Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
5ab1na - se face in uk, am toate informatiile Salvate pe undeva de pe vremea cand eram la un pas de nebunie. Daca te ajuta caut si Iti trimit link.Eu atunci am ales sa ma opresc si sa incerc sa nu imi pierd mintile definitiv.
5ab1na spune:
:))
nu nu ma ajuta dar multumesc foarte frumos
si eu voi alege sa nu-mi pierd mintile. cel mult ma voi limita sa vad un NK local aici.
numai ca...sambata trecuta am fost la matei basarab sa dai singe pt cariotip. asta pt ca singurul laborator din iasi care facea analiza asta cu 550 ron n-a fost capabil sa-mi transporte singele cum trebuie.
m-am enervat, mi-am luat banii inapoi (si pentru mine si pentru sot da?) si am dat singe in bucuresti. ca in iasi la celelalte laboratoare era 1800 ron aceasta analiza.
acum daca mai fac un drum si pt NK....jeeeez cum ar spune Lara
cand am fost eu sa dau singe pt cariotip in iasi: luati loc, asteptati jumatate de ora, trebuie sa pregatim vacuetele. a sunat sotul la servici sa anunte ca intarzie.
doamna cu ce transportati singele asta?
cu avionul.
m-am uitat pe site-ul aeroportului otopeni (erau zapezi). am sunat la aeroport in iasi, la aeroport in bucuresti, la laborator in iasi. totul struna. numai la laborator la bucuresti n-am sunat.
trec 2 saptamani.
doamna imi mai dati rezultatul ala.
inca n-a venit.
doamna la ce laborator ati trimis?
genetic lab
pun mana pe telefon si sun. si ce crezi omule? singele meu nu vazuse laboratorul ala!!!!
sun inapoi la laboratorul din iasi. car mar car mar. ca au schimbat contractul si nu mai trimit la genetic lab trimit la medlife si cei de la medlife le-au spus ca nu le-au convenit, ce credeti, vacuetele!!!!
ma ce m-am enervat. cand aveau de gand sa-mi spuna oare? dupa ce dadeau copy-paste la un 46XX si la un 46 XY?
samira33 spune:
dap...se fac in UK,nu zic nu.
si se lucreaza si in US.
si costa fooooooarte mult...de asta am spus ca nu se lucreaza in Europa.
UK nu mai inseamna Europa pentru mine.
teoria am citit-o pe toata,am inteles care-i treaba...am inteles si ca nu o sa pot trata astfel de eventuale probleme...asa ca am zis STOP!!!ca altfel imi pierde mintile.
aadina spune:
Sabina, intr-adevar la fiv 2, am avut si clexane si aspirina, fara predninson, la protocol lung. Si, intr-adevar E2 nu scazuse dupa inhibare, dar clexanul l-am inceput din Z1 de stimulare si nu a fost introdus dupa raspunsul la inhibare, ci stiam de el atunci cand mi-a facut protocolul
5ab1na spune:
a da aadina normal ca stiai
asta e si practica la clexane pt clinicile care vor sa faca ceva. il baga pe protocol lung.
eu vrusesem sa spun ca nu clexanul a fost problema atunci.
5ab1na spune:
da
dupa ce ma hotarasem sa nu-l mai fac
apoi m-am dus la o gineco no-name care mi-a spus ca la clinica "ei" analiza de cariotip este obligatorie pentru cuplurile care fac fiv.(lucru fals doar stiti)
in seara aia m-am enervat (era vineri) mi-am luat sotul de aripioara si tushti la bucuresti.
samira33 spune:
eu sunt trista ca s-a retras de pe piata din Ro marca ESPRIT.
ma impacam tare bine cu tiparele lor.
5ab1na spune:
fac ce fac si in fiecare seara va amintesc de NK-ul asta.
de cand iau vitamina D imi este o foame!!!