Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Neata! (noroc ca scriu asta si nu trebuie sa o spun pt ca ma ustura gatul ingrozitor)
Ronina eu ii dadeam vigantol din lingurita (aveam o prietena care si-l picura pe san si bebe il sugea odata cu lapticul), dra de praf nu stiu ce s ate sfatuiesc. Banuiesc eu ca nu e o nenorocire daca-l amestesteci cu putina apa (cat sa-l dizolve) si sa-l dai tot cu lingurita. Din cate retin cel putin la inceput cam primesc ce le dai.
Happy cred ca am avut trairile acelea si din cauza lipsei de suport, cum zice Dara. Sotul ma iubeste si a fost langa mine, dar nu l-am prevenit si nici el nu s-a interesat vis-a-vis de ce poate urma, prietene f bune n-am avut care sa ma inteleaga (majoritatea nici nu vazuzera un bebe nou nascut), iar mama mai rau imi facea (si bine deloc). A fost o combinatie nefericita care sper sa nu se repete si acum.
Dara succes la gasirea consemnului! iti doresc sa n-ai nevoie de el foarte des, in cazul asta poate capeti performanta sotului sa nu o mai auzi
Of! eu speram ca scap de raceala pt ca trecusera deja 7 zile si m-a apucat si mai rau (sau alta) de zici ca am nisip in gat si iar ma doare capul. Sper ca macar cand nasc sa fiu si eu ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna dimineata

pentru cine este interesat colacei de inot pt bebelusi si pernute pediatrice

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

neata.
am dormit.. m-am asezat la somn pe la 12.30 cred.. am adormit greut.. dupa vreo 3h m-am trezit.. chinuit sa adorm.. iar somn.. si tot asa. oricum, noaptea a fost mai decenta. la 10 m-am ridicat din pat cat sa ma spal si sa mananc. acum am revenit in varful patului
tala, regret ca inca te simti rau. ceai cu miere si lamaie ai incercat? iti trece pana nasti.. ca de altfel.. e naspa.
legat de trairi, nervi, emotii si depresii dupa nastere.. noi cat de cat am discutat. sotul meu pare sa fi inteles ideea. acum ramane de vazut cum reuseste sa puna planul in practica.
ce ma sperie pe mine de ex.. e ca el a ramas uimit k ma va ajuta la baie de ex. cum sa spele el bebele? e asa mic..
apoi alta discutie.. in care ii spuneam ca va tb sa invete si el sa o schimbe de pampers.. sa se implice cat de cat pt un eventual moment in care eu nu o sa pot. reactie: dar de ce sa nu poti?
acu' eu sper sa fie doar o teama de moment.. si sa vrea sa se implice cu bebelina.. ca el asa e tare nerabdator si si-o doreste enorm. insa cred ca e vb numai de teama..
dara, ca sa te intelegi cu soacra cand va sta la voi (ca parca in asta am inteles ca va consta colaborarea).. e bine sa ii spui tot ce vrei de la inceput. tu sau sotul tau. si daca ceva a ramas nespus.. sau a aparut pe parcurs.. imediat ce observi... spui. nu lasi sa se creeze precedent. eu asa zic k e mai bine. daca vrea sa te ajute.. sa o faca in conditiile tale.
eu desi o am pe soacra-mea aproape.. nu intentionez sa o implic prea mult. la baie nu, decat daca vrea sa asiste.. sau sa ma ajute cand nu o fi sotul acasa, sa stea cu bebe nu..
la ce vreau sa o implic.. la o supraveghere cat imi fac un dus, cat mananc sau poate cand m-o ajunge oboseala sa dorm 1-2h.. sa iasa cu ea. acu' sper sa si respect ce zic
sunt exagerata oare?
ANCA????

38s2

AMR 5zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

neata..

ce liniste e in dimineata asta..care e ocupata cu nascutul care in pat doar e duminica nu?
eu am dormit bine,chiar m-am mirat si eu dimineata cand m-am trezit

la noi toate vechi,nici o durere nimic,familia a facut pronostic,nasc pe 8 martie.. exact cand vroiam eu!!

in fine nu mai conteaza cand e data,nu ma mai intereseaza nici daca reusesc normal sau cezariana,vreau doar sa imi vad copilul,sa il stiu sanatos si apoi trecem noi peste toate.Sunt cam melancolica azi,o fi de la vreme,luna..

legat de hormonii de dupa nastere,la fel ca Dara si eu l-am instruit pe sot,in fiecare zi ii zic si ii explic ce ne asteapta,ca trebuie sa ma sustina in toate,de la alaptat pana la tinut in brate si chestii de genul,i-am dat si articole sa citeasca si pare intelegator,in teorie e bun vom vedea practica.

Eu cred ca Anca a nascut deja,speram sa fi decurs totul bine pt ea si pt fetita,abia astept vesti

aa mi-am adus aminte,DARA,te-am visat azi noapte,se facea ca mi-ai trimis o lista cu medicamente sa iti cumpar de aici,impreuna cu 20 de euro impachetati si era o lista lunga,nu stiu ce fel erau si ma gandeam dim cand m-am trezit cum sa ti le trimit inapoi,apoi am realizat ca era vis,tare nu?subconstientul meu lucreaza,pt ca ma gandeam zilele astea ca eu nu am cumparat nici un nurofen pt copii nimic,pe cand voi ati mai luat cate ceva..mintea mea lucreaza rau de tot

pupici la toate sa aveti o duminica placuta

eu stateam ieri si ma gandeam,acum am 39s+5 dar avand in vedere ca anul e bisect se mai pune o zi in plus nu?in teorie asa e,deci am 39+6 adica aproape 40,ce imi debiteaza mintea...

ANCA UNDE ESTI???
STRUMFY???

Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Da, Happy asa zic si eu ca e cam naspa daca ma prinde cezariana racita , se pare ca adevenit starea mea normala. Cat despre implicarea taticilor e greu din cauza temerilor pe care le au (banuiesc ca nu se mai pune problema de principii invechite de genul un barbat nu schimba scutece). Eu cand am nascut tati avea mana in gips asa ca a trebuit sa fac singura cam tot timp de 3-4 saptamani. Apoi intr-o zi mi s-a facut f rau de la oboseala si i-am zis ca fie ce-o fi, eu ma duc sa dorm putin. Evident ca in timpul ala David a facut kk si tati s-a vazut in situatia de a lua copilul sa-l spele. Mi-a marturisit apoi ca a fost asa de ingrozit ca din secunda in secunda ii venea sa ma strige , dar pana la urma au supravietuit amandoi. Deci inceputul e mai greu si in nici un caz nu trebuie protejati sau din contra, inlaturati ca n-ar stii cum sa faca ceva.
Magda iti doresc sa ai o duminica linistita si poate incepi tu saptamana cu o strengarita
Si eu cred ca Anca ar avea noutati pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

TALA vorba lui strumphy "sa ai gura aurita"
mie imi e greata de cateva zile,se pune ca simptom de nastere?
nu are nimeni nr de tel al Ancai?

Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, nu... nu pune prb k el e barbat si nu schimba scutece. el spune ca ii e teama.. ca nu se pricepe. bla..bla..
stii.. ai vrut copil.. pai ocupa-te si tu nene.. bine, nu o sa pun prb asa. n u vreau sa perceapa totul ca pe o obligatie. vreau sa ii para un lucru normal. atat.
mada, hai ca mult nu mai ai. rabdare..

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele,
Am vazut pozele cu voi, sunteti toate f.dragute.
Mada esti f. scumpica. Si tinerica...
Aredwynn, camera e f. frumoasa! M-a lasat fara glas! Ai f. mult bun gust!
Am pus si eu niste poze cu puiutii.

37s cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Hello, burtici si mamici! Ce liniste e astazi......sunteti la plimbarica? E o zi asa insorita, mi se pare o zi ideala de nascut, nu se anunta nici o strengarita/un strengarel pe azi?
Anca, ce faci? Are cineva vesti de la ea?
strumfy, nici un semn, nimic? printesa de mada vad ca mai asteapta....
Noi am reusit sa cumparam dulap pt hainele fetei, am adus si hainutele mici pe care le-a avut Stef....acu nush cand sa ma apuc de spalat si calcat...Oare e prea devreme daca le pun la punct sapt asta?
Au plecat ai mei astazi inapoi la Iasi si deja le simt lipsa....tare mult ne-au ajutat cu papica, ordine prin dulapuri pe unde nu aveam chef sa fac, au iesit cu Stef afara la joaca, tare bine se simte el cu bunicii....imi e greu sa fiu asa departe de ei, cand am parte de ajutorul lor realizez mai tare ca mi-ar fi prins bine sa fim mai aproape.....dar, ne reacomodam acum, trebuie...
Va pup si mai las niste agitate poate poate mai primim ceva vesti bune!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Sunt aici...acasa fara simptome de nastere... Au plecat ai mei si am reusit si eu sa deschid calculatorul...
Magda... sa ai gura aurita nu e vorba mea....
Tala ai prezis bine ca va veni cineva si va spune "Am nascut..."
Felicitari Gabriela!!!
Felicitari Oana!!!

Ronina cum au spus si fetele picaturile le-am dat ori cu lingurita ori direct in gura... si cum nu am alaptat exlusiv i-am dat ceai de colici in care puneam medicamentele... Eu stiu ca APA nu are ce cauta in alimentatia copilului pana la diversificare. Daca as alapta exclusiv... i-as pune in lapte...cel mai rau in ceai...

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile

Mergi la inceput