Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Multumesc dara . Dar le-ai pregatit doar pe alea de le iei in spital? Eu vreau sa le spal si calc pe cele pe care le va purta acasa, aici in spital ii tine sarmalute.....

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ana multumim ca impartasesti cu noi. Au spus cumva si daca e bine sa folosim ulei pt corp sau nu? Sunt de acord ca nu se impune sapun/sampon insa la mine cel putin e cam calcaroasa apa si nici masajul nu merge fara ulei.
Dara pai la recomandarea ta am ramas fixata pe Vtech si de asta stau acum in cumpana pt ca suna bine din descrieri.
Dorinutza eu m-am apucat de spalat calcat cred ca de pe la 32-33 de saptamani si bine am facut pt ca a durat destul plus ca se tot aduna si pare sa nu se termine . Eu pe cele din bagaj le-am pus ca atare intr-un buzunar, pe cele de la 0 la 3 luni intr-un sertar la comoda si pe cele pt varste mai mari intr-un recipient de plastic cu fermoir (probabil insa ca le voi improspata totusi cand ajung la cele de 6, 9luni si mai departe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dorinutza, si pe restul le-am pus unele in pungute, unele fara, in dulap. Spalate si calcate. Nu stiu ce ma apuca dupa aia, dar deocamdata nu ma gandesc sa fie chiar intr-atat de sterile, ci voiam doar sa aiba gen 'microbii nostri' nu pe aia din magazin. Ca pe ai nostri ii va primi cumva oricum. Si nu prea ajunge alta lume acolo, dar de trait va trai tot in casa asta pe unde bantuie microbii nostri prin aer si atunci mi se pare mie cam tot aia. Mie mai greu mi-era sa le pun nespalate in dulap si nu stiam unde sa le tin in alta parte.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna seara fetelor si felicitari din inima proaspetelor mamici si recuperare rapida;

dara, baby wrap este EXTRAORDINAR; are o prietena de-a mea si vreau sa-mi cumpar fara sa ma gandesc, caci este foarte util si sigur, mai ales cand mai ai un pitic dupa care alergi prin casa sau parc

Maya cand era mica a facut alergie de la ulei de corp, s-a umplut toata de bubite; noi ne-am inteles foarte bine (o folosim si acum) cu toata gama Klorane; o perioada am inlocuit pt putzica cu Mustela caci se iritase, dar acum nu se mai gaseste.

Am fost la dr si la 35 s si 2 zile are 2950 de grame si in principiu am hotarat pe 25 Martie ca nasc, dr plecand pe 29.....

Am citit experientele fetelor dupa nastere si m-am regasit in unele, mai ales in cele de vinovatie ca nu puteam fi alaturi de printesa mea imediat dupa nastere.....

Desi m-am documentat la Maya extraordinar de mult, cred ca inca mai am si eu nevoie de sfaturi.....asa ca mai scrieti fetele cu experienta.

Fetelor la prima sarcina, alaptatul e anevoios, sa stiti, insa este cea mai frumoasa legatura dintre tine si copil si nu trebuie sa cedam....; mamele ce au alaptat inteleg ce spun

va imbratisez cu drag....

dr meu nu vrea INCA sa auda de VBAC

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 35+ Octavian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Scuzati ca dau buzna asa la voi la odisee, dar am vazut ca o incurajati pe Monica si m-am speriat ca stiu ca ea mai avea un pic. Sper ca e totul in regula.

Monica iti doresc o nastere usoara si un baietel sanatos!

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Heii ce de vesti!
felicitari Oanace!
bravo Gabriela!
ce tare ai fost, Anca!
Mamici, recuperare fulger si bebici ca la carte sa aveti!

Hai Monna! ce surpriza esti si tu!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Dara, la tine ma gandeam cand am pomenit de diabet, moasa zicea ca laptele e foarte putin la inceput, dar si acela trebuie pastrat, in ceva gen forme unde se face gheata. Dar numai dupa 37 de sapt., ca sa nu declansezi nasterea banuiesc.

Apoi cu wrapul, ne-a zis ca poti sa-l folosesti dupa 3 sapt. si copiii sunt foarte linistiti in el. Nu ne-a pomenit nimic de cel pe care mi l-ai aratat tu pe internet si nu stiu sa zic care e mai bun, sau ce diferente sunt. Dar banuiesc ca o sa ne dam seama pe parcurs. De slingul acela puternic, ca un rucsac, a zis ca sunt foarte bune pentru barbati sa care copiii, dar cica nu prea sunt facute pentru femei, ca nu iau in considerare ca femeile au si sani!! Aici ii dau dreptate, am vazut odata o femeie cu rucsacel din asta si abia mergea, se cunostea ca nu ii este asa comod.

Tala , moasa a zis ca nici macar ulei sa nu folosesti cat sunt mici, pentru ca sa-i lasi pe ei sa-si produca singuri sebumul. Pe de-o parte daca nu-i speli cu sapun, probabil ca nici nu se usuca asa de tare pielea. Dar, totusi aici apa nu este dura, poate si de asta nu recomanda nimic.

36+ cu Pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Maaaama, lipsesc si eu 2 zile si uite ce se intampla!

Felicitari, Oana! Felicitari Aredwynn!! Multumim pt povestire, ma bucur atat de mult pt tine ca a decurs totul bine si repede! Asteptam mai multe detalii despre Natalia, cand oi putea sa mai ai un ragaz si sa ne mai povestesti.. evident deja am bocit la partea cu 'am tinut-o prima data in brate' .... te de o mie de ori!

Monna, na belea!!!! Cand am citit in titlu am zis ca nu vad bine.. MA gandesc la tine si abia astept vesti!

HAI MONAAAAAAAAAAA !!!!!!

Dara, eu am facut prostii si acu' trag ponoasele. Am fost ieri dupa una alta (de fapt, am luat destul de multe - si carusel de pat, si leagan, si "baby gym" cica, si scaun de alaptat) insa am umblat prea mult si am venit acasa aproape lesinata (la propriu). Mi-a fost extrem de rau toata seara si noaptea iar azi abia spre seara m-am putut ridica din pat. Sunt cretina, nu inteleg de ce ma ambitionez sa ma port ca si cand NU as fi in luna 9a.. Am zis eu ca sa fac miscare dar am exagerat prea mult ieri si sper din tot sufletul sa treaca prostia asta a mea fara alte urmari. Oricum, stai linistita ca te am pe speed dial si cand o fi sa fie te sun negresit.

Ma retrag iar in pat, mi-era dor de voi si vroiam sa vad ce mai faceti... cine sa-si imagineze ca Monna ne face surprize.. O sa mai intru la noapte, sa vad daca avem ceva vesti de la ea.

Pup toate gagicile!

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Multumesc! Eu sunt inebunita dupa ea, o pup toata ziua...stiu k nu e prea bine,dar nu pot rezista tentatiei.
Durerea de cap mi-a trecut de la sine si sunt o fericita! Insa am alta problema,am fost sa-mi scot firele si m-a craunit dr de am zis ca mor si nici nu a reusit. Cica mi-i s-a rupt si l-a lasat asa, k cik se topeste el,dar mi-e frik sa nu fac vreo infectie pt ca daca se topea de ce m-a mai chemat sa le scot? Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Buna fetelor

Am vorbit cu Monna, sunt bine, deja da papa la pui si schimba pampers
L-am auzit si pe Andi...are plamani

Mai multe detalii o sa aflati de la ea

Mergi la inceput