Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Intrebare.Trebuie neaparat buletinele ambilor parinti ?Eu il am decat pe al meu facut in zona circumscriptiei.Decat eu mi-am schimbat buletinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Copie dupa ambele buletine. In original cel "important". Se ia in calcul doar adresa de pe cel original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa

Vreau sa ma mut la alta scoala, chiar nu se poate face nimic daca nu mai vreau la scoala care l-am inscris? Din motive personale trebuie sa ne mutam la alta scoala . Ce pot face?

daca l-ati inscris la o scoala, ati validat fisa prin semnatura si implicit ati fost de acord cu inscrierea, numai comisia judeteana/municipala mai poate anula inscrierea. scoala nu mai poate sterge fisa si nu o mai poate modifica. indiferent la ce scoala veti merge, nu veti putea sa inscrieti copilul pentru ca apare inscris la alta scoala. singura care are acces la baza de date pentru modificare/stergere a unei fise este comisia judeteana/municipala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toby79

Intrebare.Trebuie neaparat buletinele ambilor parinti ?Eu il am decat pe al meu facut in zona circumscriptiei.Decat eu mi-am schimbat buletinul.

anya a raspuns corect. vreau sa mentionez ca inscrierea trebuie sa o faca parintele care are domiciliul/resedinta in circumscriptie ca sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kyrajanice spune:

Buna Mady,
Revin si eu cu o intrebare la tine,am pus-o si acum doua zile dar banuiesc ca in fost in focuri cu inscrierea...
Asadar,pentru familie monoparentala-cu hotarare judecatoreasca de incredintare a copilului mamei,la punctul 6 parca din etapa a doua,ce completam la datele parintilor?Eu nu am nici o data de contact,nimic,afara de numele si profesia tatalui,nu mai tinem legatura pe nici un plan,din pacate-sau din fericire,spuneam in mesajul anterior.
Multumesc.

Mergi la inceput

Am fost astazi si mi-am inscris fetita la scoala pt. care mi-am schimbat buletinul.Totul a decurs fara probleme.Din ce am auzit, au renuntat la chestia cu cerutul actului de proprietate si la blocarea celor care si-au facut buletine cu 1 luna, 2,3,,..pana la 8 luni inainte de inscrieri, pt. ca au reclamat aceasta treaba mai multi parinti, iar scoala ar fi comis un abuz prin acestea.Din ce am mai inteles inca sunt probleme cu spatiile necesare, dar se incearca din rasputeri sa se rezolve pana la 1 sept.Oricum ei au desfiintat 2 clase 1, ca sa bage 2 clase pregatitoare, altfel erau practic in imposibilitatea de a infiinta aceste 2 clase pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Felicitari, Toby!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Felicitari, Toby!

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

Multumesc, dar nu am realizat nimic decat o simpla inscriere la o scoala, cu toate ca mi-am tocit aproapte toti nervii pana am facut-o. Sa speram ca la 1 sept. toate scolile vor avea conditii cat mai bune pt. acesti copii.Sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Kyrajanice, trebuie sa ai o copie si originalul dupa hotararea de increditare la tine; si nu trebuie sa completezi nimic legat de tata la art. 6.
Multa bafta!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kyrajanice

Buna Mady,
Revin si eu cu o intrebare la tine,am pus-o si acum doua zile dar banuiesc ca in fost in focuri cu inscrierea...
Asadar,pentru familie monoparentala-cu hotarare judecatoreasca de incredintare a copilului mamei,la punctul 6 parca din etapa a doua,ce completam la datele parintilor?Eu nu am nici o data de contact,nimic,afara de numele si profesia tatalui,nu mai tinem legatura pe nici un plan,din pacate-sau din fericire,spuneam in mesajul anterior.
Multumesc.

la nr. de telefon se trece 0 de 10 ori sau "nu declara".
intr-adevar am fost foarte ocupate cu inscrierea .

Mergi la inceput