Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
tigruta spune:
Scuze am incurcat putin borcanele
Ylari era cea cu sfaturile binevoitoare din partea soacrei in legatura cu alaptatul..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
elena_gd spune:
Si eu Mammita! Doamne ajuta sa ne vedem peste 3 luni cu bebeii sanatosi in brate toate!
Elena 26+ poate cu
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Astero tocmai ce zicem intr-un post anterior despre lipsa informarii, dar cum au tras concluzia soacra si pediatru ca bebe nu se satura cu laptele??? vezi cum se trezesc unii sa vorbesca in necunostinta de cauza..ma irita rau reactiile de genu..pfuu ma opresc aici.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+ |
Io eram aia cu soacra si pediatrul destepti in cap.
Deci, eu am nascut fata de 4 kile, am iesit din spital pe la 3,900 si la 5 zile de la iesirea din spital am fost cu ea la pediatru sa o insciu la med de fam (la Giulesti de era sa o iau la fuga cand am vazut nationalitatile conlocuitoare acolo cu carul, nu stiam ce sa pazesc mai tare, geanta, caruciorul sau copilul) asa cand am fost acolo dupa 5 zile avea 4,200 DAAAAR dr a considerat ca pampersul atarna foarte greu si de fapt copilul nu a luat deloc in greutate, evident ca m-a speriat si am inceput sa bag supliment in ea. La sfatul lui, evident.
Soacramea asa e ea desteapta, imi zicea mereu ca nici motanul nu s-ar satura cu cat lapte am eu. Pai daaaahhhh, motanul avea oricum stomacul mai mare decat al Evei, daca era sa facem comparatii dar eu cum nu judecam atunci doar plangeam intr-una si ziceam ca gata, eu nu o sa pot sa fac copilul asta mare...
Asa ca de suparare sincer va spun fetelor, acum i-am dat sa suga si peste 3 ore nu mai aveam lapte. Si dus a fost, s-a crucit ginecoloaga, a zis ca n-a mai vazut asa ceva.
Acum sunt plina de colostru, ca imi iese si am sfarcurile galbene de il apuca greatza pe sotul, a zis ca nu-i trebuie tzitzi, sa nu ma vada, looooool...
Cat despre sfatul referitor la dili-dili, n-am interdictie, dar sincer fetelor nici chef DELOC! Sotul nu insista, asa ca zic pas.
Or veni si vremuri mai bune.
Cu burta, ziceti ca e normal dimineata? Parca am mai avut dimineti in care mi s-a parut mai mica dar nu ca azi...
In fine sunt cu capu, stiu...
Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
tigruta spune:
Ylari macar de data asta vei sti ce ai de facut..si normal ca de suparare si stres ai ramas fara lapte..tre sa fii odihnita, sustinuta de cei din jur nu descurajata..sa mananci sanatos, sa bei lichide(ceai de chimen , anason stimuleaza lactatia), odihna si increzatoare iar toate acestea la un loc te vor ajuta sa alaptezi cu succes..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
DA- DIANA- un body subtire pe sub "swaddle me" iar paturica fie o folosesti pe timpul zilei cind doarme sau dupa ce nu-l mai infasi, tot la fel cu un body subtire pe sub ea. :)
BELLISSIMA - paturica postata de tine seamana putin cu cea despre care discutam. In afara de sistemul acela din interior care prinde bebelul de ea, va trebui sa inveti sa-l infasi, pentru ca daca incepe sa dea din miini si picioruse, toata paturica se desface. Spre deosbire de "swaddle me" (care practic inseamna "infasa-ma) care are niste clapete si nu dau voie bibicului sa iasa din ea.:)
Va pup,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 31+
YLARI spune:
citat din mesajul lui tigruta Ylari macar de data asta vei sti ce ai de facut..si normal ca de suparare si stres ai ramas fara lapte..tre sa fii odihnita, sustinuta de cei din jur nu descurajata..sa mananci sanatos, sa bei lichide(ceai de chimen , anason stimuleaza lactatia), odihna si increzatoare iar toate acestea la un loc te vor ajuta sa alaptezi cu succes.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+ |
Da mai, tare suparata am fost, iar dupa ce am pierdut laptele uram pe toata lumea, o luasem razna... In fine, teoria o stiam si atunci dar... pur si simplu in per de lauzie nu ma puteam controla plangeam foarte des desi dupa a 3 a saptamana Eva dormea de la 11 noaptea pana la 4-5 dimineata, deci odihnita eram, dar hormonii erau aiurea rau, sau nu stiu ce, ca nu imi convenea nimic, aveam nevoia de intimitate si soacramea venea pe capul meu, imi lua fata din brate, motanul ma stresa - am scapat de el intre timp, si de soacra care e plecata de vreo 3 ani la tzara peste vara. Acum mi-a zis clar ca pe ajutorul ei sa nu contez ce bine! Saraca, credea ca o sa ma supar.
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mirina5 spune:
buna, burtici!!
Dia, pt Mirciulica, felicitari si pt puls si pt saptamana noua!!
Elly, felicitari si tie pt grasunel si pt noua saptamana!!!
Noi suntem bine, vineri am fost la control, dar nu am mai reusit sa intru (tati e de vina ).Colul este inchis, normal, bebita este bine, se dezvolta normal, are 1,600 kg, bataile inimii regulate, 150/min, nu prea a reusit sa-i masoare femurul, pt ca era ff agitat, dar e totul in regula.
Ieri am fost un pic la plimbare, ca a fost vreme frumoasa, a iesit soarele si am dat o tura de oras cu tati.
Azi mi-am primit cadoul de 8 martie, tati mi-a cumparat o orhidee, stie ca imi doream de mult una.
Tot vineri, am cumparat sampon si sapun pt bebita, Johnson's Baby.Am vazut ca sunt mai multe firme, dar cred ca astea sunt cele mai bune.
Balonul meu tot creste , bebita e f activ, dimineata il trezeste pe tati, il boxeaza , aseara tati ii dadea pupe si bebita dadea din picioruse , ne-a fost asa de drag.
Eu tot nu am probleme cu constipatia, desi iau fier, banuiesc ca difera organismul de la femeie, la femeie.
Nici hormonii mei nu au luat-o razna, nu plang, nu sunt nervoasa, nu ma cert cu sotul, de cand sunt insarcinata, nu mai bag in seama nimic.Sunt foarte calma.
Cam atat despre noi.
pupici
Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!
uliiasi spune:
Hello, mamici!
Si eu pe-aici .
Am intrat s-o felicit pe Diana pentru vestile minunate despre Mirciulica! S-o tina tot asa! Te-ai hotarat cand plecati, daca plecati?
Ylari, of prin ce-ai trecut cu alaptatul la gaza ta. Hai ca la soacra inteleg ca nu se pricepe si mai mult nu poate...dar sa-ti dr ca laptele tau nu e bun si nu-i suficient cand bebe avea 4200 la 5 zile?! Si de ce n-a dezbracat-o si i-a scos pampersul ca sa se asigure si doar si-a dat cu presupusul. Uite-asa te-a intors pe dos...si tu in plina depresie postnatala, of. Lasa ca de data asta stii mai bine ce si cum. COpilul pus la san la cerere, laptele se regleaza dupa cum suge el si gata! Urechile inchise la parerile binevoitoare ale celor din jur.....
Irina, ce bebel dolofan ai...bravo! S-o tina tot asa!
Eu am folosit Johnson's Baby la David, nu samponul ci uleiul de corp, si mi-a facut o alergie de toata frumusetea....era rosu tot. Dupa care am schimbat pe Sanosan si pe el am ramas ca i-a mers f bine. Dar sunt bebei mai sensibili, altii mai putini sensibili. Al meu nu a avut alte probleme cu pielea, dar pur si simplu nu i-a priit uleiul ala.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 25+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
YLARI spune:
citat din mesajul lui uliiasi Ylari, of prin ce-ai trecut cu alaptatul la gaza ta. Hai ca la soacra inteleg ca nu se pricepe si mai mult nu poate...dar sa-ti dr ca laptele tau nu e bun si nu-i suficient cand bebe avea 4200 la 5 zile?! Si de ce n-a dezbracat-o si i-a scos pampersul ca sa se asigure si doar si-a dat cu presupusul. Uite-asa te-a intors pe dos...si tu in plina depresie postnatala, of. Lasa ca de data asta stii mai bine ce si cum. COpilul pus la san la cerere, laptele se regleaza dupa cum suge el si gata! Urechile inchise la parerile binevoitoare ale celor din jur..... Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 25+ cu www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David Poze |
Da, tare amarata am mai fost...
Nu a dezbracat-o ca sa nu ii faca pishu pe cantar
Eu ptr uns am sa incerc sa folosesc uleiurile astea de la elemental, fie cel de migdale dulci cu care ma ung si eu, fie cel de cocos - pe Eva am uns-o (acum de curand) cu de-asta de cocos si i-a super catifelat pielea.
Pe Eva cand era mica-mica am dat-o cu ulei de masline Dupa care am trecut pe Trixera ca nu scapam de o dermatita atopica - de care am scapat abia dupa ce am trecut pe laptic HA, deci nu a fost de la ce o ungeam, as fi putut continua cu uleiul de masline leger.
Pup, plec si eu acasa.
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Cuchilici spune:
Hello!
Diana ma bucur si eu pt Mirciulica. Mai e asa putin si ne intalnim cu bebeii nostri. Acum parca timpul trece din ce in ce mai repede. Sau cel putin mie asa mi se pare
Irina dolofan kinder surprise, nu gluma.
Noi suntem bine, bebe Vladut e tare agitat, ca maica-sa. Imi joaca ochii in cap de atata agitatie. Stiti ca v-am zis ca ne-am mutat in apartamentul soacrei in Bucuresti la 1 februarie 2012 si ca la vara vrem sa ne luam apartament in Ploiesti, langa ai mei. Ei bine am gasit apartament in Ploiesti, am fost la vizionari, acum sunt in negocieri cu agentul imobiliar, proprietar si brokerul bancar. Este o oferta foarte buna si sper sa reusim sa-l luam in 2 luni, prin prima casa. Asta ar insemna ca ar fi cam in acceasi perioada cu Vladut. Chiar daca reusim sa-l luam, mai stam in Bucuresti pana il aranjam, zugravim, luam mobila si toate astea pana in octombrie 2012 cand vreau sa ne mutam Asa ca asta numai sarcina linistita n-a fost, dar macar sa reusim sa-l luam si sa-l mobilam si sa ne mutam. Apoi ne apucam de scoala de soferi si de strans bani de masina asa ca linistea este foooarte departe de mine
aaaa uitam. Buni (mama mea) vrea sa-i ia lui Vladut un cantar electronic. Voi de care ati avut/aveti/ vreti sa luati? Eu nu stiu daca sa caut pur si simplu pe net sau sa astept targul de la sfarsitul lui martie si pentru cantar.
Liniste si pace va doresc, ca si mie!
Corina 28+ cu Vlad Alexandru