Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

a, si voiam sa va mai intreb ceva: cele care nu ati avut amnio, v-a recomandat si triplu test sau doar DT? eu am facut DT la 12 saptamani, mi-a iesit risc scazut si dr a zis ca nu mai e cazul sa facem si TT. acum, desi am incredere in ce spune el, parca ma tot bantuie un gand sa fac totusi si TT. voi ce ziceti, cum ati facut?

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

iuli, felicitari pt vestile bune! . eu stiu ca DT e mai de incredere decat TT, asa ca daca DT a iesit bun, eco de la 16 sapt buna, nu vad sensul sa faci si TT.
freedelia, cum ti-a mers ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

La Multi Ani !!! Mamici si viitoate mamici
Ali , bafta la eco sa-ti faca bebe o surpriza placuta azi
Iuli si eu tot la o luna / o luna si o saptamana merg la eco , stiu ca pare mult dar este bine asa . Eu am facut DD si TT asa a considerat medicul meu ca este bine .
Ada iti doresc distractie placuta in oras cu fetele
Valy , de ce faci amnio. ? Am vazut ca ai 31 ani ...a iesit vre-o analiza aiurea ? Scuza-ma daca ai spus in urma si nu am fost atenta , eram curioasa ca si eu am facut FIV .
Va si va doresc o seara placuta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica84 spune:

buna burtici
azi am fost la filantropia si am vorbit cu o d-na doctor f draguta si m-a lamurit cu dublu si triplu test. asa ca m-am linistit si nu o sa mai fac amniocenteza(chiar daca am un risc biochimic de 1/210 , nu conteaza f mult deoarece riscul final este de 1/1600). mi-a spus ca dublu test este mai relevant decat triplu deoarece mai putine femei fac triplu test si baza de date este mai mica.
spuneti-mi si mie cate eco ati facut pana acum, ca eu am facut 6 si mi se par prea multe

Mergi la inceput

mititica82: cum te doare in partea stanga? trece cu nospa? e ca o crampa musculara? sau ca o durere lunga, care se duce spre zona inghinala? daca e ca o crampa, e posibil sa se fi intins muschii f tare si sa fi facut un fel de intindere (si eu mai fac cand stranut sau ma intind si cateodata ma doare rau, dar trece cam in 10 minute). daca e o durere lunga, care pleaca din sold spre zona inghinala, poate fi o colica renala, un semn al unei infectii urinare sau ceva de genul asta, caz in care ar trebui sa vb cu medicul cat mai repede. bine, eu zic ca oricum ar trebui sa vb cu el, pt ca eu nu cred ca o durere atat de puternica este normala.

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce faceti fetele mele, va pregatiti de sarbatorit?Eu am fost la coafor,si acum ma odihnesc.Valy, intreb si eu ca Laura de ce faci amnio?Rodi, daca vrei amanunte cu amniocenteza iti spunem noi.Roxy si Miha concediu placut si sa va intoarceti sanatoase. Ce -o mai face Ioana? Oare de ce nu mai intra?Maine parca zice si Fleur ca vine..Eu nu plec niciunde .As vrea in mai pana la Paris, dar, nu stiu .Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

rodica, eu am facut pana acum 5 ecografii (la 7, 9, 11, 12 si 16 saptamani) plus o eco la rinichi (dar s-a vazut si bebelusul pe acolo) sunt destul de multe si nu stiu daca e bine sau nu, dar eu as sta toata ziua sa ma uit la el

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Rodi, acum am vazut mesajul tau. E foarte bine ca ai gasit pe cineva care sa-ti explice. Oksanica are dreptate IUli.Tu tot cu Rotaru vei naste?Eu zic sa-l suni. Eu cred ca am facut o intindere de sold. Cred ca am stat cumva cu piciorul.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

La multi ani! fetelor si distractie placuta azi

Iuli, felicitari pt vestile bune

eu am facut eco cam la 2 saptamani si cred ca voi pastra frecventa si in continuare, vreau sa fiu sigura ca bebe creste in grafic; ecografiile nu sunt atat de complexe ca cele morfofetale; dureaza cam 5-10 minute

mie nu mi-a zis nimic de TT, m-a programat pt morfofetala la 22 sapt

eu inca nu-l simt pe bebe, glumesc cu sotul ca doarme tot timpul si nu vrea sa ne deranjeze, dar sper sa-l simt si eu cat mai repede

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Eu am facut tot 6 ecografii pana acum, la 5,7,9,13,17 si 19 saptamani, nu stiu daca sunt multe sau putine, asa au considerat medicii la care am fost. De cele mai multe ori cand merg la consultatie imi face si o scurta ecografie ca sa confirme ca bebe e ok.

19+

Mergi la inceput