Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

diamaria, in ziua de 26 e si fata mea e nascuta
MELISE, CE FACI?TU URMEZI

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Da, pai ar trebui sa urmez, dar vad ca bebe e foarte calm, nici nu-i pasa... Aseara am iesit la plimbare si m-a pus naiba si am mancat niste chestii picante de la KFC ca asa mi-a venit o toana deodata... nu stiu daca de la asta sau de la altceva, dar aseara vreo ora a jucat fotbal in burta la mine. S-a intins, s-a sucit, mi s-a intarit burta de vreo cateva ori ca un bolovan, dar in reste...nimic A... si am avut insomnie, m-am culcat pe la 2 si m-am trezit la 6 jumate. Incerc sa imi pastrez calmul si sa imi spun ca mama natura stie ea mai bine ce are de facut.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

diamaria, in ziua de 26 e si fata mea e nascuta
MELISE, CE FACI?TU URMEZI

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Da, pai ar trebui sa urmez, dar vad ca bebe e foarte calm, nici nu-i pasa... Aseara am iesit la plimbare si m-a pus naiba si am mancat niste chestii picante de la KFC ca asa mi-a venit o toana deodata... nu stiu daca de la asta sau de la altceva, dar aseara vreo ora a jucat fotbal in burta la mine. S-a intins, s-a sucit, mi s-a intarit burta de vreo cateva ori ca un bolovan, dar in reste...nimic A... si am avut insomnie, m-am culcat pe la 2 si m-am trezit la 6 jumate. Incerc sa imi pastrez calmul si sa imi spun ca mama natura stie ea mai bine ce are de facut.

MElise

Curaj MElise si multa rabdare...scoate rabdarea de unde nu-i , totul va fi bine

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

nico: san moale nu inseamna vca nu mai ai lapte... nu are legatura cu laptele
cat scoti tu, iar nu are treaba cu cat lapte ia bebe. eu alaptez 2 si scot maxim 50ml...
bebe plange la san: aici trebuie dezbatut mai larg... rareori plange ca nu e lapte. plange mai des ca are prea mult lapte... ca inghite aer
de cele mai multe ori atasarea corecta rezolva problema

daca vrei, discutam mai pe larg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Multumim IONELA pentru ceea ce faci pentru noi, pentru sfaturile legate de alaptare si nu numai si pentru ca esti langa noi cu o vorba buna.Cred ca multe mamici alapteaza inca datorita tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Salutari si de la noi!!!!!
Vad ca vb de alaptare...si mie imi este asa un doooorrrr :( sa alaptez.....Poate la bebe 2....
Vad ca aveti activitate intensa aici :) si asta ma bucura.Din pacate nu pot sa va citesc in fiecare zi, Trebuie sa fiu non-stop cu ochii pe Alex.E plin de vanatai si cucuie, ma gandeam sa ii iau o casca, sa nu se mai loveasca.
Melise, rabdare.....o sa vina si mom mult asteptat!!!
Diamaria, felicitari pt bebe!!!! sa fie sanatos si sa creasca mare
Pupici si celoralte mamici!!!!!!!
Va doresc o duminica minunata!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Diamaria felicitari pt bebe! Sa fie sanatos si alaptat mult de acum inainte

Melise, nu se stie niciodata ce iti rezerva ora urmatoare..eu m-am apucat de urcat si coborat scari si se pare ca m-a ajutat, am grabit travaliul.Oricum nastere usoara iti doresc!

dada, de unde sa cumpar biscuiti plasmon si ce gama imi recomanzi>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna ziua mamici si burtici. Nu am mai scris de mult ca nu prea am timp dar incerc sa recuperez si va citesc aproape zilnic prin pauza de la munca :)sau in weekend.
Cateva intrbari am la voi legat de papa:
ce parere aveti de incalzirea la microunde?; Iaurtul daca e tinut la frigider cum il dati la bebe ca atare sau si ala il incalziti?
Multumesc si mai revin ca acum tre sa papam(daca o vrea, ca tare ma chinuie ; nimic nu ii place in afara de fructe sau cereale )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Mada plasmon mai nou de aici a luat Dada http://www.plasmon-vys.ro/catalog/de-la-4-6-luni/biscui%C8%9Bi
Sper ca am fost de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Buna,
Nici eu nu am mai scris de ceva timp, dar asa cum am mai spus de fiecare data, citesc absolut tot ce scrieti...si eu imi beau cafeaua cu voi
O intrebare am si eu adresata mamicilor cu experienta in diversificare: ce fel de branzica ati dat bebeilor? Un medic mi-a zis sa ii dau direct branza de vaci(de la sursa cunoscuta bineinteles, dar cum laptele de vaca nu se da macar pana la 1 an...), de la Arcadia mi-a zis sa ii dau branza calcica...si aici am o nelamurire...facuta cu lapte de la cutie sau cu lapte praf?Voi cum ati facut?Si noi o sa incepemcurand diversificarea si imi iau notite

Katy...si eu sunt din Botosani.Poate "ne bagam" la ceva comenzi impreuna pe viitor...stii tu avantajul

Felicit si eu noile mamici...sa fie bebeii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!Sa aveti o duminica frumoasa!

Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Diamaria felicitari pentru bebelus!Sa iti traiasca si tie iti doresc recuperare rapida!Te asteptam cu povestea nasterii
Mada vad ca a postat Clau linkul de unde am luat ultima oara biscuitii.Eu acum iau numai granulati.Sunt cei la cutie din metal si arata precum cafeaua macinata la compozitie.Astia macinati nu au gluten in compozitie.
Mai sunt si biscuitii pentru biberon sau pentru rontait ca atare insa sunt foarte scumpi.La fel ai variante cu sau fara gluten.Pentru rontait noi papam acum biscuiti Vincini Petit Beurre.
Nico si sanii meu au revenit la moliciunea dinainte de alaptare si tot am lapte in ei ca inainte.Dimineata ii simt mai "tantosi" de parca as avea silicoane insa apoi toata ziua sunt moi si laptic este.
Alyna sunt bune cascutele alea de protectie.Ma uitam acum cand nu ii pun cascuta ce grijulie e cand se apleaca si se baga pe sub scaune, mese, etc.Merge chiar si ca piticul sa nu se loveasca la capusor si se uita grijulie peste tot.Nu stiu daca purtarea castii a determinat acest lucru insa imi place ca e asa atenta.

Mergi la inceput