Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 7
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Am lipsit si eu o juma de zi si hop surpriza
!
Felicitari Gabriela si Oanace
! Multa sanatate si bebei sanatosi si mancaciosi!
Hai Anca! Suntem alaturi de tine
!
Azi de dimineata am fost la biserica.... preotul m-a intrebat de cateva ori cat mai am pana nasc... burtica mea se vede de la 1 km.. eram si cu sotu care ma trateaza de parca sunt de portelan (
i-am spus sa-si ia un ham sa ma poata ghida mai bine.. e obsedat de idea sa nu ma lovesc peste burtica cu cineva sau ceva
.. recunosc ca unii oameni merg nauci pe strada sau prin magazine).
Dupa am fost un pic la cumparaturi si am nimerit si in cofetaria mea favorita
de unde nu am iesit cu mana goala... sotu ma tot incurajeaza sa mananc cateva ceva dulce la fiecare masa ..zice ca sa am energie si eu il ascult cumintica
... cantarul in schimb a luat-o razna..se apropie de 70 kg.
Inainte de slujba ..caci ca sa nu intarziem am ajuns devreme
vorbeam cu sotul despre biserica pentru botezul lui Edu si nu stim ce sa facem.. langa noi in oras am biserica la 200 de m dar este una mare in care nu prea se incalzeste si unde e un curent si un crivat la deschiderea usii.. la tara la bunicii mei unde tot mergem biserica e mica si cocheta mereu incalzita si fara surse de curent si frig dar trebuie sa mergem cu masina pana acolo.
De obicei copiilor le place in masina..dar la mine in burtica cand sunt in masina...lui bebe Edu nu-i place ..probabil e legat de pozitia mea ..incerc sa stau cat mai relaxata si comod.. dar bebe zici ca vrea sa sape tuneluri de iesit din burtica cand stau in masina.. credeti ca o data iesit o sa ii placa masina?![]()
Va pup pe toate
Mamica de Bu minunat si de strengar +34
megbeng spune:
Felicitari Oana! Felicitari Gabi! Bun venit pe lume bebeluselor!!!
chito, noi ne gandeam sa o botezam pe pitica in suceava, la 450 km distanta, deci; cu matei am facut prima data drumul asta cand avea 3 luni, la scurt timp dupa botez adica, si a fost f f cuminte.
cantarul meu se apropie de 80kg
, de-mi vine sa plang.
azi a venit vara-mea sa ma epileze inghinal total, cu ceara...nu ma mai facusem din vara (intre timp, din comoditate am bagat doar lama..)..nene, ce rau a duruuuut! cred ca m-am hiper-sensibilizat, parca asa prost nu am tolerat niciodata epilatul...si nu era cine-stie-ce "podoaba" sa zici ca a tras plete de pe acolo..
meg,
de
matei(9.02.2007) si
cu
38+"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
irinaelena spune:
Felicitari gabriela, felicitari oanace!!! Bravo fetelor, refacere si acomodare usoara!
Buburuza, sunt pe deplin de acord ca ajutorul sotului conteaza f mult. Si eu m-am bucurat de ajutor din partea lui. A stat 3 sapt acasa si tare rau mi-a parut cand s-a intors la serviciu. Acum din pacate nu mai are cum sa stea 3 sapt, dar o sa fie si mama mea, deci sper sa fe bine.
Dara, am rezervat Blissu' pt 26 mai.... Sper ca am facut o alegere buna. Meniul variaza intre 110 si 130 de lei, ne-a dat 3 variante dar le putem si customiza. Avansul e cam 10%, iar la final dam si la chelneri 10%. Ne pun la dispozitie o camera pt bebe, ne-au dat si nr de tel pt un dj. Apropos de nr de locuri, a zis ca o data a bagat acolo 110 de pesoane
, la o nunta.
Irina,
33+ cu
Maria
dara76 spune:
Irina, faci cu open bar sau iei tu bautura? Am vazut ca la open bar cer in general restaurantele cam 40 lei de om. DJ vazusem cu 250 eur, cam mult - nu la Bliss, la 7 days. Eu o sa fac pe 9-10 iunie, ca pe 2-3 iunie sunt nu stiu ce sarbatori mai strange.
33+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
franqois spune:
Felicitari Gabriela si Oanace!!! Sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii!!!

Hai Aredwynn!! 

.
Noi am fost la Ikea si ne-am luat un dulap pentru bebe. Lumea multa si agitatia de acolo m-au obosit teribil.
monna am PM. 

36+ cu
Andrei si mamy de
Ioan si
Stefan
franqois spune:
Monna, scuze, acum mi-am dat seama ca mi-ai trimis mesaj. Am crezut initial ca ma intrebi daca am PM. 

36+ cu
Andrei si mamy de
Ioan si
Stefan
ionuta_m spune:
Felicitari Gabriela si Oanace!!! Sa va traiasca
si sa va aduca numai bucurii!!! Sa fie sanatoase si mancacioase
!!

Hai Aredwynn!! ]

monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dara76 Monna, stiu ca n-ai zis tu ca e ceva defect cezariana, dar tocmai aia e, ca mi-ar parea rau cumva sa simti asa, c-ar fi vreo chestie mai prejos, de-aia am si zis. Stii ca eu zic preventiv. Si mai vorbeam de invinovatirile la adresa mamicilor, cum a fost si la J.D. Pentru ca pe fondul de care vorbeam mai sus cu Bubu, pica tare prost. 33+ Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, * |
Nu simt ca ar fi mai prejos cezariana decat nasterea naturala, Doamne fereste, numai ca na... dupa multitudinea de evenimente din saptamana asta parca mi-a picat asa, nu stiu cum... Stai linistita acum m-am mai linistit
Sotul initial zicea ca-si ia 1 saptam de concediu sa stea cu noi acasa dar daca s-au schimbat planurile isi va lua 2 saptamani ca sa ma ajute si el.
Monica, fericita
37+ cu
Cezar-AndreiAMR: who knows????
magddalena spune:
hello si noi pe aici..
Anca ce faci?cred ca esti la spital de acum si naasti sau ai nascut tinem pumnii
eu tot asa ..m-am resemnat,mai am sanse marti sa se mai intample ceva ca in rest..
va pup o seara frumoasa si nasteri usoare ![]()

Mada
39+
MAYA-ELENA
AMR ??
monna3 spune:
Mada pai de ce marti?? Pana atunci nu se poate?
Mai scot o agitata, poate poate ![]()

Monica, fericita
37+ cu
Cezar-Andrei
AMR: who knows????