Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 16
Lara27 spune:
pentru Ari ->>>>> da, soro, e verde sau roz, se gaseste peste tot in supermarket-uri si e mai buna decat suberek-ul ala al tau..
Aadina, dupa cum vezi, in RO se poate orice..deci m-ati lasat masca, fara replica cu AC si clexane together, in aceiasi procedura..no comment
to be continued..
samira33 spune:
mai fetelor...cum adica AC si Clexane in acelasi timp????
ori nu inteleg eu...ori ceva nu e bine.
si cocoloasele astea din sange cum se demonstreaza ca exista???
5ab1na spune:
uite asa se demonstreaza ca nu e bine: uita-te la banii lor cheltuiti, la ai tai, gandeste-te cate pagini ai citit de la doctorul google, de cate ori ai fost la uschi sau la avram. si trage concluzia ca doctorul iti da ce-i trece lui prin cap si ca...unul ia in seama trombo, altul face experimente, altul nu stie. altul nu stie ca ai trombo pt ca nu-l intereseaza.
aadina spune:
Fetelor, nu sibiul mi-a dat clexane+anticonceptionale
Era o idee de a mea. Am spus ca la Viena am facut clexane, dar pe alt protocol.
De la Sibiu nu mi-a dat nimic inca, doar anticonceptionalele pana pe 18.
QiaoBing spune:
deeeci, inainte sa ies pe usa ca pricum sunt in intarziere.
mie Albu mi-a zis ca merg pe protocolul cu AC ca la asta au remarcat ei ca au rezultate mai bune, am tot intrebat eu peste tot pe aici cum e cu ACurile in schema si de ce mi le da, ca eu stiam ca peste 35 de ani nu mai sunt recomandate, nu mai zic de trombo.
buuun. deci am stabilit ca asta era protocolul lor. acum, pt ca tot el mi-a dat sa faca analizele de trombo, mi-a zis ca musai fac si Clexane din prima zi de AC. fusei si la Uschi sa isi dea acordul si normal ca a fost ok din partea ei. am prins-o in ziua cand zicea Da la Clexane cred So, m-am intepat cu Clexane din 9 sau 10 dec pana pe 3 feb cand mi-a scazut beta. inca mai am semne pe burta de la intepaturi, ca eu sunt ca printeasa din povestea cu bobul de mazare
gata, fug
am listat retetele, saru' mana, sa vad ce mesteresc cand oi ajunge tarziu acasa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
sa recapitulam:
-daca are trombo...never-ever AC...poate sa aibe Clexane de la stimulare,de la punctie,de la ET.
-daca nu are trombo...poate sa aibe AC....dar rolul Clexanului este sa...????
dar AC si Clexane in acelasi timp...de ce???care e logica???
samira33 spune:
qiao,sa-mi fie cu iertare...da treaba asta cu "dam AC ca asa am observat noi ca obtinem rezultate mai bune" mi se pare de ....
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sa recapitulam: -daca are trombo...never-ever AC... |
deci, trombo asta...sunt mutattiile alea ciudate?
5ab1na spune:
spor la gatit.
aadina da asa e. eu am inteles dar nu mi-am dat cu parerea tocmai stiind cele doua cazuri. si am zis ca poate merge. dar uite fetele lara si samira spun ca no way.
no way as zice si eu daca poti amana.
daca nu...varianta nu e neincercata...numai ca nu stiu cate reusite au fost. intrebarea cea mare care ramane este daca ai trombo. daca n-ai...eu zic ca ar fi bun clexanul asta chiar pe o problema de autoimunitate. de cand citesc despre minunea asta am gasit cazuri tratate cu clexane si aspirina cu sau fara prednison.
dar asta e doar ce am gasit eu cu google cum m-a invatat basescu.
si da samira am cautat acum si nu mai gasesc contradictie intre prednison si antibiotic....
ioi...am priceput pe dos. sau nu. revin daca gasesc ceva.