Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 10
Bia_Mi spune:
Salutare fetelor!
Incep prin a felicita pe Gabriela si pe Oana, le doresc multa sanatate lor si bebeluselor.
Magda se pare ca bebelina ta vrea sa stea mult in burtica,ii place acolo. Noi suntem bine, Rebeca e cumintica pana acum ia in greutate(ii dau piept),e f dureros cei drept,dar am hotarat ca mai bine ma mulg si ii dau cu biberonul. Am pus 2 poze cu ea pe picassa.
Va doresc nasteri usoare la viitoarele mamici si multa sanatate.
Ne auzim cu vesti. Va poop pe toate
38+ cu 
SuperMami_1 spune:
Franqois, ce baieti frumosi ai! Sa ti traiasca si sa fie sanatosi!
Bia, foarte dulcica e Rebeca! sanatate multa va doresc si spor la alaptare!
Noi suntem acasa, lenevim. Am fost ieri in Herastrau, azi stam acasa si gatim sarmale....ca ne-a palit o pofta si pe mine si pe tati

O zi buna va uram! scoatem si noi o motata, just in case![]()

Miha, mamica fericita de
Rares si
34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
dara76 spune:
Mesaj de la Anca:
S-a nascut Natalia! Azi dimineata la 6:35, e frumusica si linistita si ne-am indragostit de ea iremediabil. Are 3170 g si 52 cm.
33+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
strumfy_12 spune:
Felicitari Anca!!! Bine ai venit Natalia!!!
Mami fericita de Strumfita si
39+ cu Motzata
AMR < 10 zile
dara76 spune:
Anca mai zice ca e bine, dar inca in pat, ameteste daca se ridica, probabil din cauza oboselii (nu a dormit azi-noapte deloc) si a anemiei. A ajuns la tanc la maternitate. Incearca sa intre diseara sa ne povesteasca.
33+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Tala spune:
Felicitari Anca! Bine ai venit Natalia!!!
Bia, ce ma bucur sa te vad, abia astept sa intru sa vad pozicile.
Tu esti mai bine? ti-ai revenit dupa raceala si operatie?
Strumfy ceaiul nu se face cu apa? adica ma fgandesc ca mai bine amesteca prafurile cu apa decat cu apa si alte cele.
Mada tinem pumnii pt ca tu sa urmezi in seria surprizelor 
Happy, asta ziceam si eu, ca nu cred ca se pune problema ca tatii sa nu vrea, dar trebuie incurajati in sensul ca noi (mamicile care stiu tot
) sa-i investim cu incredere ![]()
Fug pe picassa
ANI.G spune:
Bine v-am gasit fetelor
va scriu un mesaj primit de la draga mea prietena Monna
Mi s-a rupt apa si plec la spital. Scrie tu te rog si la mine la odisee. Mersi. Pupici

HAI MONNA !!!

HAI ANDI !!!

NASTERE USOARA!!

si nastere usoara tuturor fetelor, iar celor care deja au nascut sa aveti copilasi sanatosi si papaciosi 
anidaz spune:
Nastere usoara tuturor fetelor va doresc si bebei sanatosi !
Dar azi urez din suflet :

Nastere usoara Moniiiiii!
Haaaai Andi,puiule ca vrem sa te cunoastem!

11+
BB Zepa