Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
tina_80 spune:
Buna dimijeata!
Bumblebee, am ras cu lacrimi
Eu am o curiozitate! Voi lasati delfinasii fara scutec dar si fara pantalonas? Noi suntem tot cu pampers, la olita nu vrea, ma anunta ca face kk dar nu se pune pe ea....vrea sa fie lasat in pace pt ca se concentreaza maxim.
Daca il pun pur si simplu cand nu face nimic, doar sa vedem cum ne sta pe ea, mai mult de 3 sec nu sta.
Ma gandeam ca atunci cand ajung acasa sa incep sa l dezvat de scutec, ca nici lui nu i mai place si nu sta nici la schimbat. Dar cum?
Si tot cand vom ajnge acasa ne vom interesa si noi de gradinitza/ cresa. Pana atunci imi iau notite de la voi
Gradinitele de stat sau particulare primesc si de la 2 ani?
Alice_Elena spune:
Cris vin eu la cafea! Ai mei zici ca-s legati unu de altu, iar s-au trezit la aceeasi ora :)
Tina, asa si mara. Cateodata si daca o intreb ceva in timp ce face kk se inhiba.. Dar de cele mai multe ori vine si ma tine de mana cand o taie :)))
ciristina_serban spune:
Buna dimineata. Vin si eu la cafea cu voi. Si mai dau si eu una ca sa fie din belsug.
Si pentru ca nu am apucat inca sa va urez de bine, profit acum si va urez sa aveti o primavara frumoasa, asa cum sunteti toate aici..frumoase trup si suflet. Va doresc sa fiti iubite si apreciate zilnic, iar cei din jurul vostru sa fie mereu constienti cat sunt de norocosi sa fie langa voi.
Va pup pe fiecare in parte .
Eu iar am pierdut ritmul fata de voi, nu am mai apucat sa intru pe DC de vreo 2 sapt. Mereu is pe fuga. Si doar o am si pe mama la mine, dar deh.... nu pot lasa trebile sa stau in fata calculatorului ca mi-o pun in cap de nu-mi mai trebuie...
Noi suntem bine in general. Si noi tot cu pampers. Inca nu-mi bat capul sa insist, pana nu va fi mai cald s-o las doar in pantalon, sa se ude, sa vada cum e.. si sa se si usuce rapid rufele, vorba aia..
Stie cand face, ca vine si imi spune..dupa ce termina..hihihihi.
Merg sa va mai citesc, pana se trezeste mandruta mea.
Va pupik!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Poftti la cafea! Rodi, . Te bagi la o cafea sau tot mergi la munca? Ce nasol ca vi s-a prelungit programul zilnic. |
daa, cum sa nu? e asa buna cafeaua cu voi . ajung intr-adevar mai tarziu, dar macar e inca soare afara si apuc sa mai fac cate ceva, oricum...
si Isa si-a redus mult orarul de somn, deja e treaza inainte de ora 9 si la amiaza doar 2 ore doarme. dar tot e bine
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
Rody, wow ai deja fata de cresa. Inteleg ca a plecat mami de la tine. Pupam pe Isa draga de ea... sa se adapteze rapid si sa se simta bine.
Tu cum esti in leg cu asta?
histamina spune:
blumblee,esti fenomenala.a ras cu lacrimi!
joaca la loto!
strumf plangacios nevoie mare.
nu a vrut sa pape nimic.i-am dat cereale.
ne-am dus sa ne jucam si ,in timp ce strumf construia cu lego, m-am intins si................s-a rupt filmul.am adormit pe dusumeaua din sufragerie, intins ape jos,ca pe cea mai pufoasa saltea. sotul a zis ca regreta si acum ca nu m-a pozat cum dormeam ca o mama denaturata si strumf ma mangaia:mami,mami.eu nu imi amintesc nimic.
una peste alta,azi sunt optimista, plina d eviata si sper sa raman asa pana la sfarsitul programului. Cruella e ocupata,deocamdata.
slana a iesit cam picanta,dar e f buna.
btz_ovi spune:
Neatza.
RODY la voi situatia e diferita,Maria efectiv a fost nevoita sa invete spaniola,fiind in tara straina,dar aici nu prea vad de ce graba asta pt limba straina de la 1 an si ceva.
BUMBLE am ras cu lacrimi,deja scena se derula ca un film in fata ochilor.Nu vreau sa-mi imaginez mirosul
ALICE cum merge alaptatul?Succes in continuare.
TINA eu il las fara scutec,doar cu pantalonasii,iar in acest timp scot tot ce e covor pt a evita anumite accidente gen Vichisori.La cresa din ce am inteles ii mai lasa fara scutec pt a se dezvata usor usor.
Ce fain de tine ca esti in USA,imi doresc enorm sa locuiesc acolo
ELADEA iti trimit eu toate masinutile lui Paul pt baieti,al meu fecior nici nu se atinge de el.In schimb tot ce inseamna construit e pe placul lui.Am vazut pe la tonete galeti mari cu piese de constructie,ma bate gandul sa iau,mai ales ca sunt ieftine si nu cheltuiesc bani multi,oricum intr-o luna le distruge pe toate.
Ieri se simtea fenomenal,credeam ca maine il pot duce la cresa,dar azi noapte iarasi febra 38,5 ,iarasi stare proasta,privire pierduta.Clar nu mai e viral acum,sunt ferm convinsa ca ajungem la antibiotic.
paula_m spune:
Neata!!!
Va merge FB?
Alina, cat noroc pe capul tau!!!
Nici eu nu ma stresez cu pampersul. Raul semnalizeaza doar dupa ce face kk, sa-l schimb. Pe mine ma distreaza de mor, fata lui concentrata cand face kk.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
giorgia23 spune:
Neata ...multumimpt cafea
Eu m/am saturat de frig ...vreau si eu 15 gr cu plus
Antonia daca e cu pampers face in el si apoi ma anunta..daca e fara se aseaza singura pe olita...eu sper ca pana la vara sa scapam de pampers
Azi e zi de curatenie si am o lene
ooana spune:
dupa incidentul de duminica cu dormitul noaptea pe pieptul meu...a dormit baietelul meu neintors de la 8,30 seara pana la 7,30 dimineata
dar maraie cand plecam noi la servici, se catara pe noi si ne strage de gat de parca nu ar vrea sa se mai dezlipeasca de acolo
ce planuri aveti de 8 Martie?
noi in timpul saptamanii nu prea iesim ca e greu cu trezitul a doua zi
dar sambata mergem la ski din nou (Ramo, Paula ce ziceti de Tolplita?!? o sa sun sa vad cume zapada, sper sa nu vina vreo caldura si sa o topeasca de tot...azi era -12 grade, deci nu cred ca e cazul)
iar seara imi fac de cap cu gasca de gagici de la servici
cadoul deja l-am primit de la Marius, o geanta verde cu maro ...acum evident imi lipsesc niste balerini verzi...vorba lui Marius, mereu iti lipseste ba o geanta ba niste incaltari dar dulapul se va darama in curand sub greutatea pantofilor
Alina, am facut budincuta cu mei si mere...nu a iesit foarte dulce, sunt curioasa daca o va manca, e programata la gustarea de dupa amiaza
nu mai tin minte, Andrei a papat?
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip