Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ronina/ronina.jpg)
ronina spune:
Felicitari oanace si gabrielarusu pentru printesele voastre, multa sanatate si refacere usoara va doresc!
Noi suntem bine, dar Biancuta mea a papat mai putintel azi, sper sa nu o apuce ceva.
Va pup, multe majorete celor care urmeaza sa nasca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Fetelor vad ca ati luat si voi putina pauza.
Noi azi am facut toata ziua curat si mancare, dar ma misc tot mai greu.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 31+
Robert Aaron
AMR 9 SAPTAMANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Felicitari Oana si Gabriela!
Daca tot vorbeati dupa cum te simti dupa nastere. eu sincer nu am avut probleme cu bebe. Am fost in general foarte relaxata, toata lumea s/a mirat ca ma descurc atat de bine si ca nu mi/e frica sa/l manipulez pe bebe. Problema mea a fost insa cu sotul, din cauza ca nu eram casatoriti la data aceea si chiar era super enervant si complicat sa ai de/a face cu toti idiotii. Eu vroiam sa ma ceara de nevasta si gata. Macar sa stiu o treaba. La noi au fost multe neintelegeri pe tema asta si ne/a luat mult timp sa ne vine mintea la cap. Bine ca ne/a venit pana la urma. Si chiar ne/am bucurat ca a fost si Finn prezent la nunta si s/a bucurat alaturi de noi. Ca sa nu mai spun ca Finn a avut si figurina pe tortul de nunta. Din fericire eu am avut parte de ingrijire foarte buna si atenta in spital, chiar daca pe vremea aia nu comunicam prea mult din cauza ca nu vorbeam ceheste aproape deloc. Sotul mi/a fost un mare sprijin, iar la 3 saptamani dupa nastere a venit maica/mea si a stat cu noi cateva saptamani.
Eu nu m/am simtit mai prejos decat o mama care a nascut natural. Asta pana am dat de faimoasele mame perfecte care au stiut sa ma puna la punct. Iar momentul a coincis cu refuzul lui Finn de a mai suge. Deci a picat ca naiba. Mi-a mai trecut intre timp, dar nu mai pot suporta discutiile de un anumit gen si invinovatirea celor care fac alegeri diferite.
Pe mine cine ma cunoaste nu ma provoaca la un anumit gen de discutii. Prefer sa le inchid gura urgent si sa/mi vad de ale mele decat sa plang in pumni.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+
Euan Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
buna seara burtici!
noi azi am iesit la plimbareala.. insa f greu mi-a fost. ma sacaia asa o durere de burta. ma durea cand paseam. in fine.
brusc.. mi s-a facut foame.. am inceput sa tremur.. mi-era greata. ceva s-a intamplat. am mancat imediat.. nu-mi reveneam. am mancat un mar.. nimic. un pic de ciocolata.. abia abia mi-am revenit. ce o fi fost asta.. nu stiu.
apoi am terminat de calcat hainele alexiei.. cele primite de la nasi-sa. am calcat eu jumate.. apoi a venit prietena mea si mi le-a terminat. se tot mira de burta mea (o vazuse sambata trecuta). cand mi-a facut o poza.. am observat si eu cat e de tuguiata si de lasata. o fi rost de ieseala?
felicitari Oana , bine ai venit Emma!
felicitari Gabriela , bine ai venit Maria!
tala, m-ai impresionat asa cu trairile tale..
dara, ti-a trecut starea naspa din cauza soacrei?
monna, cum te simti?38s1z
AMR 6 zile
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
Dara am uitat sa-ti raspund: da, merge mult mai bine mulsul acum. Doar pe final se cam poticneste pompa si nu mai face vid cum ar trebui, desi lapte mai e. Ma bucur ca deocamdata ii ajunge laptele meu Biancai, sunt curioasa cum va fi la primul puseu de crestere, cred ca urmeaza curand
Monna cred ca ti-e greu cu schimbarile astea de la o zi la alta, te imbratisez cu drag
Fetele cu experienta, cum dati prafuri/picaturi la bebe? Mi-a prescris neonatoloaga niste suplimente iar la farmacie mi-au zis sa le amestec in ceai dar parca n-as da ceai la bebe, se poate si in lapte sau ii strica gustul si incepe apoi sa refuze laptele?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Ronina, picaturile i le dadeam lui Finn cu pipeta. A luat doar vigantol si vitamina . Foarte bine faci ca nu/i dai ceai. /si nu le amesteca nici cu lapte.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+
Euan Tudor
ronina spune:
Merci JD, cu picaturile m-as descurca direct in gurita dar trebuie sa gasesc o solutie si pt. prafurile dizolvabile. Oare in putina apa e bine?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Happy, mi-a trecut, m-a durut asa de rau azi-noapte burta si atata s-a impins bebe dupa bantuitul de ieri, incat am uitat de toate alea. Era greu cu soacra nu pt. ca mi-ar fi zis chiar mare lucru, ci pentru ca anticipam o colaborare de care mi-era lehamite si ma gandeam cum o s-o suport, pentru bebe. Adica era si anticipativa treaba asa. Sotul m-a batut la cap sa sa facem un consemn sa isi dea seama si el cand o apuca aiurelile, pentru ca cica ei in familie (el, fratele lui si tatal lor) sunt obisnuiti sa nu prea auda ce boscorodeste ea si nu-s atenti la ce spune. Iar la sfarsit ei ii spun ca nu se poate, ea se bosumfla si gata. Acu' ma gandesc la consemn :P
Vezi ca azi mai multa lume a avut super foame si de-astea, o mai fi si vremea, nu stiu, glicemia.
Ronina, deci merge mai bine cu noua pompa? Ce crezi ca are palnia? Cat are acum Bianca ca greutate, a ajuns la 2600?
J.D. ingrijirea si sprijinul acordat mamicii dupa nastere sunt foarte importante, dar la unele dintre noi o iau mai razna si hormonii, mai rau ca la altele, adica. Sau au consecinte mai bizare.
A, am uitat sa zic, cica e important tare in ce fel e acordat sprijinul ala, tre' sa fie persoane dragute, nu doar sa ajute, ca sa se reduca babyblues.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
![](images/user_woman.png)
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina Fetele cu experienta, cum dati prafuri/picaturi la bebe? Mi-a prescris neonatoloaga niste suplimente iar la farmacie mi-au zis sa le amestec in ceai dar parca n-as da ceai la bebe, se poate si in lapte sau ii strica gustul si incepe apoi sa refuze laptele? Mamica fericita de Bianca Maria (23.02.2012) |
Eu nu i-am dat decat vigantol pe vremea aia, direct in gurita sau intr-o lingurita in care puneam cateva pic din laptele meu. Dc ii dai prafuri cu apa, poti avea surpriza sa nu le accepte, al meu nu a acceptat apa pana pe la vreo 8 luni... Dar poate prafurile au un gust bun.. Oricum, eu vad 2 variante: lapte sau apa...Despre ce suplimente e vorba?
Irina,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](images/user_woman.png)
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Irina, faci cu open bar sau iei tu bautura? Am vazut ca la open bar cer in general restaurantele cam 40 lei de om. DJ vazusem cu 250 eur, cam mult - nu la Bliss, la 7 days. Eu o sa fac pe 9-10 iunie, ca pe 2-3 iunie sunt nu stiu ce sarbatori mai strange. |
luam noi bauturile, sincer nu stiu sigur dc bliss are open bar, n-au mentionat varianta asta, dar nici eu n-am intrebat. Poate intreb data viitoare cand mai vorbesc, ar fi mai comod, dar tre sa vad si cat vine in plus la pret. Pretul la dj a zis ca il negociem direct cu el, dar stiu de la prietenii nostri ca au dat 150 eur.
Irina,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)