Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

doamnelor...me declar ZEN!!!
nu mai vreau sa stiu de analize,investigatii...etc...asa ca o sa aberez si eu pe langa voi...ma bucur de Primavara,de soare...de tot ce ma inconjoara frumos si eu in goana mea nebuna nu mai "vad"

sabinutzo,am stabilit ca fac chiuretajul cu o luna inaintea Fiv-ului.
astept sa vad si propunerile celorlalti 3 medici si decid.
deocamdata am 2 pareri...care spun cam acelasi lucru.

qiao,ca pe fasole gatesc eu lintea....da nu cred ca-i place anei asa...ca nu-i cruda.-glumesc anushca,da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabina, women, eu imi doresc sa fii aici, tot dupa un singur fiv, super reusit -> moco'
Aadina, sa mai explic, de ce am zis ca-s incompatibile AC cu clexane:
AC sunt contraindicate in trombofilie, strict interzise-> hipercoagulabilitate
Clexane (heparina) - este tratamentul in caz de trombofilie -> anticoagulant
neavand analize de trombo, nu pot spune care e cazul tau, dar pot spune ca niciun medic (normal) nu(!!) le poate da impreuna, una o exclude pe cealalta..stiu ca tu vrei sa le combini, n-am gasit efectul in combinatie, ca nu i-a dat nimanui prin cap sa-l testeze si vroiam doar sa-ti spun..normal, tu faci cum crezi de cuviinta

Sami- tocuri, fii o diva, what the f...

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

dar qiao am uitat sa mentionez ceva important:)
eu sunt pe dieta de genul asta. scap rar din ea. adicatelea cand crap de foame si-mi iau sandwich. muritul de foame face parte din fasting care e regula de baza in detoxifiere....
si n-a dus la nici o imbunatatire. sper doar ca oole mele sa fie de aur.
mucho gusto iti urez

Mergi la inceput

samira dar nu mi-ai raspuns la o intrebare de aur: tu vrei ca biopsia aia sa-ti arate ceva legat de NK cells sau nu te intereseaza? inteleg ca doctorul grec ar fi capabil sa faca o asemenea analiza? sau am citit rau?

Mergi la inceput

lara women stai ca nu inteleg. sa mai fiu aici dupa un singur fiv super reusit. hm.. apai na...n-are cum... ca ar fi cel putin al doilea. in cel mai bun caz. daca n-o fi vb cumva de al treilea si al etc.
eu stau pe metereze pana scot oole de aur. cocosul este ingaduitor.

LE: n-as zice curcan pt ca s-ar intelege ca este politist ceea ce nu e adevarat:))))

Mergi la inceput

da,da...sustin sus si tare...never-ever AC peste probleme de trombofilie.
cine da asa ceva???..sau am citit eu in diagonala...in concordanta cu starea pe care o am???

o diva voi fi...dar daca vine vreun handralau d-ala la mine sa sa mangaie si despoaie in fata mea...ii stric numaru...am zis!!!

Mergi la inceput

Lara women qiao a avut combinatie de AC si clexane. nu qiao? aristica nu si ea la fel?

s-a inteles cred din mesajul anterior ca eu nu sunt o curca. suntem clare da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Qiao, reteta linte, yum (Ana, sari postarea..)

-in Wok (orice tigaie mare teflon), putin ulei masline, in care se caleste 1 ardei kapia , 2 morcovi+ 1 patrunjel (taiati julien), plus ciuperci (pleurotus, conserva, ce aveti) -> se completeaza cu apa, cand fierbe, se adauga lintea (se umfla ca si orezul), inca cca 30 min timp fiebere linte (se gusta) condimente, dupa gust: piper, ardei iute, peperoncino uscat si iute, oregano, rozmarin, busuioc, ma rog, mie-mi place italian

Sabina, rad de nebuna in birou cu fasting-ul si sucul de radacinoase..ti pup

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
am stabilit ca fac chiuretajul cu o luna inaintea Fiv-ului.
astept sa vad si propunerile celorlalti 3 medici si decid.
deocamdata am 2 pareri...care spun cam acelasi lucru.

despre ce chiuretaj vorbesti???

Mergi la inceput

sabina,evident ca nu o sa-mi analizeze pop.u.l.a.tia limfocitara din tesutul uterin prelevat...niciun medic din Europa nu face asta...si nici nu urmareste asta dr.D.

nush' daca-i valabil pentru toata lumea da' pentru cazul meu a zis...ca e de parere ca aici e buba...posibil sa am o endometrita care sa faca din uterul meu un mediu ostil implantarii...si mi-a propus chiuretajul terapeutic-facut in faza luteala,in perioada ferestrei de implantare...curata bine endometrul si ma pune pe antibiotic 3 saptamanai...si pe remorca impreuna cu mine....si cica asa o sa avem un endo "steril"...numa' bun sa primeasca embrionasii in culcus.
cica da mostra prelevata la histopatologica-la el la Atena si daca ies nush' ce markeri nu-stiu-cum...se confirma endometrita.

mi-a placut explicatia lui si daca o corelez cu alte amanunte ale mele...cred ca a intuit corect.

Mergi la inceput