Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
Mmamita spune:
Ana_lia, sorry, nu m-am gandit la efectele..colaterale ale mesajului meu! Oricum, bine ca ti-ai facut pofta!
Despre concediu...nici noi nu iesim din tara, am fost in toamna in Peru si va dati seama c-am cheltuit tot-tot! Oricum, se anunta weekend-uri de camping toata vara, pe aici prin imprejurimi, in casa tot nu stam noi!
Cantar..nici eu n-am avut, nu mi se pare chiar necesar, controalele la dr. au fost suficiente in acest sens, asta chiar daca am avut ceva probleme cu greutatea Ilincai la inceput.
Aaa..si mai vroiam sa va spun despre un articol super interesant pe care l-am citit in weekend, se pare ca se cerceteaza ipoteza conform careia bebe se naste mai devreme/mai tarziu in conformitate cu dimensiunile canalului de nastere - daca acesta este mai mic, bebe vine mai repede, cand are o greutate ''numa' buna'' pentru a nu o ''nenoroci'' chiar de tot pe mama. Ce ziceti?
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)
elena_gd spune:
Cori multumesc mult pentru link-uri.
Nu glumeam mai devreme cand am spus ca sunt socata odiseei.
Concedii...ce vise frumoase. Noi vrem sa mergem de Pastele catolic 3 zile la Berlin, daca eu ma simt apta bineinteles. Cat despre concediu de vara, cam greu spre imposibil anul acesta intrucat trebuie sa dam o fuga in Romania pe la sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie sa il botezam pe bebster...asta daca reusim sa ne hotaram si la nume. Am o sugestie mai nou pentru Rafael.
Elena 26+ poate cu
Anitta_O spune:
Foarte interesant, Mamita. Cercetarile se fac acum sau deja s-au publicat rezultatele studiului?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Foarte interesant, Mamita. Cercetarile se fac acum sau deja s-au publicat rezultatele studiului? Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+ |
Nuuu, nu e nimic concret inca, cercetarile sunt in curs..oricum, mi s-a parut o perspectiva interesanta.
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)
Shoshonik spune:
Si noi vrem sa mergem la munte cu bebe, sa stam acolo doua zile...nu cred ca vom reusi sa urcam cu el pe munte.Sa vina vara si vedem noi ce facem...
Mihaela27+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
Shoshonik spune:
Am tot evitat sa va intreb, dar imi fac curaj totusi. Pe voi va dor sanii? Uneori sa intaresc si ma dor, alteori simt intepaturi, furnicaturi...e destul de ciudat. Si se vad venele tareeee. Aseara, de exemplu, m-am spalat m-am dat cu crema si tot nu treceau intepaturile.M-am spalat iar cu apa calduta si a trecut. Si mameloanele sunt foarte sensibile, daca le ating ma dor. Aaaa, uneori mai am si senzatia de ud si rece, insa nu e ud nimic. Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ma panichez dar nici mult nu mai am.
Acum apoape 2 ani, am facut un tratament cu arefam si in a3-a zi m-am trezit cu un chist de 7 cm, la sanul drept, o mare pata rosie, dureros, culmea, mai era si puternic vascularizat. Am scapat de el, am mai facut eco si e totul ok, insa tot ce am scris mai sus apare mai mult la sanul stang...Cand i-am zis dr, mi-a recomandat Garmastan, a functionat doua zile si gata...
E normal???
virgiL spune:
BUNA SEARA,DOAMNELOR!
Sa nu va ganditi niciodata cu grija la mine!Orice ar fi trimit raspuns intr-un fel sau altul..daca nu de pe tel mobil ,oricum mi-am pregatit numele de user si parola si le-am lasat la indemana in caz de urgenta.Asa ca nu scapati oricum de mine...Iar ochiul meu e mereu aici...ochiul si urechile!!!!
DIANA,uite asa saptamana cu saptamana ne apropiem de termen...mare e Dumnezeu...intai a reglat pulsul pustiului,acum il inzdraveneste pt marea intalnire!
ELLY,felicitari si tie pt noua saptamana!Noi ne hotarasem la un moment dat pt LUCAS CONSTANTIN...dar acum ne mai flutura niste nume prin cap...GEORGE LUCAS(in caz ca vine in aprilie),VICTOR NICHOLAS
ELENA,deja m-am invatat cu felul tau de a fi..nici macar nu te mai pot certa!Doar te pup...poate asa te linistesti..
MIRELLA ma bucur ca te-ai„ reglat” si ca vei ajunge intr-un final la ginecolog!Sa auzi de bine!.Eu chiar ma simt pe linia dreapta...si nush de ce am senzatia ca e si dreapta si f scurta
MAMITA,pup scorkia certareatza!Cunoastem modelul...
Cantar nu-mi iau,ca sa nu dau in paranoia...Da uite m-as fi asteptat sa primeasca MIRINA unul cadou de 8 martie...Tu primeai cadouri din astea „tehnice”,Irina,nu-i asa?Sa te bucuri de floricica ta si de bebe grasunel!Uite o floare si de la mine!
LA MULTI ANI PESTOAICELOR!!!!MI_BEBELINA,ELLA81,GABIKO....SI MIRINA!Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
In concediu cred ca vom merge putin la mare prin august!
Sistemele de purtare a bebelushului,care nici n-am stiut ca exista de atatea feluri,o sa-l las pe tati sa le studieze si sa aleaga...el o sa-l plimbe,ca eu ma intorc repede la munca
De intrat n-am mai intrat ca-s nauca de cap mereu,de dormit,dorm foarte prost noaptea,cu hemoroidu e mai bine da de constipatie tot n-am scapat,chipurile mi-am gasit inlocuitor la servici si ”trainuim ” zi si noapte....ca-n vo 2 saptamani as vrea sa intru si eu macar cu numele in prenatal...In we m-am vopsit si eu,ca deh,ies si eu la restaurant de 8 martie si vreu sa fiu zana....La restaurantul hotelului ROMAN va canta Iulian Vasile(daca-l stiti cumva de la X FACTOR),asa ca iesim ....
Gata spovedania...da stiu ca mai aveam ceva de facut....ANITTA si SHOSHONIK!...
Aaaaa,cu cosmeticele de bebelushi,o sa iau ce gasesc tot de pe mamico.ro....ca am o prietena buna acolo si stiu sigur ca produsele chiar sunt naturale...
Virginia 30+ cu ,mami de Ioana
Shoshonik spune:
Si noi te pupacim Virgi. La ce restaurant? Poate o fugaresc si pe soacra-mea la o cina romantica, cumnatul mai mare vine la mine si raman ei doi cu piciul. Sa nu uit, pupici lui Zen.
diana85 spune:
Elena, ma bucur ca e bine piticul! Sper sa se rezolve si cu piticii tai . Uite si de la mine niste statistici ca sa incepi acum sa te ingrijorezi ca trece de 3 kg : http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/
Shoso, imi pari ambitioasa cu finetul (o zic ca pe un compliment). E cert mai ieftin, ecologic si sanatos insa cred ca si foarte greu. La cat ma preocupa pe mine cele trei avantaje si tot nu ma incumet. Pe langa asta, cred ca fiindca bebe va simti umezeala il va deranja oarecum si vei reusi sa il dezveti mult mai repede de scutece.
Cu sanii nu am probleme, nu ma mai dor de pe la 12 saptamani deloc, insa sunt si eu plina de vene zici ca-s harta Romaniei .
Elly, cum mai stai cu contractiile?
Cantar nu vreau nici eu... incerc sa limitez lucrurile cumparate pe cat posibil pentru ca urasc sa le iau doar ca "sa fie" si apoi numai sa le mut dintr-o casa in alta. Mai ales ca-s vreo 3000 de km intre ele .
Diana 31+ cu Mirciulica
Mirina5 spune:
multumim, Virgi.
Cantar pt bebita nu vrem, nu cred ca are rost, asa ca sotul trebuie sa se gandeasca la altceva (pt ziua mea).Oricum hainute nu mi-am cumparat deloc de cand sunt insarcinata si nici nu am de gand...am primit vreo 3 perechi de pantaloni de gravidute, insa inca imi sunt bune si hainele mele, in schimb mi-am cumparat o pereche de cizmulite joase, ca aveam numai cu toc si nu le mai puteam purta.
Mirela, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu dereglarile, iar cand va vrea DD, va veni si bebita.
Elena...lasa grijile deoparte...daca bebe e bine, nu mai conteaza nimic...si nici tu nu esti plinuta, de ce ar fi copilul tau asa???
noapte buna, tuturor
Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!