Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 15
Lara27 spune:
Sami, aadina are AC (de la Sibiu) si vrea sa-si autoadministreze clexane..te tot asteptam sa vii, sa-i zici si tu parerea ta
Sabina, oofff, miguifrudoigvcgjcgncohfcgh, femeie:
tu: esti aici dupa un singur fiv super esuat (quotez)
je: sa fii tot aici, tot dupa (inca) un fiv, super reusit comprende?? adica inca unul, reuseste, si stai soro cu noi aci ca ne transformam in babe fitz-oase..yolvon (sic)?
to be continued..
samira33 spune:
tannoo,citeste o tzara mai jos si te lamuresti...nu-i chiuretaj d-ala de care crezi tu.
il tot intrebam pe PK daca o sa ma doara.... cat de tare???...cat dureaza si daca imi promite ca n-o sa simt ca i-am zis ca io-s cu capu' si ma manifest suburban cand mi-e frica.
mi-a promis ca tot ce simt e o combinatie intre ET si Papa-Nicolau si ca nu dureaza mai mult de 2 minute.
5ab1na spune:
sami parca am citit ceva de antibiotice si prednison. ceva ca nu e bine impreuna. tu stii ca eu nu tin minte detalii mediciniste. dar ma interesase sa stiu daca pot adauga niste antibiotic asa...just in case. (a se nota ca nu se stie in ce caz! eu mi-s negativa la chlamydia & co).
dar tu parca vrei sa iei prednison tarzior de la punctie parca.
eh...daca ar face aia cu NK cells m-as suci la greci.
adicatelea e pe orbecaite cu NK-urile astea.
samira33 spune:
lara...io am inteles ce i-ai zis sabinei
adina,are trombo???ca daca da...nush' ce cauta AC-urile alea in schema.
5ab1na spune:
Lara neuronul meu lipsa a tras concluzia de care-i este teama.
tanno n-a fost la intalnire?
n-a fost parca. au fost numai fetele.
aristica spune:
sabina am avut ac-uri pe protocol scurt, fara clexane, la fiv 1, am avut ac-uri si cycloprogynova, fara clexane, la fet, am avut protocol lung - aici ac-urile se suprapuneau 4 zile cu dipherelinele, da' nu se suprapuneau cu clexanele - asta incepea mai tarziu (la fiv 2 si 3 a fost la fel).
Fiv 4, la turci, zise turcaletele: fara ac-uri, clexane dupa punctie (si din "aduceri aminte" spunea ca ac-urile mi-ar scadea sansele la implantare...parca)
samiruta clar tocuri cui...Doamne ce i-as mai face eu streeparului...cred ca l-as fugari...la mine consortul a avut un moment in care era sa se "lupte" cu un macho din asta, caruia-i dadeam palme peste poponet
anaasta poti sa postezi reteta ta cu linte?
lintea e ca o fasole?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
si eu sunt negativa la clamydia and co....
antibiotic si steroizi se dau pe la mai toate clinicile din ziua punctiei si pana la ET cel putin...asa ca nu cred sa aibe ceva impreuna...dar e posibil sa vorbesc si prostii.
ideea e ca nu voi lua steroizi din ziua 1 de stimulare...cel mai devreme din ziua punctiei...ca io fac blastocisti asa ca la transfer sunt deja in ziua 6 de administrate steroizi.
QiaoBing spune:
Da, eu am avut AC si Clexane in acelasi timp in schema. Clexanelul era ca sa contracareze eventualele efecte negative ala AC care, teoretic, nu se dau in caz de tr. numa ca inca sunt la categoria "risc de", nu am tromboze sau alte cocoloase prin sange demonstrate.
Lara mai putin ardei iute. am produs deja o supa crema de morcovi cu ghimbir, cuisoare, bucsoara si chili, de mi-a luat gura foc asera cand am gustat-o. am turnat un borcan de iaurt in ea si tot iute e.
mai sau 5 zile de concurs si eu am avut o perioada cam slabuta in ultima vreme, asa ca trebuie sa trag tare cu ceva retete zilele astea. Pt cine nu stiue, eu, marea bucatareasa, particip pe un site la un concurs. 3 luni de zile am pus retete, am comentat pe forum, am recomandat si altora sa se inregistreze bla-bla. Premiile constau in produse pt bucatarie Dupa ce m-am uitat pe ele, am zis ca nu imi trebuie loc 2, deci am lasat-o mai moale ca sa iau 3-ul (pe 1 s-a detasat clar cineva, deci nu am sanse), dar au venit niste gospodine tare din urma si acum s-ar putea sa fiu pe 5 , iar la 5 sunt produse pt copii
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
sami aadina nu stie daca are trombo. dar poate afla daca se ambitioneaza. si poate amana daca vrea si poate.
dar eu am retinut incorect? si aristica si qiao au trombo cu carul. si albu le-a dat ac si clexane. lui qiao i-a dat clexane peste AC. la aristica a fost o combinatie desucheata cu AC, diphe, clexane stiti mai bine decat mine!!!
LE: revin...nu luati in seama!!! ce am scris:)) ati tastat mai repede decat mine. harnicutele mele