Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Mmamita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui virgiL MAMITA,pup scorkia certareatza! Cunoastem modelul...Virginia 30+ cu ,mami de Ioana ![]() |
Virgi, cred ca am tradat un pic modelul sau nush..ajuta-ma tu sa-mi dau seama.
In ''tineretile'' mele tineam la suparare de mama focului, nimeni nu ma putea indupleca..doar dupa lungi sedinte de recunostere a vinei (care bineinteles nu era a mea niciodata), scuze si certuri.
Acum, asa cum ziceam, dupa 5 minute de la cearta ma umfla rasul....si ca sa-mi gasesc motiv de enervare pe mai departe, ma enervez ca-mi trece prea repede.

Imi tradez zodia sau devin un scorpion matur? Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya
... in luna a 7a (26+) :)
gyan spune:
Elena_gd multumesc
.
Mmamita multumesc,sper ca nu te-ai imbatat![]()
Diana,mai ai un pic de tras, important e ca se vad rezultate
.E groaznic cu venele,totusi e bine ca nu ai si branula(sper).
Mirina5 spune:
buna dimi, va invit la un laptic cald!!

Ella81it, 

eu m-am trezit ca bebita ma boxa prea tare, acum imi savurez lapticul si apoi, ne apucam de treaba.Am un chef azi!!!Sunt plina de energie!!
Va doresc o zi minunata, tuturor!!
pupici
Irina
31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!
virgiL spune:
BUNA DIMINEATZA!
POFTITI LA CAFELE!As noapte chipurile,am inchis ochii(cu micile treziri de rigoare)...
SHOSHO,la restaurantul hotelului mergem,dar s-au facut rezervarile din timp...Pupici inapoi de la ZEN!
MAMITA,nu stiu cat de matur e scorpionul tau,dar stiu cu siguranta ca undeva dupa 25-30 de ani incepe sa se manifeste ascendentul....deci cu siguranta scorpionul e obosit si plictisit de atata zgandareala
.Eu am ascendent in berbec...deci nu-s tocmai linistita nici in aceasta varianta!ANITTA stie
(auzi e si ziua Pamantului pe 31 martie....si pamantul e berbec???
..)
IRINA,spor la treburi daca tot esti plina de energie!
GATA,va pup pe toate si va doresc o zi linistita!Am fujit la servici..
Virginia 30+ cu
,mami de Ioana 
BelissimaEva spune:
Neatza dragele mele,

Ella81it 

Noi suntem treziti de la ora 4:30 am asa ca la ora asta deja suntem satui de munca!
Ieri vorbeati de cosmetice pentru bebelusi , dar discutia si-a cam pierdut din consistenta si e pacat! Eu planuiesc sa folosesc doar ulei de masline pentru masajul bebicului dar inca nu sunt convinsa ce anume sampon/sapun mai naturel sa folosesc pentru baita ..
``````````````````````````````````````````
cu Dorian
28 weeks +
blanca000 spune:
Neatza...la Medsana mi-a iesit acelasi strptococ idiot (Streptococcus agalactie de tip B)..nasol..astept si cultura din col si probabil ca gineco imi va da tratament cu antibiotic..nasoala treaba..ma demoralizat iar.
Ce ziceti de zodii si ascendent ca nu am citit nimic?..eu sunt berbec cu ascendent in berbec..super
..ma bucur ca si pamantul e berbec..
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
26s+
Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
uliiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Neatza...la Medsana mi-a iesit acelasi strptococ idiot (Streptococcus agalactie de tip B)..nasol..astept si cultura din col si probabil ca gineco imi va da tratament cu antibiotic..nasoala treaba..ma demoralizat iar. ![]() Ce ziceti de zodii si ascendent ca nu am citit nimic?..eu sunt berbec cu ascendent in berbec..super ..ma bucur ca si pamantul e berbec..![]() ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Of, Blanca, imi pare rau...chiar speram in sinea mea sa fi fost o eroare cu prima analiza...
Sper sa treaca cu bine dupa antibiotic si sa nu mai revina. Tinem pumnii!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si
25+ cu 
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
tigruta spune:

Mi_bebelina

Ellà

Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
30+ 
Deea_Deeutza spune:
Buna de dimineata mamici frumoase!
La multi ani sanatosi si muuuulte cadouri care sa-ti bucure sufletul Ella!!!

Vorbaretelor, mi-a luat aproape 3 ore sa citesc din urma
dar am ajuns la zi si incep:
Diana, Doamne ajuta sa o tineti tot cu vesti bune. Inimosul e un mare luptator!
Cori ma intrebai de antibioticul administrat copilului dupa nastere pentru streptococul B. Mie asa mi-a explicat dr. Ca in timpul travaliului mamei i se administreaza antibioticul, apoi dupa nastere si bebelusului.
Am vazut ca si tu Blanca te confrunti cu monstrul asta.
Am gasit o gramda de articole/discutii pe subiectul asta, dar am mai gasit si referatul asta www.medica.ro/reviste_med/download/pediatrie/2009.1/Pedia_Nr-1_2009_Art-3.pdf" target="_blank">http://www.medica.ro/reviste_med/download/pediatrie/2009.1/Pedia_Nr-1_2009_Art-3.pdf
Eu am vrut sa fac cezariana ca bebe sa nu-l contacteze, dar v-am mai spus ca dr meu nu face cezariene la cerere, iar el nu considera acest streptococ un motiv pentru cezariana. M-a asigurat ca se trateaza fara discutii si ca bebe nu va avea probleme.
Felicitari pentru rezultatele bune de la eco, Elena sper ca te-au linistit fetele si ca nu vei mai fi panicata odiseei
Am inceput sa iau fier si vad ca a inceput si constipatia
, vitamine inca nu am reusit sa ma hotarasc de care si sa ma mobilizez sa si cumpar. Mai astept pana la ecografia de 28 de sapt sa vad cum s-a dezvoltat bebe si poate dupa.
Weekendul trecut a fost cu 2 onomastice, la prima am rezistat pana la 2 noaptea, iar sambata pana la 4
mama denaturata ce sunt, dar am recuperat duminica cu muuult somn si multa leneveala.
Mai recitesc si mai revin, ca am uitat deja ce s-a discutat![]()
Deea
25+ cu
dolofanel
YLARI spune:
Eu cred ca o sa folosim klorane ca si sampon. Am sa mai studiez totusi oferta.
Blanca imi pare rau ptr rezultat. Un pupic mare.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si 
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot