Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella81it IRINA felicitari ptr.bebe grasunel Am si eu o intrebare ptr. fetele care au facut ecografii de curand bebeii vostrii cum sunt pozitionati?La ultima eco al meu era cu capul incoastele mele si acum 5 min.l-am simtit cum sugite ,miscarile erau tot sub coasta dreapta. Sper sa reuseasca sa se intoarca,imi e teama de cezariana! www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
Ella, majoritatea bebelusilor se intorc intre 32- 36 saptamani, deci mai ai timp berechet, fii optimista!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)
Mmamita spune:
Aaa...acum mi-am aruncat si eu ochii pe prima pagina..Elena, Ilinca mea e nascuta pe 1 Dec. 2010, te rog sa corectezi cand ai timp. Merci
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)
joana2672001 spune:
Alina, si eu tot pe 8 martie merg la morfologica la Iosup. Ma duc sa mi fac un cadou frumos de ziua mamei, poate si puiul meu vrea sa ma ajute cu o foto:D.
Irina, mie directoarea de la noi de HR mi a spus ca prenatalul este foarte bine platit si reprezinta salariul brut - 73 lei care nu stu ce naiba reprezinta. Acum na, o sa vad si eu la sf lunii cand imi intra salariu:D.
Ioana, mamica lui Cristian 30 saptamani +
AMR 9+ Saptamani
diana85 spune:
Multumim frumos de felicitari!
Elena, Tigruta, ma mir si eu ca mai am sange. Uneori insa nu prea iese, asa ca ma mai impunge si de cate doua ori intr-o dimineata. La 6, ca sa fie perfect .
Ella, inimosul meu e intors de vreo luna...
Relativ la produsele de ingrijire pentru bebe... n-am vrut sa deschid subiectul eu ca sa nu ma credeti dementa odiseei , dar studiez problema de cateva zile. Nu am de gand sa merg pe nimic comercial gen Nivea & Co. pentru ca sunt pline de substante chimice si toxice. Daca cauti pe internet ce efecte negative au ingredientele listate pe sticla te cam ingrozesti. Am ales pana la urma, oarecum din intamplare firma Cattier: http://www.biobeauty.ro/manufacturers/105-cattier-all.mbs. E frantuzeasca, printre primele care a produs cu materii organice, incepand cu 1968. Eu pana la urma cred ca unii care isi mentin numele de 50 de ani respecta ce pun pe eticheta. Produsele lor sunt 90%+ organice (contin ulei de migdale, floare de portocal, ceara de albine, etc.) si in proportii mari sunt si eco. Preturile mi se par ok (sincer nu pot sa aproximez cat timp voi folosi 500ml de sapun/sampon si nici nu stiu cat e unul Nivea de exemplu ca sa compar) si am vazut ca se vand si in Romania.
Sunt si eu putin ingrozita de faptul ca o sa fim complet complet singuri la inceput cand e mai greu, dar tare ma linistesc cand ma gandesc ca nu o sa ma ingradeasca si enerveze nimeni. Oricum nu sunt genul influentabil, mama mai repede imi cere sfaturi decat imi da, iar soacra e extrem de discreta in a se amesteca in viata noastra. Dar chiar si simpla lor prezenta m-ar enerva.
Diana 31+ cu Mirciulica
Mirina5 spune:
Conform articolului 120 din legea nr. 19 / 2000, cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul ce se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pe baza carora s-a stabilit contributia individuala de asigurari sociale in lunile respectiva.Indemnizatia de concediu medical = 85% x (total venituri 6 luni anterioare) / (total zile lucratoare din 6 luni anterioare) x nr.zile lucratoare incluse in perioada de pe certificatul medical. Nu se retine impozit 16%. Se plateste de angajator.
Asta am gasit si pe internet, oricum stiam de la firma unde lucrez.
Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!
mirela77a spune:
Buna seara,
eu am reusit, finalmente, sa citesc ultimile capitole si sa ajung la zi cu discutiile.
Va multumesc frumos pentru urarile de ziua mea.
eu sunt pentru o saptamana in vs, pentru ca are sotul treaba aici.
nu mai mergem in turneul din vest, pentru ca mihai s-a decis sa mearga doar in cluj si brasov, intrucat pe 8 are un concert pe acest traseu.
pe 1 seara am iesit cu, cativa prieteni la un restaurant cu specific chinezesc din bucuresti, pentru ca aici poti primi un procent din total inapoi, ceea ce a prins bine la buzunar.
pe 8 nu stiu daca vom face ceva deosebit, poate vom iesi tot asa, la un suc prin vs, intrucat oraselul de aici e micut si nu are f multe oferte.
saptamana trecuta, fiind in bucuresti speram sa ajung la dr uscatescu sa ii arata rezultatul la testul genetic, dar cand am sunat pt programare mi-au spus ca pana in mai e full.
o veste buna pt mine, sper sa si tina, mi s-a reglat menstruatia. nu a mai venit la 20 de zile ci la 28 ca inainte de sarcina. sper sa reusesc miercurea viitoare sa o vizitez pe ginecoloaga. ca acum sunt pe rosu dar pana marti trece.
cam astea sunt noutatile la mine.
va imbratisez cu drag
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
ana_lia spune:
Buna seara fetelor.
Cori nu stii ce mi-ai facut cu pepene tau, a trebuit sa ne oprim sa luam si am mancat ca spartele si eu si Ana, lui tati nu i-am lasat nimic.
Si noua ne-au parut indispensabile produsele de ingrijire si curatare, apa simpla nu imi pare suficienta, iar la cat de tratata este fara produse de hidratare cred ca s-ar irita si bebe. noi am folosit cu succes Mustela, nu am avut probleme. In vara am incercat o crema de soare de la avene si Ana a facut alergie.
Cuchilici noua ne-a fost foarte folositor cantarul, Ana a fost si f. mica la nastere si am monitorizat cresterea saptamanal. Noi am avut un cantar Laica, o firma destul de buna dar cam scumput cred ca gaseste unele si mai ieftine.
ana_lia spune:
Si noi avem pe 8 martie o eco cardio intermediabila pt. inimioara lui bebe, la dr. Albu.Sper ca bebe sa ne faca o surpriza frumoasa de ziua mamicii.
Diana ma bucur pt. noua saptamana a inimosului si pt. pulsul bun, mai aveti putin, ce a fost greu pare sa fi trecut.
mirela77a spune:
vreau sa le urez la multi ani sarbatoritelor de saptamana asta: Ella81it - 06.03.,Gabiko76 - 08.03. dar si lui Mi_bebelina pentru ziua de ieri. O primavara frumoasa va doresc si bebici sanatosi si voiosi.
Virginia, te felicit pentru ca ai schimbat prefixul si cred ca se poate spune ca incet incet intri in linie dreapta.
pupicei pt toate surioarele si burticutele odiseii.
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
elena_gd spune:
Buna seara fetelor!
Mammita imi cer scuze pentru greseala, am reparat stricaciunea.
Noi ne-am intors de la eco, bebe e bine dupa spusele doctorei, are la 26 s 1 z 840 grame, e un bebe micut si e un pic in urma...ecografic are 25 s 4 z.
Ca si pozitie sta cu capul in jos, pe vezica, funduletul sub coastele din dreapta si piciorusele sub coastele din stanga.
Piticul meu e ca il simt cum se misca prin burtica, dar nu simt bocaneli de picioruse in partea stanga si nici la ecografii nu misca piciorusele. Sper ca e bine , sanatos, Doamne ajuta in continuare.
Mai are cineva bebe asa mic? Din cate imi amintesc la voi bebeii la 26 s aveam minim 900 g.
Elena 26+ poate cu