Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_lia spune:
Elena bucurate de vestile bune, nu toti copilasii se nasc la 4k, asa cum spuneam Ana mea a vut la nastere 2,3 kg, si un retard de crestere de 3 saptamani si este perfect sanatoasa.Nu trebuie sa faci comparatiii intre copii, mereu va exista ceva difeit, de asta suntem unici. Ai aflat sexul copilului, a ramas baietel? Capul sus si bucurate de perioada asta, probelmele mari abia de acum vin.
ana_lia spune:
fetelor astazi am vazut ofertele de turism a catorva agnti si m-a cuprins nostalgia. Voi v-ati facut palnuri de vacantacu bebe? Ni eram obisnuiti sa plecam de cateva ori pe an, inclusiv cu bebe. Cu Ana am plecat de la 7 luni. acum nu am idei voi?
Anitta_O spune:
Felicitari, draga Diana! Sa-i fie inima de leu luptator! Felicitari si pentru noua saptamana!
Produsele Weleda sunt foarte bune, din cate am citit. Fara parabeni si alte minunatii prin ele.
Virgi, pe unde mai umbli, esti ok? Baga un oki si pe la noi, cat sa stim ca esti bine.
Eu cantar pentru bb n-am avut si nici n-o sa-mi iau. Mi se pare mie sau suntem in era consumismului la greu? Mai simplut e mai ok, pastrati banii pentru vreun concediu, vreun masaj, o limonada ceva.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+
YLARI spune:
Mirina si Elena felicitari ptr eco!
Elena, si Lucas e mititel, tot asa cu cateva zile. Eva a fost maaaare, iti dai seama mie imi e greu, ma intreb mereu ce se intampla de ce Lucas e mai mic, dar in final tot ce imi doresc e sa fid sanatos, sa il aduc cu bine pe lume, sa ii vad ochisorii. O sa recupereze!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
tigruta spune:
Elena nici ecograful ala nu face masuratori exacte, are o marja de eroare asa ca stai linistita bebe e ok..nu toti sunt la fel si chiar ca nu e bine sa faci comparatii pt ca nu sunt la fel..
Ana noi am fost in concediu in Bulgaria si Luca avea 2 luni jumate si a fost tare bine ca numai sugea si dormea iar anul trecut am fost in Italia cu masina si a fost total diferit adica nu a mai fost asa relaxant..anul asta nu stiu zau ca avem mai multe cheltuieli dar tot as vrea sa plecam macar un weekend la mare sau undeva nu stiu..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Buna seara fetelor! Mammita imi cer scuze pentru greseala, am reparat stricaciunea. Noi ne-am intors de la eco, bebe e bine dupa spusele doctorei, are la 26 s 1 z 840 grame, e un bebe micut si e un pic in urma...ecografic are 25 s 4 z. Ca si pozitie sta cu capul in jos, pe vezica, funduletul sub coastele din dreapta si piciorusele sub coastele din stanga. Piticul meu e ca il simt cum se misca prin burtica, dar nu simt bocaneli de picioruse in partea stanga si nici la ecografii nu misca piciorusele. Sper ca e bine , sanatos, Doamne ajuta in continuare. Mai are cineva bebe asa mic? Din cate imi amintesc la voi bebeii la 26 s aveam minim 900 g. Elena 26+ poate cu |
No problem, merci pt promptitudine.
Mai fata maaaaaai, mai lasa grijile astea deoparte! Bebelul tau e in grafic:
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
http://www.pregnancy.org/fetaldevelopment/week-26
si chiar
http://www.desprecopii.com/info-id-SAP27.htm
3 surse!!!
In plus, fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare si mai in plus, masuratorile astea au marja de eroare destul de mare, am mai scris..stiu f multe cazuri cand mami se pregatea pt bebe fff mic si a fost urias sau invers! Asa ca..relaaaax!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)
Anitta_O spune:
Ella, si fetita mea e tot in pozitie pelvina, cu capul spre ficat si picioarele ridicate spre gura. Asa era saptamana trecuta, cand am fost la dr. Dar se poate intoarce de cateva ori pana sa se nasca, nu e obligatoriu sa ramana asa. Nu te ingrijora.
Ana_lia, noi nu avem planuri pentru concediul asta, chiar cred ca din tara nu vom iesi nicaieri. Luna iunie, cand voi naste, nu pica chiar bine. Vazusem niste oferte de croaziere foarte tentante, dar anul asta s-au dus. Poate sa facem cateva iesiri de we, asa da, dar nu in departari.
elena_gd spune:
Ana si Ylari, si eu imi doresc doar sa fie bebster sanatos, target-ul meu e ca bebs sa aiba 3 kg.
Sexul nu se schimba, e baietel de la 12 sapt...la fiecare eco primul lucru care se vede pe monitor e ...putzulica.
Virgi da un semn, ca ne ingrijorezi, Anitta deja te-a dat disparuta.
Vad ca acum vorbiti despre cosmeticale pentru bebei, aici se gaseste Mustela, cam scumpute ce e drept, dar mie mi se par f bune, deja folosesc crema pentru picioare grele.
Elena 26+ poate cu
Anitta_O spune:
Eh, nu chiar disparuta, dar recunosc ca ma obisnuisem o lunga perioada de timp sa o vad pe Virgi macar la apelul de seara. Si mi-e dor de asta, de echilibrul ei si de postarile ei pline de substanta.
Ella, iti spun inca de pe acum, pentru ca maine nu stiu pe la ce ora apuc sa intru, La multi ani! Sa ai parte de un an frumos si plin de soare!
Shoshonik spune:
Buna seara.
Ma bucur pentru fiecare veste buna adusa de voi, si pentru fiecare bebelush sanatos, fie grasut sau manechin .
Noi suntem bine, ma plictisesc teribil, Cezar e la servici, Shoshonika iar doarme( oricum nu face altceva toata ziua). Ieri a reusit si ea o performanta: l-a latrat pe Cezar si a reusit sa maraie. Credeti-ma, e prima data in viata, mai latra la mancare, uneori, de lene...sta in fata granulelor si latra la ele pentru ca nu vin singure in botic.Alintata rau...
Am vazut ca vorbiti de cantar, eu nu vreau sa-mi iau, mi-e frica sa nu devina un stres in plus sau un produs uitat pe sifonier. Crema, sampon, sapun...voi alege intre Mustela si Klorane. Eu citesc si fetele de la Nasterea la Arcadia, iar mamicile de acolo asta au recomandat, bazandu-se pe studii...si pe rezultatele de la bebeii lor.
Carusel pt patut nu stiu daca vom avea, nu stiu cu ce il ajuta pe bebe...Si cu privire la scutece, am vorbit cu mama, si vom cumpara finet( e ieftin) si mama il transforma in scutecele cu care am crescut eu . Imi doresc sa il las pe bebe macar 2 ore pe zi in scutec, mai ales ca va fi vara...si le pot folosi si la infasat,etc. Ideea poate e buna, acum sa vad si practica cum va fi .
Mai era ceva dar am uitat...revin eu...
Mihaela27+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!