Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaady spune:
Buna dragelor
Cu greu am recuperat azi la cit ati scris, vad ca sunteti in pline analize, investigati, cumparaturi si retete
Aristicule abia astept sa ne vedem, sa iau unicornul ala de coarne si eu
Samira foarte frumoasa relatarea de la intilnire, ma bucur ca v-ati simtit bine, imi pare tare rau ca nu am ajuns insa si eu. Dar recuperez cu prima ocazie Pt ziua de joi - toc, o sa arati foarte bine, si pleeaase nu striga programul la baietii aia ca e pacat
Lara you rock
Sabina lasa-le pe NK-uri, eu asa as face
Lyly ai inceput sa intineresti de la unicorn? EU zic ca analizele nu sunt foarte rele, mai ales ca stim cum stau cu rezerva ovariana
Elenusa ce face prietenul meu? love you...
Catalina hmm interesanta reteta mai stiam eu una de un bors cu peste....sau bat campii??
Anaasta,Qiao, Adina, Coco & girls
Acum sa va povestesc despre mine: am avut o vacanta de vis, a trecut prea repede insa , azi am avut o zi oribila ( am pierdut o prietena si mi-am primit un sut mareee in fund), am primit insa si o veste buna care mi-a bucurat sufletul. Am decis unde voi face fiv si cand, am un dubiu unde sa fac o histeroscopie, asa ca astept sfaturi
samira33 spune:
adrianaaaaaaa,fata....io te bat.
pai...ne dai ciucalata pe la nas si ...apoi o ascunzi.
varsa tot aici...ce veste te-a bucurat...unde faci Fiv si cu cine???...desi cred ca stiu.
histeroscopie cu Albisorul...e singura varianta in Bucuresti.
catalina2307 spune:
ady - o stiai de la mine sau ma intrebi pe mine daca stiai tu, asa in general... ca atunci zau ca habar nu am :)). Daca este bors sigur nu o ai de la mine, noi gatim numai mancaruri grecesti, al meu sot nu s- a impacat niciodata cu bucataria noastra, iar ei bors nu au. Daca este cu lamaie atunci este de la mine .
5ab1na spune:
adriana e ca doamna de la horoscop: leii vor primi astazi o veste buna, din pacate vor pierde si un prieten drag. Totodata vor lua si mari decizii pentru anul 2012. Atentie insa: concediul se incheie!!!
5ab1na spune:
si o gasesc la plafar? pe quinoa?
eu nu mananc cereale. nu-mi plac neam. nu-mi plac in lapte. dar daca le-as putea pune in altceva...n-ar fi rau.
si lintea-mi place.
5ab1na spune:
gata anaasta am citit. mai ai niste reteta cu minunea asta? nu suna rau. cred ca din asta era intr-o salata care-mi placea la nebunie la libanezi. eh am uitat numele salatei dar avea rosii, mult patrunjel si niste bobite mici mici.
mi-am facut si eu acasa dar fara bobitele alea ma enervam sa ciumpatesc toate alea si sa n-aiba gustul pe care-l stiam.
Lara27 spune:
Sabina, my dear friend, iaca moco'
jjjjjeeeeeeezzzzz, esti un fenomen, incredible, am ras, rad, cetit lui hubby, ras si el, radem amandoi, inecat cu mousse-ul raw de avocado, deci nu mai pot...esti criminala
Catalina, sar'na de reteta, sunt ani de cand ma chinui sa reconstitui reteta de linte greek, ma rog, cipriota..am mancat in studentie (colega medicinista avea prieten greek) si apoi, in concediu, in Grecia..senk iu
Lyly, pai cum ziceam inainte..la TSH perfect (1,3), E2 in grafic, cand tiroida nu functioneaza cum trebuie (se destabilizeaza TSH-> usor hiper in cazul tau), creste E2 (tot marginal)..asta e tendinta, sunt interdependente, dar mai sunt si alti factori: autoimuni, stress, alimentatie (iod), etc.
Aadina, la fiv 2 la Viena, nu e loc de interpretare, protocol lung (fiv 2), clexane, inhibare cu diphe..totul logic si frumos..
Qiao & Ari: combinatia AC (compusi hormonali, puternic estrogenici) cu anticoagulant (heparina) in aceiasi procedura, stabilita pentru aceiasi persoana, ar trebui sa va ridice serioase semne de intrebare asupra protocolului ales..e clar ca la AC nu se renunta, pentru a putea fixa din start ziua punctiei si a regla CM, clexane tre'sa acopere riscul de trombofilie..in caz de risc trombofilic, AC sunt strict interzise deoarece cresc riscul de TVP, hipercoagulabilitate, etc...dati-mi voie sa folosesc o expresie colocviala-> protocol cu fundu-n sus, altfel zis..o carpeala..mii de scuze, e doar umila mra parere, pe care am decis s-o astern pe 'hartie', siderata fiind de inventivitatea practicilor in Ro..sper ca n-o sa strigati acum: capul lui Motoc il vrem
to be continued..
samira33 spune:
de maine incepp sa iau si eu seminte de canepa.
o sa-i dau si soatei dimi pe stomacul gol amestecate cu o lingurita de miere si scortisoara.