Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

crysacryeu ii dau branza din piata de la oameni.Am eu "baba" mea si in fiecare luni imi aduce branzica si smantana.Nu stiu daca e normal sau daca asta indica prezenta calciului in organism insa eu ii tai unghiile fetei la 2 zile ca asa repede cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Apropo de branza eu ii fac fetei de la inceput din lapte de vaca fiert bine cam 10 min in care pun ori pastile de calciu 8/1L pt cea calcica ori iaurt gras 3 lingurite/1L si tin pe foc pana se incheaga apoi strecor si gata. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

SALUT ! Noi am fost plecati putin si azi ,am fost putin la biserica si am impartasit baiatul apoi am fost putin pe la tara si acum am ajuns acasa si am citit repejor tot.
DIAMARIA sa-ti traiasca pruncul ,iti doresc sa te acomodezi usor si te asteptam sa ne povestesti cum a fost ,sunt sigura ca nu ti-a parut rau ca ai optat pt rahianestezie .
CLAUDIA nu ne-ai povestit cum a fost cu prima masa a lui DAVID ,supica de morcovi ,ai gasit in piata legume la tarani sau erau toate inghetate?
Legat de titi am si eu o intrebare : e normal sa ma trezesc dimineata cu sanii tari ? bebe are 5 luni jumate,am observat ca la primele 2 mese din zi se intampla asta ,masa de la 6 si la cea de la 10 dimineata .
Ce de lume a revenit pe aici ,salutari fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

SALUT ! Noi am fost plecati putin si azi ,am fost putin la biserica si am impartasit baiatul apoi am fost putin pe la tara si acum am ajuns acasa si am citit repejor tot.
DIAMARIA sa-ti traiasca pruncul ,iti doresc sa te acomodezi usor si te asteptam sa ne povestesti cum a fost ,sunt sigura ca nu ti-a parut rau ca ai optat pt rahianestezie .
CLAUDIA nu ne-ai povestit cum a fost cu prima masa a lui DAVID ,supica de morcovi ,ai gasit in piata legume la tarani sau erau toate inghetate?
Legat de titi am si eu o intrebare : e normal sa ma trezesc dimineata cu sanii tari ? bebe are 5 luni jumate,am observat ca la primele 2 mese din zi se intampla asta ,masa de la 6 si la cea de la 10 dimineata .
Ce de lume a revenit pe aici ,salutari fetelor

e normal sa fie sanii mai plini dimineata. unele mamici simt asta, altele nu au senzatia asta
Explicatia e ca in timpul somnului creste prolactina

Mergi la inceput

wow ce repede mi-ai raspuns IONELA ! MULTUMESC Si inca ceva tot la aceste 2 mese de dimineata se intampla cateodata sa nu mai simt acele "intepaturi " ,la inceput m-am impancintat dar am sunat o prietena care are si ea copil si mi-a zis ca nu e nici o problema .Acum am alt mic stres bebe cam a inceput sa verse dupa ce mananca si varsa cate o guroaica de lapte ,bine ca si mananca cam lacom ,il aud cum inghite si aer odata cu laptele si in afara de asta se si misca mai mult ca inainte ,a inceput sa se cam rostogole si cred si eu ca cu burta plina pe burta nu e tocmai o combinatie buna ; si mai inca ceva, inca nu poate sa scoata singur aerul ,tot mai trebuie tinut in brate si batut pe spate ,e normal ? parca stiam ca in jurul varstei de 6 luni ar trebui sa se inchida nu stiu ce sfincter pe la diafragm si astfel sa poata sa scoata singuri aerul .

Mergi la inceput

KATY mersi pt raspuns ! Cand o sa dau comanda la ADFARMA o sa spun sa-mi trimita cu Posta Romana ca la partierul blocului unde stau e oficiul postal ,asa incat nu trebuie sa ma delpasez f mult .Am sa mauit si eu in CAREFOURE dupa steamer ,poate mai gasesc .
CLAUDIA cat ai dat pe canita cu cioc ? te-ai uitat sa nu aiba BPA? cred ca cu bolul de sticla nu gresesti cu nimik ,din contra e mai bine ,numai sa nu ajunga in mana la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Am luat eu canita cu cioc de la Adfarm insa nu sunt multumita de ea.
http://www.adfarm.ro/products/1047-baby-nova-cana-sa-invatam-sa-bem-220-ml-34131.aspx
E foarte grea parca are plumb pe fund.E in gen "hopa mitica" Daca inclini canita se ridica inapoi.Gaza mea bea din ea ajutata si mai mult roade ciocul cu dintisorii.Deja de 2 ori i-am dat sa bea din ea si are plasticul jupuit.Material prost si macar daca primeam culoarea din foto.Am primit una rosie cu un clown si nu imi place.
Raman deocamdata tot la ciocurile de la Avent pana gasesc o canita usoara,potrivita pentru manutele ei mici, pe placul nostru.
Din astea avem roz si galbena cu ciocul moale:
http://www.adfarm.ro/products/750-avent-magic-cana-cu-manere-de-antrenament-200-ml.aspx

Mergi la inceput

DADA din asta de antrenament ma gandeam si eu sa iau numai ca sunt 2 modele ,unul la 28 ron si unul la 30 ron si nu stiu de care sa iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Iulia, in jurul varstei de 6 luni e dat ca termen pentru ca atunci incep bebeii sa stea in fund. Odata ce stau singuri in fund incep sa elimine singuri aerul in acea pozitie. Asta nu inseamna ca le strica putin ajutor
Daca inghite aer la supt probabil ca se antreneaza si ceva laptic cand il elimina. Singura problema reala e faptul ca trebuie schimbat bb. Nu are treaba cu starea lui de sanatate. Si noi avem senzatia uneori ca se intoarce si mancarea... noi stim sa manageriem situatia, ei nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Diamaria felicitari pt bebe! Sa fie sanatos si alaptat mult de acum inainte

crysacry cu mare placere

Mergi la inceput