Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mamavlad spune:
De ce Riloasa ai abandonat? Cum adica? Daca ma razgandesc dupa ce inscriu copilul nu pot alege alta scoala?? Pot interveni diverse situatii in viata unui om....Ce tampenie! Ce e asa complicat?? Zi-ne si noua.
danaionela spune:
Riloasa, te rog sa ne spui, daca se poate, ce trebuie facut. Eu am inscris fetitele la o scoala, dar mie mi-a ramas gandul la alta.
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matahut Am mai pus intrebarea cateva pagini mai inainte,dar n-a raspuns nimeni: aveti vreo informatie concreta cum vor fi repartizate/alese invatatoarele noi care vor prelua din toamna clasa pregatitoare (la multe scoli, cum este si a noastra, toate invatatoarele vechi iau cls I, urmand sa vine doua invatatoare noi pt pregatitoare). Sunt foarte in dubiu... As vrea sa stiu cine preia clasele inainte de a inscrie copilul la pregatitoare (mai ales ca suntem in situatia de a alege ramanerea inca un an la gradi). Se stie oare de pe acum la scoli cine va veni pe posturile nou create? |
Din motivul asta, plus toate celelalte balbaieli legate de clasa pregatitoare, am ales eu s-o inscriu direct in clasa I ... sa speram ca nu am facut o greseala prea mare ...
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
riloasa spune:
De la Minister au zis ca nu tin de ei si ne-au trimis la Inspectorat. Acolo am avut pe cineva cunoscut si mi-a spus cu toata sinceritatea ca nu se poate face nimic si ca ar trebui sa mergem inapoi la Minister sa facem o cerere la Ministru, dar nu cred ca se aproba ca nu au cum sa schimbe in calculator. Am lasat-o balta ca la noi cum o dam tot complicat este. Pana la urma o sa vedem unde o sa ramanem, avem mai multe obtiuni. Dar, daca trebuia sa imi schimb si vroiam cu adevarat nimic nu m-ar fi oprit. Pentru un copil de cinci ani sa nu pot sa decid, mi se pare inadmisibil. Voi va inscieti copii fara sa va vedeti Invatatoarea ? Eu nu pot. Trebuie sa le vad. Voi cum procedati?
Celena2 spune:
La scoala la care am inscris-o pe pitica mea sunt 2 cls pregatitoare. Numai pentru una din ele stim numele invatatoarei si pentru ca este o invatatoare buna toata lumea se inghesuie sa-i atraga atentia ca sa figureze pe lista ei. E clar ca la cea de-a doua clasa va veni cineva din afara scolii, nu stiu cata experienta va avea insa ce putem face....
Am inima indoita pentru ca nu era scoala pe care mi-o doream insa daca lucrurile nu vor merge cum imi doresc o voi transsfera ulterior, ce, nu s-au mai facut transferuri? stiu pe cineva care si-a transferat copilul de 2 ori pina a gasit invatatoarea si scoala potrivita.
riloasa spune:
Celean, spune-mi cum s-a transferat daca figura inscrisa in calculator, ce a facut? Si la 2 scoli.
usorlili spune:
Riloasa, cred ca Celena se referea la transfer in anii trecuti, dupa ce incepuse anul scolar.
De fapt se si spune ca acum, cu inscrierile de anul acesta, este mai usor sa faci un transfer dupa inceperea anului scolar decat sa-l inscrii la scoala dorita.