Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami, na-l pe moco' indoit
(sunt la job, trag cu ochiul, sigur mi-a scapat postarea..sau te referi la cea de ieri? pai, nu pot de Sabina women, ca nu ma lasa sa scap de imunologice..si, oricum am fost naca' tare, ca eu n-am putut fi acolo)..
revenind, dedicatie Qiao & Sabina:
amandoua aveti dreptate..hormonii tiroidieni sunt antagonisti estrogenului-> in cazul unei poor function a tiroidei (la Sabina hipo, la Qiao hiper, cert e ca tiroida nu functioneaza ceas), valoarea estradiolului din sange o ia razna (q.e.d.)..deci, d-nelor, in primul rand tiroida, prin hormonii tiroidieni, regleaza estradiolul din sange..daca v-am zis ceva ce oricum stiati, nevermind)..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,senkiu.
acum am alta dilema:sa ma spui pe papainoage sau sa ma duc incaltata cu balerini la 8 Martie???
deh...fiecare cu probleme lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira eu as alege calea de mijloc, dupa o iarna de umblat cu tractoare cu senile antiderapante si pt escaladat troiene, nu cred ca m-as simti confortabil pe papainoage. parearea mea
Lara de ce nu te faci tu dr ? pls ... am face coada la tine la usa. tu le explici asa de frumos si pe intelesul vulgului nici un dr nu mi-a legat E2 de TSH, parol !
cert e ca, pe langa dudele din dotare, mie nu mi-a priit IA-ul. acum sunt tare curioasa cum va fi dupa FIV.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aaa....azi sunt pe cizme cu papainoage...asa ca n-am ce trecere sa fac.
dar parca nici cu balerini nu m-as duce...iar toc intermediar nu am...ori de 10cm ori cu talpa joasa....asa-s toate incaltarile mele.
toculetzu ala mediu de 5-7 cm ma enerveaza cel mai rau...e nici cal nici magar.

ma simt foarte bine azi...imi vine sa topai cand vad soare si cald afara....simt ca renasc si eu odata cu natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

lara, stai linistita ca nu ma amarasti.Cat mai multe pareri cu atat mai bine. Oricum ii voi cere parerea si medicului. Multumesc pt. sfaturi.Astept in continuare sfaturi de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Qiao, la alimentatie stiu ca esti in grafic, deci nu mai zic

ideea e ca, metabolizarea estrogenului se face in ficat (estrogenul este convertit intr-o forma mai putin activa), deci daca acesta (ficatul) e suprasolicitat si activitatea sa e incetinita (cofeina, sugar, fat, faina alba, raw vegetables din cabbage family ce dau gusa (varza, broccoli,varza de bruxelles, rabarbura, etc.) atunci o cantitate mai mare de estrogen activ ajunge in sange -> creste dramatic valoarea de e2..
->> dintre meds, prietenul cel mai bun al celor cu e2 mare, trebuie sa fie vit. B6 (imbunatateste puterea ficatului de a metaboliza estrogen) si diminueaza retentia de apa.,dieta ideala pentru scaderea e2 e, consumul de fibre din cereale integrale (whole foods) si carbohidrati complecsi (boabe fasole, linte) ce ajuta ficatul la o mai buna metabolizare estrogenica..

scuze de typo's

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

qiao tu stii ca noi am mai vb pe tema asta. la tine in jos la mine in sus. cum zice si lara...tiroida asta a noastra e suparata tare si nici una nu avem ATPO sau Anti-Tg. ei dar eu am descoperit alti anticorpi. Tu s-ar putea sa ai altii. numai sa ai grija la prednison, clexane, aspirina in cazul in care te hotarasti sa faci natural, fiv, ovo donate, embrio donati. Eu una cu asta ma ocup acum

samira draga mea pe tocuri cui ca asa ii sta bine unei doamne finute ca tine.

lara
my friend eu sunt aici cu un singur fiv super esuat. voi, unele dintre voi, cu mai multe. apai na...discutia n-are cum sa mearga decat spre imunologice. eu ma bucur ca tu esti atat de citita si atat de receptiva in acelasi timp chiar daca ma tragi de urechi si-mi spui sa nu ma mai analizez atat.

o astept pe samira sa se decida sa mearga la biopsia aia recomandata de dr grec. tare mi-s curioasa. ma intorc la 360 de grade si merg cu voi la grec daca biopsia aia e capabila sa afiseze niste rezultate mai informative decat astea date de anatomopatologii astia de maidan de pe aici. am zis.

samira ce te-ai mai gandit in legatura cu biopsia aia?

Mergi la inceput

yei si eu mananc numai de-alde boabe din astea ca gaina care vrea sa faca oua.
viata de curca beata.
va pupizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara danke shoen ! ma duc sa bag o linte cand ajung acasa. inca nu am idee cum sa o fac, dar poate imi spune anaasta vreo reteta. hmmm ... o sa stau de vorba putin cu ficatul meu sa vad daca are vreo doleanta si eu nu l-am auzit fiind preocupata de foliculi, endo si alte cele.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

lintea (verde) eu o fierb
dupa ce o fierb o bag la robot cu seminte de floarea soarelui, ulei de masline, sare, piper, putin usturoi. iese, sa spunem, ca o fasole batuta.

reteta acum de radacionoase (bleah bleah) 1 sfecla, 1 mar (rosu cica), 1 morcov, 1 cana de apa, lamaie.
robot

sfecla detoxifiant, ficat bla bla, diluare singe
din retete alcaline (nu acide)

Mergi la inceput