Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Mai vreti vesti bune? Am terminat monitorizarea si in sfarsit ne-am revenit la 170, cum eram inainte de injectiile cu cortizon. A durat vreo trei zile (ultimele trei am avut 190 preponderent, chiar si 200 si peste, lucru ce nu s-a mai intamplat de mai bine de doua saptamani), dar se pare ca suntem din nou bine . Sau, ma rog, mai bine.

Ioana, nu cred ca e cel mai rau lucru din lume jumatatea de tigara, dar.... daca numai pentru asta o fumezi, eu zic mai bine sa incerci altceva. Chiar un laxativ permis si indicat de medic. Este intr-adevar o jumatate doar, dar daca la tine are efectul dorit, cred ca si la el are ceva efecte.

Despre luatul de sange... ce sa-ti zic. Ma faci sa zambesc . De cand sunt aici (intru azi in saptamana a 6-a) imi iau sange zilnic doua fiole cel putin (ca sa verifice concentratia medicamentelor din sange). Iti dai seama ca mi-au luat de pe oriunde vad o vena: incheietura cotului la inceput, apoi a mainii, apoi deasupra palmei, apoi pe antebrat... zici ca-s batuta, toata-s vanata. Asa ca, iti promit ca nu o sa fie o tragedie daca te inteapa de doua ori in doua ore . Plus ca o pot face la maini diferite. Nici nu simti.

Diana 31+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

SwaddleMe -ul postat de Clara m-a innebunit !! Imi place de mor si mi se pare extrem de folositor si practic! Facand cautari , am dat peste paturica asta
http://idealbebe.ro/premaxx-patura-tender-me-p-1834.html
Credeti ca este ceva asemanator cu swadlleme ? Sau mi se pare ?

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Diana, ce vesti mi-nu-na-teeeeee ne dai tu astazi,draguta de tine!!!!!!! 31 saptamani implinite, pulsul regulat la 170 .. wohoo pai asta cere o bauta ! Mor de drag de voi, sincer!!!

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Facem petrecere mare Diana Ma bucur mult ca Mierciulica s a stabilizat, sa o tina tot asa, ufff ne aporpiem cu pasi repezi de marile intalniri, am asa niste emotii :)

Bun, Elly, Tigruta va multumesc tare mult de sfaturi insa credeti ma ca am incercat tot ce se putea, inclusiv ulei de ricin pe stomacul gol/ lamaie la fel pe stomacul gol si fel si fel de tarate. Cred ca treaba e mai mult psihologica si nu prea stiu cum sa ma lupt cu ea. Deci trag cateva fumuri si ma duc instant la baie, dar instant nu ca mai astept 10 min, nimic :)) Ceas sunt :))

O sa incerc totusi si o combinatie tarate cum a zis Elly cu kiwi, ca si asa imi place mult:D

Pupici

Ioana, mamica lui Cristian 30 saptamani +

AMR 9+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Gyan eu nu iau magneziu, dar beau apa plata imbogatita cu magneziu. Fetele pe aici iau Magne-B6 sau si mai bun Magnerot, dar nu as sti sa iti spun dozajul, poti incerca intai o tableta pe zi si vezi cum te simti. Oricum pentru contractii BH e bine sa suplimentezi lichidele. Ai parola pentru picassa pe PM.
Diana ma bucur ca Mirciulica a revenit la 170. Sunt solidara cu tine si incep si eu astazi saptamana noua, noi suntem mai micuti intram in sapt 27.
Fetelor si mie mi-a placut SwaddleMe, cred ca o sa folosesc si eu asa ceva, cu un body subtire dedesubt. Despre scutece clasice nu stiu ce sa spun...habar n-am cum se infasa un bebe. Am vazut pe amazon ca se poate lua un pachet format din SwaddleMe si un suport simpatic care sa-l fixeze pe bebe in patut. Oare e ok sa-l tii asa intre doi bureti?
Joana stai linistita ca si eu ma mai trezesc certandu-ma...mai mult singura, dar am avut un episod in care am reusit sa-l enervez pe iubi. Cu dusul la toaleta...eu ma chinui cu prune uscate si ies la 2 zile, sunt multumita asa, inainte ieseam la 4 zile.
Fug sa aranjez dosarul lui bebster ca astazi mergem la eco. Doamne ajuta! Cred ca sunt speriata odiseei.
burticile!

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

hop si eu la o bauta in cinstea lui Mirciulica!!!!!!!!!super vesti...ma bucur din tot sufletul,Diana...asa sa o tina si de acum inainte micul dolofan:) si sa ajungeti cu bina la macar 36 de saptamani...hai ca mai e putin..pupici

JOANA sa stii ca si la mine are aceelasi efect tigara...si eu am fost fumatoare si am mai tras cate 1-2 tig pana in luna a 3a,apoi am renuntat,pana la prima supararea ,prin luna a 4a cand am mai fumat inca cateva,de atunci le-am lasat de tot...dr zice ca ai voie max 5=6 pe zi daca nu le poti lasa...stiu..nu e cazul tau..ziceam asa...totusi nu cred ca e mare bai 2-3 fumuri daca asta e singurul mod de a "iesi afara"...e bine ca te poti opri doar la juma de tigara pe zi:))..eu una n-as putea si asa am hotarat sa le las de tot..daca as avea pachet de tig in casa , cred ca nu m-as putea abtine....nu stiu de unde pofta asta de tig in sarcina asta???...la prima sarcina,cum am aflat ca sunt gravida nu am mai pus gura pe tig 15 luni..dar tot nu am putut renunta la ele...nu am putut..de fapt nu am vrut, ca de putut as fi reusit ,asa cum le-amlasat si in timpul sarcinii..
eu acum, tot din cauza constipatiei, am renuntat la a lua fier de vreo luna si sunt iar ceas, cum spuneai si tu....nici asta nu e bine ca am renuntat la fier,dar deja era cosmar...cate 3-4 zile de constipatie,groaznice...
sper sa gasesti minunatul leac si sa nu mai fie nevoie cate un puf de tig

ca vb de certuri cu sotii...ahhh,si noi am avut ieri un mic show:(...barbati-miu e mult mai stresat decat mine si se gandesteste cu groaza cum ne vom descurca cu 2 copii,fara nici un ajutor..si de aici, o disputa de toata frumusetea...ca ai tai nu ne ajuta ca nu fac ca nu dreg...ca asa si pe dincolo...asta e, daca nu pot,nu vor , le e greu sa vina aici...ce pot face eu...mie crede ca imi convine???dar nu le pot pune sula-n coasta..veniti ca am nevoie de ajutor...plus ca decat sa ma jute cineva si dupa la vreo mica neintelegere sa imi reproseze ca ti-am facut,.ti-am dres...prefer sa ma descurc singura...nu o sa fie usor, dar asta e...primele 3-4 luni vor fi mai grele, cu nesomnul si oboseala...trec ele si astea...
hai ca v-am facut si eu capul calendar cu off-ul meu:)

pupici si o zi excelenta tuturor

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, ne primiti si pe noi?
Elena stai linistita ca mai e una si mai speriata de nici nu mai indrazneste sa scrie sa nu radeti de ea. Hm adica "je", "moi", subsemnata. Ultimul stress, azi dimineata m-am trezit cu senzatia clara ca burta mea e mai mica decat aseara. Abstract...
Eu nu m-am masurat pana acum asa ca n-am cum sa vad daca e doar imaginatia mea. Dar oare e posibil asa ceva? Stiu ca la varste mai mici de sarcina e posibil, atjnci cand mai urca sarcina sa ai senzatia ca ai burta mai mica. In fine, bb e bine, miscotestd pe aici.
Diana tare mult ne bucura vestile voastre bune! Tineti-o tot asa!
Ioana si eu tot fosta fumatoare am avut puterea sa le las din ziua testului pozitiv. Am si eu probleme de tranzit, dar cu iaurturi, ananas, diverse combinatii de fructe, ceaiuri, reusesc si ma descurc.
Crizute, avem si de alea, ieri de exemplu am plans ptr ca mi-au cazut pe jos si s-au imprastiat in toata bucataria roshii chery. Si ptr ca am spalat numai eu vase si am facut o eczema de la detergentul de vase. Si ptr ca numai eu strang jucariile fetei de pe jos din toata casa. Si ptr ca sotul se uita la un tv la fotbal si Eva la celalalt la desene. Si ptr ca am vrut sa dorm la pranz si m-a trezit Eva in tropaieli si pocnituri de jucarii pe parchet. Si cica ce am, de ce sunt nervoasa? Daaahhhh..
In fine. Noi suntem bine, cred. M-am programat si eu ptr vineri la gineco. Din cauza zapezii nu am mai ajuns demult, trebuie sa merg si la fundeni, ce sa mai am o mi de drumuri de facut. Pe Eva nu o mai duc la gradi, n-am chef sa ma trezesc cu vreun crocobaur sa trag iaf cu ea 2 saptamani dj sa mai stau si eu cu morcovul in fund sa nu iau si eu sau sa nu afecteze pe bb.
Bine ca a inceput sa fie mai frumos afara parca ma mai incarc si eu cu energie, desi... E greu cu imbracamintea, dar trecem noi si peste asta!
Am vazut linkurile voastre, ce pot sa spun, foarte interesante, eu am si marsupiu si paturica de infasat, am si camasuta dintr-aceea de noapte, partea haioasa este ca e rooooz asta, dar noaptea cine il vede inafara de mine, si eu stiu ca e baietel!
Nasa noastra mi-a promis milte hainute, a zis ca deja o sa mi le faca pacheg di mi le trimite, trebuie sa ajung si eu la mama sa vad din ce am pastrat ce ii pot da si eu ptr fetita lor. Ca doar asa este frumos. Noi carucior avem quinny zapp la care se poate pune scoica. E grozav de usor de manevrat. Nu are landou, dar poate ma descurc doar cu scoica. Daca nu, am sa cumpar un second hand cu landou. De fapt am si unul cu landou dar mi-am luat o mare tzeapa ca nu are roti pivotantd si tare greu l-am manevrat mai ales la inceput pana s-a vindecat calumea cezariana. Patut avem, saltea avem, de cocos, trebuie cearceafuri sa cumparam, scoica ptr quinny, pompa de san chiar vreau sa imi iau. Sunt fffffff hotarata sa alaptez mulg si bine, sper sa imi si iasa ca data trecuta m-au "facut" binevoitorii ca de-alde soacramea si pediatrul fie-mii (pe care l-am schimbat) ca m-au zapacig la cap ca nu am lapte sufivient sau ca nu am laptele bun, ce cretini! Mama m-a ajutat si incurajat f mult.
Hai va pup mai vb ca nu mai am baterie si scriu de pe mobil!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ylari, si eu am aceeasi impresie ca dimineata burtica este mai mica, probabil ca e de la pozitie, eu ziua mi-o petrec mai toata in fund pe scaun sau in picioare...rar ma intind in pat in ultima vreme. Aaaa si sigur mai e si de la papita...
Diana da mai ai sange prin vene? Eu cred ca eram deja in culmea anemiei daca ma vampireau atat.

La mine o sa vina mama si o sa stea 3 luni, sper sa nu avem discutii in contradictoriu...ca are un caracter mai dificil, dar nu am alta cale pentru ca sotul meu la vara o sa vina seara f tarziu de la serviciu, asta cand o sa fie acasa.

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Diana ma bucur enorm pt vestile bune..da chiar asa mai ai sange in vene??

Elena bafta la eco..m-ai amuzat cu faza ca esti speriata odiseei sau cum ai spus

Elly a iesit chiar buna supa asa ca va servesc si pe voi si ma duc sa fac si o budinca cu branza pt Mirciulica

Ylari hormonii clar o i-au razna..am si eu momente cand simty ca nu mai pot de oboseala..

Astero tocmai ce zicem intr-un post anterior despre lipsa informarii, dar cum au tras concluzia soacra si pediatru ca bebe nu se satura cu laptele??? vezi cum se trezesc unii sa vorbesca in necunostinta de cauza..ma irita rau reactiile de genu..pfuu ma opresc aici..

Apropo de nu va abtineti mei daca nu aveti interdictie..dati bataie

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata!

O cana de vin fiert cu scortisoara pentru cele care azi intram in sapt 27, al treilea trimestru..si ultimuuuuuuuuuuuuul!(Deea, Gyan cred si Elena). Eu cred ca ma bag la 2-3 cani ca aici sunt -15 grade...soare, frumos..dar cu niste dintzalai...

Diana, felicitari pentru noua saptamana trecuta cu bine si pt pulsul reglat!

Tzuky , nu rade nimeni de tine, relax!

Eu imi savurez al doilea mic dejun - pepene rosu la ora 8 dimineata..l-am uitat de vineri la lucru in frigi si tot weekend-ul mi-a stat capul la el. Desigur ca am cumprat altul sambata, dar parca tot n-a fost asa bun ca asta.

Certuri? Eu ma fac mica mica..noi ne certam in fiecare zi de numa', ma enervez de-mi vine sa mor si imi zic '' Doamne, n-o sa reusesc sa ma inteleg niciodata cu omu' asta''..si dupa 5 minute ne infunda rasul si trece furtuna. De fapt la noi a devenit ceva la ordinea zilei..intai cu prima sarcina, apoi cu statul acasa care pe mine m-a cam lovit (desi imi adooooor comoara!), acum din nou sarcina...apoi din nou stat acasa..deja ne-a intrat in sange harjoneala.

Joi merg si eu la controlul de rutina (ala unde astept 3 ore si controlul propriu-zis dureaza exact 5 minute!) si apoi luni la testul de glucoza..si gata cu intepatul!

Va pupacesc pe toate-toate!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput