok.i am vazut si dotarile deci e 100%baiat.
dr a spus ca din punctul lui de vedere e perfect.l am vazut cum isi baga degetelul in gurita a fost minunat.
va pup si va doresc noapte buna.eu merg la ceva chef.sincer nu prea merg cu drag ca nu ma simt in largul meu printre toate manechinele dar a insistat o prietena si am zis ca merg o ora 2.
22+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
ALI , ma bucur ca totul este ok , felicitari , tu acum ai facut morfologia fetala ?
Distractie placuta , lasa manechinele , ca v-a veni si randul lor sa fie
( ca sa fim un pic rautacioase )
21+
Daconst spune:
Cred ca petrece lumea de e asa liniste pe aici.
Eu am inviat din nou...sunt curioasa pina cind.
Ali,felicitari,ma bucur ca sunteti bine,sanatosi!
Si Laura are dreptate cu manechinele...ca le vine si lor vremea.
Biribu.a fost sotul cu fi-miu la dr si se pare ca e viral.I-a luat si sange din degetel si din gat exudat si nu a iesit nimic infectie.Trebuie urmarit pina luni si apoi sa merg iar daca mai face febra.
Ada,incercam sa-mi imaginez ce poate fi deosebit la restaurant elvetian,haha.Clar ca doar branza.Eu nu ma omor dupa ea deloc.sotul in schimb manaca toate alea cu mucegai mai ales.
Bine ca ti-a priit.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20+ sapt
Biribu spune:
fetele cum fu distractia? sa va fie de bine . eu am sarbatorit prin munca, apoi m-am cadorisit cu niste sutiene ca nu mai incap in nimica si ai mei ma asteptau cu tort acasa, ca dulciurile imi lipseau. bun oricum
Dana pai nu avea cum sa fie altceva, infectiile bacteriene nu dau simptome de astea, azi da, miine nu etc. sanatate la baiet!
va pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
muraturica spune:
Buna dimineata. Sper ca v-ati distrat bine aseara.
Daca nu a dat nimeni cafeaua, o dau eu acum. Am de toate sortimentele, alegeti de care poftiti.
Ali, super vesti. Felicitari.
Abia astept si eu ziua de luni.
Daconst, sanatate la copil.
Sa aveti o zi frumoasa.
16+
valy27 spune:
'neata. adarev-vreau detalii despre amniocenteza.o fac pt ca au vazut o artera subclaviculara dreapta aberanta-si vrem sa excludem anomalii cromozomiale.cu artera asta nu e de speriat....dar o sa vb si cu un cardiolog daca totul este ok la amnio.cred ca va fii pt ca nu mai este nici un marker care sa sugereze vreo anomalie cromozomiala.dar stressul....este.
am citit mai demult ca si dannet-s-a confruntat cu asa ceva.daca stiti detalii ascult.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.