Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
anya spune:
Si la religie se poalte lasa blanc daca nu vreti sa treceti ceva anume. Pentru ca eu il retrag de la religie nu am vrut sa am complicatii si le-am zis sa lase liber. Nu au fost probleme.
Yagmur spune:
Gata! Am inscris copilul la pregatitoare. Secretarele cand l-au vazut asa mic si copilaros m-au intrebat daca chiar vreau sa-l dau la scoala . Vrem amandoi. Si sper sa fie bine! La multi ani si o primavara frumoasa si senina tuturor mamicilor Yagmur si Luca
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Gata! Am inscris copilul la pregatitoare. Secretarele cand l-au vazut asa mic si copilaros m-au intrebat daca chiar vreau sa-l dau la scoala . Vrem amandoi. Si sper sa fie bine! La multi ani si o primavara frumoasa si senina tuturor mamicilor Yagmur si Luca |
Eu cred ca ei inca nu isi dau seama ca toti sint asa mici si copilarosi ...
kyrajanice spune:
Va mutumesc pentru precizari.Voi bifa casuta "nu declara".
Iar la religie voi lasa liber.
riloasa spune:
Madyrizi, ai auzit pe cineva ca ar fi fost si le-au amanat inscrierea? Te rog mult de tot sa imi raspunzi.La noi nici nu au vrut sa il inscrie ca e in 2007 nascut. M-am enervat destul, nici nu vreau sa imi aduc aminte.
toby79 spune:
citat din mesajul lui riloasa Madyrizi, ai auzit pe cineva ca ar fi fost si le-au amanat inscrierea? Te rog mult de tot sa imi raspunzi.La noi nici nu au vrut sa il inscrie ca e in 2007 nascut. M-am enervat destul, nici nu vreau sa imi aduc aminte. |
De ce nu au vrut sa-l inscrie ? Pe ce considerente ?
riloasa spune:
Ba da l-am inscris, dar nu mai vreau acolo. Aveam evaluarea in mana, dar ele nu aveau nimic scris ca pot primi copii din 2007. Si eu le-am aratat evaluarea. Si ca este prea mic de varsta si vor fi diferente mari intre copii. La care eu le zic ca si la clasa 1 sunt copii de 6 ani si 7 ani. In fine, nu mai vreau acolo si gata. Te rog, raspunde-mi daca stii pe cineva care a putut sa renunte la inscriere.
madyrizi spune:
asa cum ti-am mai spus, anularea inscrierii o poate face doar comisia judeteana/municipala. mergi acolo si fa cerere. alta solutie nu exista.
toby79 spune:
citat din mesajul lui riloasa Ba da l-am inscris, dar nu mai vreau acolo. Aveam evaluarea in mana, dar ele nu aveau nimic scris ca pot primi copii din 2007. Si eu le-am aratat evaluarea. Si ca este prea mic de varsta si vor fi diferente mari intre copii. La care eu le zic ca si la clasa 1 sunt copii de 6 ani si 7 ani. In fine, nu mai vreau acolo si gata. Te rog, raspunde-mi daca stii pe cineva care a putut sa renunte la inscriere. |
Din cate stiu, daca te-ai inscris nu mai poti sa te inscrii a 2 a oara in alta parte, deoarece nu permite softul lor minunat care l-au implementat.Solutia dupa parerea mea, este sa te duci unde te-ai inscris si sa faci o cerere de retragere sau ceva de genul asta si astfel sa te stearga din baza de date, ca sa nu mai figurezi inscrisa.Dar nu stiu sigur, daca merge.Din ceea ce ma pricep eu(destul de putin), toate programele care lucreza cu baze de date au optiunile de adaugare, modificare, stergere, etc.Deci ar trebui sa mearga. Repet, este doar parerea mea.