Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 16
Ana_30 spune:
Aha, am vazut care ar fi o diferenta intre wrap si sling. Cred ca la wrap sta mai bine strans (dar e putin mai dificil de pus) si iti sustine mai bine coloana. La sling, cred ca e bun ca poti sa-l si alaptezi, ca ai doua pozitii in care sa-l pui. Cred ca amandoua sunt bune si cum eu am de gand sa port copilul cu mine pe oriunde ma duc, s-ar putea sa ajung sa le iau pe amandoua pana la urma. Poate fetele care mai au copii stiu mai bine.
36+ cu Pisicuta
happylica spune:
Doamne ajuta! bine ca sunt bine amandoi. si mami monna si bebe andi!
bine ai venit andi!!!!!
am avut emotii!!!!!
ani, ai idee... a nascut natural pana la urma sau cezariana???
varsta bebelusei Alexia
dana_cp spune:
WOOOOW, bravo, Monna!!! Multumim, Ani!
Bine ai venit, Andi! Sa ai o viata minunata!
Ana, nu situ daca ai vazut inca, daca nu: http://www.wrap.ro/html/comparatie-sling.html
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
dorinutza82 spune:
Felicitari monna!!!
Bun venit bb Cezar Andrei alias Andi!!!!!
Ma bucur tare mult ca sunteti bine si deja incepeti acomodarea mami-bebe.
multumim Ani pt vesti!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
buburuza1979 spune:
Felicitari Moni!
bine ai venit bebe Andi!
sa aveti o viata de vis!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
36+ cu Mara Ioana
anidaz spune:
Bine ai venit Andi!Refacere rapida Moni!
Cezariana a facut pana la urma,dar conteaza ca a fost totul bine!
11+
BB Zepa
ANI.G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica Doamne ajuta! bine ca sunt bine amandoi. si mami monna si bebe andi! bine ai venit andi!!!!! am avut emotii!!!!! ani, ai idee... a nascut natural pana la urma sau cezariana??? |
cezariana ca nu se mai putea altfel
edit : tati schimba pampersi
ronina spune:
Wow, Monna schimba pampers imediat dupa cezariana? Bravo Monna! Refacere rapida si un Andi sanatos!
Bia nu-ti fa griji ca si eu am avut tot fir resorbabil pe burtica dar totusi l-a scos ca daca e accesibil nu are rost sa stam cu el asa aiurea pana se resoarbe singur, ca e putin mai dureros. Daca a zis ca e resorbabil, atunci asa trebuie sa fie. Noi suntem bine, Bianucta mea papa mixt la san si lapte muls cu pompa sa-si mai traga sufletul cu biberonul pana ajunge la o greutate mai buna.
Dara merci mult de tot In prospect scria doar cantitati prescrise pt copii de la un an in sus si gradatia pe capac e doar de 5 ml, asta m-a cam speriat, eu cica trebuie sa-i dau cate 1 ml. Daca sunt doar vitamine si is pt anemie si crestere atunci cred ca ma bag si in ele, doar sa o vad pe Biancuta inzdravenita, sa ii pot da doar san
Azi dupa ce m-am mai chinuit o tura cu cantarul mecanic si am constatat ca nu cantareste bine nici macar o cutie de servetele (comparat cu cel de bucatarie) am decis sa-mi iau cantar de bebe
J.D. spune:
Bravo Anca, felicitari! Recuperare usoara si sa treaca repede durerile ca sa poti alapta usor.
Felicitari, Monna!
Dara, si la mine au luat/o hormonii razna dupa nastere, am vrut doar sa dau un exemplu. Fiecare reactioneaza la altceva. Eu am reactionat urat la sot,desi este cel mai bun si mai saritor om pe care il cunosc. |este rabdator, intelegator, implicat,m/a ajutat tot timpul, nu a comentat, nu s/a suparat, etc. El inca din spital a schimbat pampersi, l/a imbracat pe Finn, etc. Pot sa spun ca am avut noroc sa/l intalnesc.
Ana, cel mai bine este sa incerci carrier/ul inainte de a/l cumpara. Eu am avut ring sling si nu m/am inteles deloc cu el. Nici Finn nu l/a suportat. Iar apropos de ce a spus despre carrier/ul tip rucsac, da/mi voie sa o contrazic. Aici se poarta foarta mult copiii in manduca, ergo sau rucsac. Si nu am vazut pe nimeni cu probleme. Majoritatea celor care/si cara copiii sunt femeile pentru ca ele stau acasa. Barbatii ii cara mai mult in weekend. Si se cara copii de 14-15 kg fara probleme. eu inca il car pe Finn in ergo, in fata. Are 14 kg iar eu am cupa DD. Deci, se poate. Si se alapteaza bine mersi si in wrap, mei tai sau manduca, ergo. Eu stiu ca temperatura in camera lui bebe trebuie sa fie maxim 20 C. Asta din ce se spune in UK. Intre 16 si 19 C mai precis. Arunca un ochi pe ce spune Miriam Stoppard sau asculta podcast/urile pe site/ul ei. Este experta.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
dara76 spune:
Ana, recunosc ca asta cu laptele colectat inainte ma socheaza, mai ales stiind ca se declanseaza nasterea, adica mi-e ca nu mai apuci sa colectezi nimic, nu stiu. Si dr. mea zicea ca bebeii mai grasuti sunt uneori chiar mai in urma, adica nu e musai f. bine sa se nasca la 37 daca se poate altfel.
Cu Manduca ce sa zic, eu nu vad care-i problema cu sanii, sunt atatea fete care-i poarta pe bebei in Manduca, Ergo (soft structured carrier - nu alte balarii) sau in Marsupi plus si au sani.
Acum depinde de rucsac, ca daca nu e SSC (soft structured carrier musai) si nu e reglabil, cred ca e aiurea, tocmai de-aia am vrut Manduca, pentru ca e f. reglabil din cureluse (ma si pricep, si eu, si sotul, de la rucsacii de munte cu cureluse) si e pt. orice talie, altfel de ex. tre' sa iei pe masuri, unul pt. mine, unul pt. sot.
Ce-mi mai place la manduca e ca are si "infant insert", sa fie, pt. bebe mai mic. Oricum la fel de bun e Ergo de care are J.D.
Fetele specializate in carrier-uri ziceau ca din sling cu inele e pericol sa cada bebe mic daca uiti si te apleci, pe cand din wrap nu prea, asa am citit eu peste tot, ca wrapul elastic e cel mai bun pt. bebe mic mic. Dupa aia e de ales intre sling, mei-tai, etc. toata gama.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *