Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 4
dorinutza82 spune:
Ufff Anca, te cred ca nu mai stii ce sa faci..... Oricum nu cred ca intervine cineva cu perfuzii daca tu refuzi, ai putea doar sa ceri sa verifice dilatatia si daca nu ai sau e f mica poti f bine sa ceri sa mergi acasa, nu te tine cu forta in spital. Macar sa stii daca contractiile astea pe care le-ai tot avut sunt eficiente sau nu....
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
megbeng spune:
si eu am adormit greu aseara, am mai stat sa citesc o carte in fotoliu...apoi am avut contractii la greu, dupa ce m-am pus in pat..nu neaparat dureroase, dar neplacute, cu dureri ca la ciclu, dar neregulate..insa acum de dimineata vad ca-s fresh.
anca, in ce suspans te tine natalia!!
hai gabi cu vesti bune!!!!
meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
amy25 spune:
Anca eu zic sa te ducii.Sora-mea a patit la fel si a nascut cu 3sapt mai devreme caci deja se instalasera sangerari ca la tine. Poate ca ai dilatatie deja...
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
dara76 spune:
Anca, nu stiu ce sa zic sa faci, te cred ca nu vrei perfuzii, dar ma gandesc ca poate mai ales la privat nu se apuca sa faca chestii din care nu vrei, cu doula langa tine.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
oanace spune:
Fetelor, am nascut! Emma are 2950 g scor Apgar 10. Alaltaieri am facut brusc febra, ma durea gatul, muschii picioarelor, tuseam, tot tacamul... Sotul a trebuit sa imi faca comprese cu apa rece, si frectii cu carmol,inclusiv pe scalp ca sa imi faca febra sa scada caci ajunsese la 38,8, dar n-am reusit sa o scad decat pana la 38,4.abia spre dimi mi-a fost mai bine, dar pe la 11 au inceput contractii dureroase direct la 5 minute.Dupa vreo doua ore m-am prins si eu in sfarsit ca e cazul sa ma pun pe masina si sa o tai la Cluj, caci fac cam doua ore pana acolo. Pana am ajuns acolo contractiile erau la doua minute,fara ca apa sa se fi rupt, si fara sa fi pierdut dopul, sau cel putin nu am observat, iar colul deschis 3cm. Si apoi mi-au facut anestezia, si la fix ora18 in 02.03 Emma a plans pentru prima data. Abia astept sa mi-o aduca ca nu am vazut-o de ieri. Va pup!
37+ Emma
dara76 spune:
Wow, Oana, ce surpriza ne-ai facut!!! Recuperare usoara si bebica papacioasa!!
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dorinutza82 spune:
Felicitari oanace
Bine-ai venit bb Emma
Sa fiti sanatoase amandoua si recuperare rapida!!!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
mart_apr2012 spune:
Despre "tristetea" (dar poate fi si irascibilitate) de dupa nastere care nu e depresie post-partum, mai ales pana in 14 zile (iar unii zic ca pana in 6 saptamani): http://www.americanpregnancy.org/firstyearoflife/babyblues.htm
Se pare ca mai ales intre zi 3 si zi 14, 70% dintre noi o sa simtim asa :)
Mi-ar placea sa putem discuta despre asta, sa nu le expediem sub pres, daca si voi sunteti de acord. Normal ca va fi fiecare in felul ei tare pentru bebele ei, insa asta nu inseamna ca oricat ai forta sa fii pozitiv, n-o sa te mai apuce diverse. Nu cred ca e sanatos conceptul de Wonder woman. Mai utile sunt intelegerea si suportul celorlalti.
LE: Scuze, iar am uitat sa ma deloghez, sunt Dara, desigur :)
amy25 spune:
V-am zis eu ca lista se suceste!!!!
Bravo oanace, Felicitari si tie si bebicai pentru nota maxima!
Ce de surprize, Doamne!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
magddalena spune:
OAUUUUUUUUUUUUUUUU
OANA FELICITARI,BINE AI VENIT BEBE EMMA!!!!!
MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC!!!CE SURPRIZA!!!
buna dimineata
nu am nascut am dormit ca valiza in gara,nu am nimic sunt fresh ca o floricica
Anca nu stiu nici eu ce sa zic,e tare ciudat travaliul,tin pumnii sa fie totul bine si sa iti vezi bebelina cat mai curand
o zi buna va doresc nasteri usoare (la cine urmeaza)
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??