Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabinutzo...io spun ca-l fac sa inghita.
e docil cand e vorba de pastilat in scop de gigei beton pentru FIV.

el ia miere pe stomacul gol,dimineata...si ma gandesc sa amestec mierea cu semintele de canepa-care-s macinate si cand isi ia mierea baga si semintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lara - pentru putin. .

ady- cel mai probabil punctia o vei face cu Dr. Zguri la fel ca si fireyes. Dar dupa cum ai vazut are mana buna. Doi dintr-o lovitura :d.
Daca in cele din urma decid ca nu a fost suficient si mai vreau probabil voi alege aceeasi varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira din cite stiu e varianta "naturalului" cu o stimulare usoara a ovarelor, cu putin noroc obtii 2 embrioni, deci ceva merional folosesc; dar ce ramine iti dau parol Stii ca si la Medlife avea varianta asta, doar ca te obligau sa faci 3 proceduri, inghetai embrionii la fiecare, si faceai transfer in a 4 luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

acum nu vreau sa fac pe cea incapatanata dar cred ca semintele astea ar trebui mestecate. sau asa cum spui e foarte bine dar cred ca n-ar mai trebui sa mananci dimineata pentru a reusi stomacul sa macine singur semintele. nu stiu zic si eu.

v-am povestit cum luam eu vitexul? dimineata luam euthyrox-ul. foarte des obisnuiesc sa nu iau micul dejun. la ora 12 aveam programat vitexul. deja era lihnita de foame. colegii: mergi la masa? nu imi pare rau, nu mi-e foame. luam vitexul si asteptam pana pe la 2 ca sa indraznesc sa mananc ceva.
m-am prelins de foame cat am luat vitexul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, you're back!! double moco' pe cand era sa zbier ca mi-ajunge atata fiv pe neve, ai pove ce si cum..dap, dap, sounds good..moama ce de gravi p-aci in april-mai..schimbam clubul in babele gravi-doase inainte de fitz-oase
Sabina, asa-i, d-aia te iubesc (acum sper ca nu esti iar curca si ma-ntrebi de ce, da?)
Sami, varianta pe scurt: 1 avocado copt, 1 banana coapta, 1 lingurita miere si 1 lingurita pudra roscove ( sau cacao)-> blender-> brm, brm-> gata, yum; acu daca apare Ana, miere tre sa fie bruta, nu cacao (elimini calciu) doar roscove, banana & avocado din nush ce speta (Ana, joking), dar ai prins ideea..
Mikado, pupam fata (mousse-ul e si papa bun de la mikado)

to be continued..

Mergi la inceput

sabinutzo,eu stiu ca nu prea e bine sa iei suplimentele,naturistele pe stomacul gol....acum,poate nu stiu eu bine.
personal n-am luat pe stomacul gol nimic.

adriana,am inteles...astept atunci.

Mergi la inceput

aha...lara,senkiu...o sa fac si eu dulce d-asta...doar ca o sa inlocuiesc mierea cu siropul de agave.
pudra de roscove folosesc.

Mergi la inceput

mousse-ul asta chiar e ceva dulce...
cred ca e bun.
no...acum ma credeti cand va spun ca n-am stiut ca se face si "de dulce" cu el? credeam ca e pentru masa: mic dejun, seara cateodata.
lara iar ai bagat un ingredient fancy. roscove auzi. pfii...se afla in carrefour?

Mergi la inceput

sabinutz,de unde cumperi quinoa cumperi si pudra de roscove.

Mergi la inceput

eu citisem ca vitexul asta actioneaza pe hipofiza si-l luam ca pe euthyrox...eu eram interesata de TSH.
nu am citit nimic despre cum se iau naturistele.

Mergi la inceput