Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Tina, dar nu ii las singuri niciodata. Cand l-a muscat era la mine in brate radu, da am crezut ca il pupa, de unde era sa stiu ca bestia isi infige coltii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
pt Radu de Alice, cred ca de dragul lui il musca Mara, Ducu ne mai face noua asa, zice "hap" si ne musca de burta,apoi zambeste, il certam desi el se asteapta sa spunem bravo.

Mai, Vladutule da ce frumos numeri tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Cum e Radu, Alice? I-a ramas semn?
Dar Andra, Mycya?

De azi stam acasa, nu mai mergem la gradi, ca sa ne revenim cu mucisorii si sa nu ia alt virusel caci joi plecam in Italia.
Ochidut, acum incercam sa rezolvam printr-o cunostinta de-a varului meu care locuieste in Bologna. Are masini de inchiriat si incercam sa rezolvam asa.
Nici nu stiu ce haine sa iau, cred ca de primavara. Papucei si palariuta nu avem, trebuie sa mergem si la cumparaturi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Michelle, uita-te la vreme si vezi cate grade sunt acolo. E dificil acum, ca intre anotimpuri...nu prea stii cum e.

Tina, ce de cumparaturi ce fain!!!

Odeta, ai mai fost sa vezi vreo gradinita de prin Titan?

Eu mai am 4 in lista, 2 relativ aproape si inca 2 ceva mai departe. Dupa studii intense am adaugat pe lista si gradinite din sector 2 si 4 dar cat de cat pe laturile adiacente cu sector 3.

Azi am vazut una de pe langa parc Carol - spre Unirii (din categoria gradinite mai departe), am facut 20 de minute cu masina (cu tot cu parcat) dar totusi mi s-a parut departe. Cu copil mai faci inca 10 minute, ca pana o pui in masina, centuri....etc, inca 10 minute cat o lasi la gradi - dezbracat/imbracat...pupat.... Am facut un calcul si per total ar insemna 45 de minute, e nasol. Deci cred ca putem alege o gradi departe de casa doar daca este in drumul nostru. Sau doar daca ne impresioneze asa tare incat sa merite efortul.... P a fost de acord sa faca el efortul asta dim si eu seara , dar nu sunt convinsa ca e o idee buna.
Si chiar sa fie aproape de birou/in drumul spre birou tot nu sunt convinsa ca e chiar bine...ca poate iti schimbi jobul sau se muta firma si ce faci, trebuie sa muti si copilul.

Racusor, Oana cum mai stati cu raceala/sinuzita? matei a inceput sa manance?

Maurice ce mai faci?????? Daca citesti te strig la apel!!! Ce face Sara? Cand se face frumos in parc sper sa va mai vedem. mai mergeti la inot?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, mamici!

Adriana, treptat i-am introdus laptele de capra, combinat cu lp. Acum, ii mai combin din cand in cand cu Humana jr, pana la 2 ani.
Vineri am ramas fara lapte dimineata si i-am dat lapte de soia. L-a ras si pe asta, deci la noi LAPTE sa se numeasca.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ziua buna.

Multa sanatate la bolnaviori,tare greu e sa ii vezi asa.
TINA

BABY eu ii dau LV sau LP(depinde ce am in casa) lui Paul,dar numai preparat cu orez/gris/hrisca/fidea etc,dar din pacate din cauza lui a avut o carenta de Fe.Iar dr ne-a recomandat,pentru a evita,picaturi de Fe zilnic.

Puiutz,Baby analizele la proba de digestie au iesit bune,am facut de vreo 3 ori pentru a ne asigura ca sunt ok,totusi mai vad din cand in cand bucati mici de mancare,mai ales porumb(le mai da la cresa),de la masline,morcov.

Paul e acasa cu taica-so,de abia ii trecuse raceala caci l-a apucat din nou,de data asta cu stare subfebrila,privire pierduta,stare generala proasta,tuse,muci galbeni,bronhii pline de secretii.
Ieri i-am dat pt a 2a oara iaurt JOGOBELLA si iarasi a vomat in jet dupa el,prima oara am crezut ca or fi fost de vina biscuitii mancati la graba,dar acum m-am convins ca e de la iaurtul ala.Asa ca va dau un sfat: nu cumparati JOGOBELLA,noua,cel putin,ne-a facut rau tare.Acum sta in pat,e ca o leguma,nu schiteaza nici un gest,nu mananca nimic,e groaznic.Si ii ies si ultimii canini.teribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Cris ce fain numara V ...Antonia numara pana la 3

Tina wow ce de cumparaturi

Btz sanatate lui Paul ...Antonia mananca iaurt muller cu fructe...am incercat si altceva si nu vrea

Michelle sotul mi/a zis ca la el la roma sunt ziua peste 15 gr...doar dim si seara e mai racoare...eventual poti sa iei si ceva mai grosut sa fie acolo

Fetelor sapt viitoare imi vine sotul acasa ...abia astept chiar daca sta doar cateva zile ...si apoi mai vine de paste

Ma duc sa platesc facturi...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

GEORGIA,ce ma bucur ca vei petrecere timp cu sotul.Cred ca va este tare dor de el.
Si Paul numai Muller Pezzi di fruta mananca,dar cum nu am gasit,am luat de asta.Mare greseala,saracu a vomat in jet timp de cel putin 30 min.Il simt asa slab

L-am vazut si eu pe Vlad,ce fain numara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Btz, multa sanatate lui Paul. Si la toti puiutii bolnaviori!

Crispro, simpatic foc, Vladut cum numara.

Tina, sa inteleg ca esti in paradisul shopping-ului! Vreau si eu!

Alice, saracutul Raducu! De-acum sa fii in garda, chiar daca e si din dragoste mare.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

sanatate bolnaviorilor...si mamicilor... cum se mai simt puiutii??

Alice, of bietul Raducu...sunt sigura ca Mara n-a facut-o intentionat, ...dar oricum trebuie sa aveti multa rabdare, toleranta cu ea si sa-i explicati mereu ce nu e voie sa faca...eu si acum imi bat gura pe langa Eric sa nu-l mai capaceasca/impinga/traga pe Filip...

Tinaaaaaaaaaaa.... te invidiez pt shopping...

si pe Michelle ca pleaca in Italia...

crispro, pupam pe Vladut cel istet...bravo!

va tzuc, ma prega sa merg dupa Eric...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput