LMA Luiza, Arsenie!!! Fluturasi de 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 4
cami_antonia spune:
alina06 greu cu mancarea cu antonia
mai ales ca ea e fffffffff mofturoasa si cand e sanatoasa
dapoi acu
iti dai seama
offfffffffffff
cand ia 5-6 lingurite la o masa
zic ca e minune
ii dau ceai de musetel cu seringa
din juma in juma de ora 2 seringi
greu nene
grea boala
MaryM85 spune:
Miki ai niste copii minunati si seamana foarte bine cu tine.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra miki, Andra este absolut delicioasa , se vede clar ca a fost in centrul atentiei si Vlad a asimtit asta. Si mai mi-a placut filmuletul de la tort cum ti-ai stapanit nervii Ai 2 copii pletosi si frumoasi. Cu acomodarea ta la serviciu parca mi-ai facut "pofta". Te admir Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
HA HA..m-ati prins..nici nu stiam ca e vreun film si eu nici n-am apucat sa le vad inca..asa ca nu stiu ce e in el..
era un film mare cu momentul cand a ales de pe tava insa a dat eroare la incarcare ca e prea mare cred..al doilea probabil e o mica continuare a momentului..aaa, da..cand a suflat pt a mia oara vlad in tort printre urlete probabil...nu stiu ca nu ma pot uita cu sonor acum la ele..dar diseara sper sa le vizionez
ailed_dota spune:
buna!
mi-au plecat musafirii, am ramas fara ajutor
miki, daca tati e cel cu tricou rosu, Andra e leita-poleita tati...,
cami, si andra de abia de baga ceva in guritza in afara de lapte cu cereale acum...ca avem si ultimele 2 maselutzesa iasa
strumph, sa vezi ce bunatati poti face de post
ailed_dota spune:
am citit cam in diagonala, alehiam cat tort ai facut , din cate oua si cate piscoturi?
mada,Cata ce face?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota buna! mi-au plecat musafirii, am ramas fara ajutor miki, daca tati e cel cu tricou rosu, Andra e leita-poleita tati..., cami, si andra de abia de baga ceva in guritza in afara de lapte cu cereale acum...ca avem si ultimele 2 maselutzesa iasa strumph, sa vezi ce bunatati poti face de post mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
da, andra e leita tacsu..si cel mai bine se vede asemanarea cu soacra ca si tacsu e leit masa..dar nu e in poze ca n-a vrut sa-si mai prelungeasca sederea cu o zi ca sa stea si la motul andrei..a plecat pe 1, joi, acasa
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, andra e leita tacsu..si cel mai bine se vede asemanarea cu soacra ca si tacsu e leit masa..dar nu e in poze ca n-a vrut sa-si mai prelungeasca sederea cu o zi ca sa stea si la motul andrei..a plecat pe 1, joi, acasa mami de 2 prichindei |
si i-ai dus lipsa?
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ailed_dota
si i-ai dus lipsa? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
eee.. doar continua sa ma surprinda ..
alehiam spune:
citat din mesajul lui ailed_dota am citit cam in diagonala, alehiam cat tort ai facut , din cate oua si cate piscoturi? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Delia am facut un tort intr-o tava din aceea cu fund detasabil de 26 cm. Am pus 4 oua, 200 g unt, 200 g zahar pudra, cacao si am mai pus 1 cutie de mascarpone ca mi se parea cam putina crema. Am folosit o punga de piscoturi mare (cu patru fasii de piscoturi). Intre stratul de crema si piscoturi am pus visine. A iesit .
Mad cu Robert si Lulu