Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata fetele. Miruna multumim de cafea. Ali bravo ptr. baietel.Valy nu-ti fie teama. Si restul fetelor care au facut amniocenteza pot confirma. Se face sub supraveghere ecografica iar intepatura nu doare deloc. Trebuie sa stai lunistita putin dupa. Fetelor, mie-mi este rau de azi noapte. De la restaurantul elvetian mi se trage si de la mancarurile alea grele. Nu ma doare burta, ma doare stomacul si am numai arsuri. Asa-mi trebuie. Toata noaptea m-am fatait la baie. Sper sa-mi treaca.Va pup, sunt la serviciu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata la toata lumea. azi e baba mea, dar nu e prea frumos afara. lasa ca oricum o sa am un an frumos
miruna, multumim de cafea. eu am renuntat complet la ea, ca am vazut ca ceaiul si cafeaua inhiba absorbtia fierului. ma mentin la laptic si suc de fructe dimineata :)
ada, si mie imi place acolo, la fondue. e foarte buna mancarea si am fost si eu acum vreo doua saptamani, dar nu m-am simtit rau dupa. a fost ceva ce nu ti-a priit, mananca ceva orez si branza nesarata cu pesmet sa iti treaca.
eu nu mai stiu ce sa mai fac cu foamea, fetelor, as manca in continuu ieri au fost la birou tone de torturi si de prajituri, nu am gustat chiar din toate, dar am mancat ceva ceva. azi in schimb imi e foame pur si simplu, as manca orice.

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi asa la 11.
laura da e mporfologia fetala
balanta da am facuto cu catalin
am stat aseara pana la 2.a fost dragut.intradevar dupa cum banuiam au fost doar 90.60.90 cu rochite care mai de care mai sexi dar m am linistit daca ziceti ca va fi si randul lor odata

mie nu mai imi trece odata gatul uscat dimineata si noaptea zici ca am ceva in el care ma gadila si ma face incontinuu sa tusesc.aseara atata am tusit ca m a luat durerea de ceafa.cand tuseam zici ca mi se rupea ceva in cap. si nasul nu imi mai trece si de la el simt ca mi se duce durerea asa in sus catre frunte.mi e frica sa nu fac ceva complicatii.nici inainte de sarcina nu prea eram eu cu medicamentele.eventual mai luam cate un paracetamol sau de gat mai luam faringosept.
ce as putea lua acum?am luat deja un paracetamol ca am tot vazut oe aici ca e ok in sarcina dar nu stiu daca e ptr ce am eu.
ca mila stiu ca tu ziceai ca ai luat ptr gat ceva cu propolis care te a ajutat.poti sa imi spui te rog ce anume?si daca mai aveti ceva sfaturi le primesc cu drag.vroiam sa il intreb ieri pe dr + inca vreo 10 intrebari dar ma credeti ca in momentul in care l am vazut pe bebe zici ca mi s a spalat creierul si eram toata un zambet si nu am stiut nimic.parca eram drogata.si cu toate ca dr m a intrebat de destule ori daca nu mai am intrebari

oau cat m am intins

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

miruna mersi de cafa.a fost gustoasa si impreuna cu paracetamolul mi a mai luat putin din durerea de cap

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ali, si eu am tusit aseara, o tuse seaca, asa din senin, nu am simptome de raceala dar imi vine sa tusesc si din cauza asta ma racaie pe gat acum. Ft ciudat, ...nu stiu ce sa iau.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

felicitari pt vestile bune de la eco.

remedii pt gat:
- zeama de lamaie+miere
- sirop homeopat "stodal" (permis in sarcina - scrie in prospect)
- pastle homeopate de supt "homeogene 9" (permis in sarcina - scrie in prospect)

eu le iau pe toate 3 si s-a ameliorat situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Va invit la o portie de mucenici , haideti repede ... Ali cat a durat morfologia ?
Mi se pare mie sau umbla o viroza pe la noi ?
Si eu astept ziua de marti sa merg la morfologie sa-l vad pe bebe si sa aflam si ce este , ca nu l-am mai vazut de pe 8 feb si imi este dor de el
Va si sanatate multa !

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello gagici burtici!
n-am mai apucat sa intru aseara k am ajuns pe la 11 acasa m-am petrecut cu fetele a fost super dragutz
ada am uitat sa-ti spun ieri k poti sa iti pui canesten ovule fara probleme (doar sa ai grija cand introduci dispozitivul ala sa nu-l bagi prea adanc). daca e cazul poti folosi adiacent si canesten crema extern. cam intr-o saptamana se curata tot
felicitari iuly si ali pt echo
am vazut ca intrebati de echo - eu fac una pe luna, la fiecare control. normal ca as vrea s-o vad pe beblina mai des dar...acum am urmatoarea dupa ce ma intorc din concediu, pe 22, morfo de trim 2. abia astept!
mai am putin de lucru de acasa azi k ieri a fost k la balamuc si n-am apucat sa termin tot pe urma vreau sa fac 2-3 portii de mucenici k sa papam si noi de pofta, mai fac pe urma cd ma intorc. si trec la bagaje! abia astept sa plecam dar sunt si cu inima stransa pt k bunicul meu se simte f rau si a fost internat de urgenta dimi nu poate sa respire, are inima f slabita (are 90 de ani) si dr a zis k e in stare grava sper sa nu se intample nimik rau...

Roxy
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare si de la noi.
Suntem mai bine eu si Lucas,dar acum parca e tati cu gripa.

Ali,paracetamol daca nu ai febra nu are rost sa iei si oricum dupa ultimele studii nu e tocmai bun nici ala in sarcina.Eu nu am luat deloc,deloc,desi am fost varza rau.
Vezi la farmacie mai bine de homeopatice.Eu am luat Tonsipret,vezi daca se gaseste la voi.
In rest bomboane de tuse cit se poate.

Azi se vede ca m-am ridicat din pat,am calcat deja o groaza de haine si am tras si o curatenie...asa mai de suprafata.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Balanta, multumim de sfaturi. Cum mai esti? Ai decis ceva cu ecografia?

19+

Mergi la inceput