Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

buna, burtici!!

Tot vineri, am cumparat sampon si sapun pt bebita, Johnson's Baby.Am vazut ca sunt mai multe firme, dar cred ca astea sunt cele mai bune.

Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!

Mai nou se recomanda ca pana la 2 ani sa nu folosim niciun fel de cosmetice pentru bebei, sa-i spalam doar cu apa...ca e suficient pentru a fi curati.

Cred intr-adevar ca nu or fi asa grozave cosmeticele astea, dar mie nu mi s-a parut ca apa ar fi suficienta - da, sunt bebei, dar transpira si ei, fac pisu, fac caca si daca mai aveti norocul si de un ''vomitacios'' cum a fost Ilincuta mea credeti-ma ca sapunul e absolut necesar!

Initial am zis ca merg pe ceva cat mai natural, pana la urma tot la Johnson am ajuns si eu - sampon si gel de baie, ulei am folosit tot de la ei dar doar in primele luni, dupa aceea nu l-am mai considerat necesar.
Ilinca a reactionat foarte bine la produsele Johnson, n-am avut probleme, inclusiv crema de fundulet tot de la ei o am - Penaten, sunt foarte multumita de ea. Cu toate astea insa, ma simt vinovata de fiecare data cand le folosesc si tot imi zic ca voi comanda din cele 100% naturale..dar comoditatea asta..uuuuf! Poate poate ma mobilizez si eu!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

IRINA felicitari ptr.bebe grasunel
Am si eu o intrebare ptr. fetele care au facut ecografii de curand bebeii vostrii cum sunt pozitionati?La ultima eco al meu era cu capul incoastele mele si acum 5 min.l-am simtit cum sugite ,miscarile erau tot sub coasta dreapta.
Sper sa reuseasca sa se intoarca,imi e teama de cezariana!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Hello!

Diana ma bucur si eu pt Mirciulica. Mai e asa putin si ne intalnim cu bebeii nostri. Acum parca timpul trece din ce in ce mai repede. Sau cel putin mie asa mi se pare

Irina dolofan kinder surprise, nu gluma.

Noi suntem bine, bebe Vladut e tare agitat, ca maica-sa. Imi joaca ochii in cap de atata agitatie. Stiti ca v-am zis ca ne-am mutat in apartamentul soacrei in Bucuresti la 1 februarie 2012 si ca la vara vrem sa ne luam apartament in Ploiesti, langa ai mei. Ei bine am gasit apartament in Ploiesti, am fost la vizionari, acum sunt in negocieri cu agentul imobiliar, proprietar si brokerul bancar. Este o oferta foarte buna si sper sa reusim sa-l luam in 2 luni, prin prima casa. Asta ar insemna ca ar fi cam in acceasi perioada cu Vladut. Chiar daca reusim sa-l luam, mai stam in Bucuresti pana il aranjam, zugravim, luam mobila si toate astea pana in octombrie 2012 cand vreau sa ne mutam Asa ca asta numai sarcina linistita n-a fost, dar macar sa reusim sa-l luam si sa-l mobilam si sa ne mutam. Apoi ne apucam de scoala de soferi si de strans bani de masina asa ca linistea este foooarte departe de mine

aaaa uitam. Buni (mama mea) vrea sa-i ia lui Vladut un cantar electronic. Voi de care ati avut/aveti/ vreti sa luati? Eu nu stiu daca sa caut pur si simplu pe net sau sa astept targul de la sfarsitul lui martie si pentru cantar.

Liniste si pace va doresc, ca si mie!

Corina 28+ cu Vlad Alexandru

In cazul meu cantarul nu a fost necesar, eu personal l-am considerat o sursa de stres, sunt f multe mamici care devin obsedate de proba suptului si cantaresc puiul dupa fiecare supt si au impresia ca nu ia in greutate, ca nu suge cum trebuie, etc...Acum fiecare bebe are ritmul lui...numai sa ai grija sa nu ajungi sa te streseze cantaritul lui bebe, macar asa odata pe sapt sa-l cantaresti, nu zilnic, ca ajungi la depresie repede.....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 25+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Initial am zis ca merg pe ceva cat mai natural, pana la urma tot la Johnson am ajuns si eu - sampon si gel de baie, ulei am folosit tot de la ei dar doar in primele luni, dupa aceea nu l-am mai considerat necesar.
Ilinca a reactionat foarte bine la produsele Johnson, n-am avut probleme, inclusiv crema de fundulet tot de la ei o am - Penaten, sunt foarte multumita de ea. Cu toate astea insa, ma simt vinovata de fiecare data cand le folosesc si tot imi zic ca voi comanda din cele 100% naturale..dar comoditatea asta..uuuuf! Poate poate ma mobilizez si eu!

Aseara am vazut o stire interesanta, cica produsele naturiste nu sunt verificate, asa ca nu se stie exact daca sunt naturiste cu adevarat sau nu, sau ce contin ele.Si eu sunt adepta celor naturiste, dar pt bebita, vreau ceva pe care sa fiu sigura. Sper sa nu faca iritatii.Oricum, am cumparat si clasica crema de galbenele, just in case.

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Aseara am vazut o stire interesanta, cica produsele naturiste nu sunt verificate, asa ca nu se stie exact daca sunt naturiste cu adevarat sau nu, sau ce contin ele.Si eu sunt adepta celor naturiste, dar pt bebita, vreau ceva pe care sa fiu sigura. Sper sa nu faca iritatii.Oricum, am cumparat si clasica crema de galbenele, just in case.

AMR 9 saptamani!!

Irina, exact asta e si problema mea - nu prea am incredere in produsele astea - adica as avea daca as sti ca sunt ''pe bune'', dar de unde stiu eu care sunt si care nu? La fel si cu fructele si legumele aici, la inceput cumparam din cele ecologice, dar pana la urma, tot din lipsa de incredere am renuntat - oricum, gustul era tot acelasi - adica...inexistent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ioana sa le stapaniti sanatosi! Asteptam pozele cu noile achizitii! Spuneai ceva ca te duci sa faci niste analize. Ce analize trebuie sa faci mai exact? Ca sa stiu si eu ce urmeaza si la mine!
Cat despre fumat si eu fumam inainte, uneori chiar si un pachet pe zi. dar imediat cum am aflat ca sunt insarcinata nu am mai pus tigara in gura. La fel s-a intamplat si la sarcina cu Bianca. M-am lasat cand am aflat ca sunt gravida si m-am luat la 2 saptamani dupa ce am terminat de alaptat (am alaptat 1 an si 2 luni).
Diana felicitari pentru Inimos!!! El e minunea noastra dulce!Tine-o tot asa!
Irina felicitari pentru bebele grasunel!
Fetelor voi la cate saptamani ati intrat in prenatal? Azi am avut o zi tare grea la servici si parca as vrea acasa...am cam obosit!Si in prenatal oare cat esti platit?
Unde va distrati de 8 martie? Care pe unde dansati?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Miha, eu am intrat in prenatal la 30 de saptamani si mi am lasat vreo 50/52 de zile pt dupa nastere.
In prenatal sa stii ca iei aporpe tot salariu de pe cartea de muna, adica nu mai platesti dari la stat, adica mai mult decat iei acum:)Daca acum iei 2000 si sa zicem ca pe cartea de munca ai 3000 o ss iei in mana 3000 iar apoi compania isi scade banii astia din darile pe care le plateste la stat.

Ca si analize mi a dat asa:
- hemograma cu formula leucocitara
- timp de trombina si qiuck
- timp partial activat de trommboplastina

Cred ca sunt asa premergatoare pt cezariana, daca va fi cazul ca mi a spus sa le fac in sapt 31.

Ioana, mamica lui Cristian 30 saptamani +

AMR 9+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna fetelor

Diana, felicitari pentru rezultate

Sa stiti ca si eu sunt mai sensibila de cand sunt insarcinata si plang din orice.

De-abia astept sa merg si eu la morfologica pe 8 martie sa-mi vad puiul. Ieri o cam simteam incordata si se ghemuia in partea dreapta, unde o simteam tare. Oare astea sunt contractii? Ar trebui sa imi fac griji?

Doamne, Yllary si mie mi-e groaza de momentul in care va trebui sa le dau de inteles atat soacrei, cat si mamei mele ca eu sunt cea care ia deciziile in ceea ce priveste ingrijirea lui bebe si ca de sfaturi daca am nevoie le voi cere. Dar mai e pana atunci. Noi sa fim sanatoase ca o sa ne descurcam cu ajutorul lui Dumnezeu.

Alina cu bebelusa 29+

Mergi la inceput

Cori, sunt convinsa ca nimic nu e natural!! Nici fructele din piata!! La noi, vara, vin oltenii cu rosii de vanzare, iar cineva a recunoscut ca le injecteaza cu o substanta, ca sa fie mari.Unde ai mai vazut rosii, toate la aceeasi dimensiune? Si eu am avut bunici la tara, iar legumele aratau tare ciudat(adica erau de forme diferite), dar erau gustoase.
Si cred ca nu v-am povestit de socrul meu, care a cumparat miere din piata si era "inmultita" cu apa.Si a mai costat si f mult.Pe langa faptul ca era f incolora si lichida, nici nu avea gust.

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Miha, eu am intrat la 30 saptamani. Inca nu am luat salariul sa vad cat este, dar stiu ca reprezinta 85% din salar.

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput