Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Apropo de cresa, eu am inscris-o de ian. 2011 pt. sept 2012, sper sa nu fie pb. cu locul, o sa merg dupa paste sa mai vorbesc o data cu directoarea.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

La ce cresa o vei duce?
Noi suntem inscrisi la cea de la Spital unde sunt si birourile administratiei creselor

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Bumblee rad cu lacrimi ....vai mi/l si imaginez ...Antonia a facut si ea 1 data pe covor dar nu s/a infipt in el ...doar m/a strigat sa ma atentioneze...e comic rau V al tau ...ma bucur ca nu il doare putzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

bumblebeenici nu imi pot imagina altceva ce ar putea face nazdravanul tau......E amuzant rau pentru noi dar cred ca in momentul cand ai vazut toata casa plina de "noroc" nu te-a bufnit chiar rasul...
Macar ai apucat sa faci o poza ca doar are o colectie impresionanta de poze cu "faptele " lui Victoras poznas......

Ideea e ca il ador pe feciorul tau si sunt innebunita dupa modul tau de a relata faptele
Va pe amandoi

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Alina esti bestiala, ai talent, relatezi cu atata umor. Vichisor primeste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu m-am suparat deloc, vina e a mea, clar. Bateriile aparatului erau descarcate si am reusit abia sub dus sa fac o poza, manjit de.. desert. Daca nu era rost si de manjeala mai mare, schimbam bateriile, dar asa, V era in plina actiune si a trebuit sa intervin.
Mi-e drag de mor cu poznele lui, creierul moare doar de la urlete, de la lovituri din neatentie, ca deh, v-am povestit despre vreo 2 cucuie de-a lungul vremii.
Din ciclul copil urlacios, am fost in seara asta la priveghi, am dus niste flori, ne-am prezentat condoleanetele (a murit tatal unei colegede-a sotului/prietena buna) si intram intr-o bucatarie unde se facea o coliva, mai erau niste prajituri. De-odata, V incepe sa urle, am iesit, eu m-am gandit ca vroia din fursecuri, am iesit, l-am pus pe jos, asta micu' incepe zvarcoleala. Il ia colega sotului in brate si-l duce in bucatarioara aia ca sa-i dea praji (pt unii pofta unui copil e litera de lege, ce-i drept, la cum urla, faceam un compromis), dar de unde, V vazuse un ibric pe aragaz si dupa ala urla. Ii da altul si cand i l-am luat, la plecare, s-a lasat cu muuuuulte urlete. Imi spun mereu ca e o faza si ii spun si sotului la fel (el se sifoneaza mai tare si de aici si multe certuri de-ale noastre, n-a fost si acum cazul totusi), dar f sincer, nu stiu ce sa mai cred..

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

La una,unde era grupa -2,cum e la Paul,cum poti invata engleza un copil ce abia balbaie in limba lui?/Eu la asta ma refer.

foarte simplu , dar trebuie sa fim noi -parintii- deschisi la minte. adica va dau exemplul concret: noi cu Maria in casa vorbeam doar romaneste, de la 1 an si 10 luni la gradinita i s-a vorbit numai in spaniola (echivalentul englezei, daca vreti, ca pentru ea tot o limba straina era). s-a descurcat perfect, se descurca si acum, ea e in clasa a V-a dar la orele de lectura si limba spaniola e trecuta in clasa a VI-a pe baza unui test care se da la inceputul anului scolar. sunt foarte mandra de ea, doar ea si inca o fetita au fost in fiecare an promovate in clasa urmatoare. iar de la 2 ani i se spuneau si cuvinte in engleza (era una din activatile de la gradinita) si are acum doar 10 pe linie la engleza. in programul de la gradinita unde va merge Isa la fel este inclusa engleza, deci va face si ea doua limbi straine din start. explicatia directoarei e simpla si pertinenta: acum sunt la varsta la care absorb informatiile ca un burete, ei se joaca practic si cand au engleza in program, iar daca prind un cuvant-doua, foarte bine. daca nu, oricum s-au jucat...

iar referitor la meniu, sa va spun cum e aici. micul dejun intra in pretul lunar:
luni fiecare aduce ce vrea
marti, sandwich si shake
miercuri, biscuiti si suc natural
joi, fructe
vineri, lactate (lapte, iaurt, branza) cu cereale

la amiaza deocamdata am hotarat sa-i duc eu mancare gatita, dar apoi cred ca o voi lasa sa manace acolo, oricum va pofti la farfuriile celorlalti . in meniu intra paste, mancare de linte, pui la cuptor, peste... de supe nu cred ca mi-a spus nimic, acum imi dau seama . dar asa cum i s-a explicat lui michelle, daca nu mananca copiii, schimba meniul. pentru ca nu pot lasa copiii nemancati si majoritatea mananca si acasa de toate , nu toate mamele sunt asa de informate cum o facem noi sau, in fine, fac mancare pentru toata familia, mai ales daca e si mai numeroasa

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodi mi-e dor de voi

roxana, si tie . si mie mi-e dor sa mai stau acasa cu fetele si in povesti la cafeluta cu voi, dar... doar duminica dimineata apuc s-o fac in liniste, si atunci e liniste mare in delfinariu

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bumble, am ras de m-am prapadit..i-am citit si sotului.. esti mortala cum povestesti...parca si vizualize scena...

rodi, te asteptam la povesti...

roxana, sanatate puiutului...

am fost la shopping...cu copiii... evident ca n-am iesit de acolo si fara 2 masinute...ca doar si la asta micu ii trebuie de acum tot ce vrea si frate-so...valeuuuuu...nu mai merg cu ei dupa noi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

bumble :))) joaca un bilet la loto ceva Mara o singura data a facut prin casa, dar nu s-a atins. nici n-a zis nimic, am vazut doar ca era murdara pe picior apoi s-a dus in fata oglinzii si a mai facut si acolo putin

hahaha crisu, pai vlad e gata de plecare oricand. doarme cu valiza in pat

denisa
, voi ce faceti? esti acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Poftti la cafea!

Vlad e asa matinal de o vreme. Azi dimi la 6 juma s-a trezit. Daca era mai intuneric, ar fi adormit la loc. Dar asa, cum vede orice , ii zboara somnul. Inca is cu el in pat, tot sper ca mai adoarme... Sa ma spal si eu linistita, sa imi beau cafeaua. Am draperii inchise la culoare, dar tot vine lumina de afara. Dar si de nu doarme, panala amiaza ne stricam de cap.

Rodi, . Te bagi la o cafea sau tot mergi la munca? Ce nasol ca vi s-a prelungit programul zilnic.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput