Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cum faceti mousse-u asta de avocado???ca m-ati omorat cu el.
io maine-seara imi fac o supa-crema de ciuperci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Catalina mai eu de la tine cred ca stiam aceasta reteta ; dar e posibil sa ma insel... am salvat pe undeva retete, caut si rectific
Sabina m-ai facut sa rad Nu stiu daca ai sau nu NK, dar simtul al umorului sigur il ai si iti sade foarte bine De aia te iubeste Lara
Samira spun tot, doar ma stii. Pai fac tot cu dr D, si as vrea varianta cu fivul pe natural. Stii ca ma tenta ideea asta din toamna, doar ca ce propunea dr Albu nu ma incanta ( cele doua variante ale lor).
Acum daca fac si ei la clinica si la ce pret rezonabil, nu mai am nici o retinere; eu oricum la fiv normal am avut la et 2 embrioni si cu doze mari de stimulare, asa ca acest gen de fiv este sansa mea Laboratorul si embriologul sunt cele mai bune, protocolul de sustinere e cel mai complex, deci This is it!
Cred ca ma duc la o consultatie la sf lui martie, vad ce spun si ei, ideal ar fi in aprilie - mai. Inainte musai fac o histero, la cea de acum 2 ani am avut multtiii polipi

Mergi la inceput

adriana,sa fie cu reusita draga mea.
dar ai certitudinea ca dr.D face la Bucuresti FIV pe natural???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dap, clinica face. Nu stiu sigur daca vine la punctie dr D, dar stiu sigur ca embriologul e acolo si sta pina in ziua transferului; si ca tratamentul si monitorizarile ajung la dr D si el decide tot. Oricum ma duc si vorbesc cu ei, si aflu toate detaliile care ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

samiro, [/blue dar cu ce ti-a gresit samiroiul tau? de ii dai seminte de canepa???femeie,pune mana si il asteapta cu o friptana de porc... ca el e om serios..auzi?!!!!seminte pt samiroi
[blue]ady,nu dai soro mai multe detalii..fiv pe natural,dar cum?mai multe cicluri?ce unicorn soro,ca am luat 2 pastile pana acu,analizele erau inainte de intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

ventuzez si eu babutelele

trebuie sa ajung la zi cu cititul, util si interesant ce scrieti

da, subscriu si eu la ce a zis Sami. eu am facut histero (doua la numar) cu Albisorul , cu anestezia locala si a fost ok, suportabil.

Mergi la inceput

ii dau lyly si friptana...da ii sau si seminte dimineata.
ca asigura necesarul zilnic de omega si cum nu prea ii place sa inghita pastile e o varianta mult mai buna.

adriana,daca faci pe natural imi vinzi Merionalele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu nu stiu ce vorbesc fetele astea de mousse si spume

eu mananc avocado de ani de zile asa: pisez avocado cu furculita, adaug sare si lamaie.

mai adaugam si ceapa taiata foarte fin si felii de rosii. asta e guacamole. dar pe asta imi place sa-l fac vara dupa 16 august. cam atunci are tatal meu in gradina niste rosii cum nu se mai gasesc in multe locuri din romania.

in rest ca mai sus. in seara asta, pt ca mi-a fost foame am adaugat si ceapa si branza (cas de oaie) de la borcan. eh...na cand ti-e foame faci combinatii.

dar spuma nu-mi imaginez. va referiti ca-l bagati la robot? ei...eu il pisez cu furculita si al meu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lyly ce am ras la faza cu semintele si friptura de porc.
samira al meu este un reticent la pastile aiaiaia. daca i-as da seminte nu cred ca vrea. estimez ca nici samiroiul nu va inghiti. parol.

Mergi la inceput

guacamole fac si eu.
dar ii pun si usturoi

in salatele de fructe sau necondimentat bine imi pare gretos.

si-l fac la blender.

Mergi la inceput