Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ai vostri vorbesc prin somn?caci de cateva zile Paul palavrageste intr-una,poarta conversatii adevarate.Prima oara am crezut ca e treaz si tine el ochii inchisi special,dar m-am convins ca de fapt el vb prin somn.
Pe mine ma amuza teribil.
Tre sa il filmez,sa va arat.

Hello fetele!!
Deci trecu weekendu, La multi ani Catalin , fusei sa iau rezultate la analize si acum am culcat fiara salbatica!!
Al meu copil rade in somn, asa face si ta-susotu cica viseaza bancuri :)).copilul meu nush ce viseaza.Am fost sambata seara la kika la locul de joaca iar copilul meu e innebunit dupa bilele alea.ma uitam ca era extaziat :)).a picat rupt de oboseala ::).Ma terorizeaza cu BOBO, cand ajungem la casa la magazin incepe sa urle , ataca bomboanele Chupa Chups, ca deh, bunicii nu s-au putut abtine si l-au servit de cateva ori si acum stie ce-s alea si iese cu circ, tavaleala pe jos, urlete.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aaa...si vroiam sa va spun si voua de noua mea descoeprire, pe care am si testa-o la Eric cand a fost racit...

e vorba de extract din seminte de grapefruit are atat de multe intrebuintari...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Foarte interesant. Ti l-a recomandat doctorul? Ce schema de tratament urmezi cu Eric?
Eu as vrea sa incerc pt DA.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Cris, nu mi l-a recomandat medicul, dar am citit despre el...si impreuna cu clasicul tratament antiviroza, i-am dat si aceste picaturi plus cate o capsula de Cordyceps (va mai ziceam eu si de asta)...si de data asta am scapat usor cu raceala, in 4-5 zile a disparut fara alte complicatii...mie deja mi-e frica ca de dracu, am scuzati, ca deja a facut 2 otite, e drept ca la 1 an diferenta, dar na...daca cumva are predispozitie ca si complicatie a virozelor...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Crispo da, astea sunt preturile la noi, nu ma asteptam nici eu sa fie chiar asa......
Pleaca de la 1200 la program lung cu masa dar totusi fara optionale decat cel mult engleza si mai baga ei la vrajeala un curs de dezvoltare Cand mai creste copilul si vrei sa il dai la dans/muzica/inot etc etc mai platesti si optionalele astea care sunt cam 80 - 120 lei/luna - 1 optional. In concluzie cand se face copilul mare si daca vrei sa aiba 2 optionale + gradinita + mai merge si el la un teatru ceva, un muzeu te ajunge clar la 1500. Yupiii

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

bai dar preturile astea mi se par de poveste....Cat trebuie sa castige cineva sa dea numai pe gradi 1500 lei....
Pai intretinerea, lumina, telefonul,impozitele, mancaream cablul....ca sa nu mai zic pampers si haine......Cam cat trebuie sa castige o familie sa plateasca astea si sa mai faci si un concediu decent din cand in cand?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Crispo da, astea sunt preturile la noi, nu ma asteptam nici eu sa fie chiar asa......
Pleaca de la 1200 la program lung cu masa dar totusi fara optionale decat cel mult engleza si mai baga ei la vrajeala un curs de dezvoltare Cand mai creste copilul si vrei sa il dai la dans/muzica/inot etc etc mai platesti si optionalele astea care sunt cam 80 - 120 lei/luna - 1 optional. In concluzie cand se face copilul mare si daca vrei sa aiba 2 optionale + gradinita + mai merge si el la un teatru ceva, un muzeu te ajunge clar la 1500. Yupiii

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

bai dar preturile astea mi se par de poveste....Cat trebuie sa castige cineva sa dea numai pe gradi 1500 lei....
Pai intretinerea, lumina, telefonul,impozitele, mancaream cablul....ca sa nu mai zic pampers si haine......Cam cat trebuie sa castige o familie sa plateasca astea si sa mai faci si un concediu decent din cand in cand?

15+

si eu ma intrebam asta...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

iar in conditiile astea cum Dumnezeu sa mai faca lumea si pe al doilea copil.....cand cheltuiala cu 2 copii doar gradi ar fi 3.000 lei...In conditiile in care multe familii traiesc cu maxim 2.000-2.500 lei pe luna

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, pai asa am facut. I-am spus atunci pe moment, calma, ca nu e frumos, ca il doare, ca uite plange bla bla. Apoi ne-am purtat normal cu ea si nu am mai adus vorba. Sa stii ca si Mara s-a trezit la 7, 2 zile cat am stat la cta cand am venit acasa si-a reluat programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu n-am apucat sa fac niste biscuiti digestivi dar s-a trezit printu
Daca aveti vreo reteta de ceva biscuiti cu tarate/ fulgi seminte ai alte alea astept

Mergi la inceput

La Constanta din ce am vazut la particulare se plateste in jur de 700 lei si unii ofera si transport cu microbuzul gradinitei,,,,
E mai rezonabil asa,nu?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Apropo de costul gradinitelor, azi o mama isi lasa copilul la gradi iar educatoarea o intreba ce ii fac gemenii. Primul meu gand va ju, a fost "3 copii??? adica cand o sa ii dea si pe aia 2 la gradi o sa plateasca 1500 x 3?????".

Criss taxa la Elite 325 euro la program 8- 18 cu masa inclusa, engleza si inca un curs cu psiholog/logoped. Ma asteptam la mult mai mult din partea ei, deci s-ar putea spune ca am fost putin dezamagita. Puncte forte- cred ca sunt comunicare fb cu parintii &activitati educationale bine structurate. Mi-a trimis un mail cu diverse detalii + eu imi fac o fisa la gradinitele care prezinta interes unde imi notez raspunsul la toate intrebarile mele - acolo poti sa vezi mai multe detalii.
Da-mi adresa ta de mail si ti le trimit. La fel pt oricine mai e interesat - doar sa nu radeti de intrebarile mele si modul in car eimi notez raspunsurile

Odeta, stiu ca si tu vroiai detalii despre fiecare gradinita, cand termin vizionarile iti trimit daca vrei lista cu gradinitile vazute si notari la fiecare in parte + fisele de la cele care meritau cat de cat

Pt cine sta in sector 3, am studiat si piata cresa si gradinita de stat. La cresa toata lumea vorbeste de bine de Tita II dar e f clar ca se intra numai cu cunostinte, sunt niste liste kilometrice de asteptare. La gradinite 67, 68 si 223 am auzit pareri f bune + sunt renovate + am vazut poze pe site-ul primariei sector 3 si arata bine. Vreau sa va zic ca dupa atatea vizionari, cele 3 gradi de stat enumerate arata mai bine decat cele mai multe gradi particulare. Defectul ramane insa numarul mare de copii si prin urmare atentia diminuata pe care educatoarele pot sa o ofere fiecarui copil. Eu cred ca voi opta pentru o gradi de stat de la 4 ani.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Cine are o mancare cu soia buna, sa o bage rapid Am in casa soia boabe si soia texturata.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput