Strategii pentru un viitor sigur si imbelsugat

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Citat:
citat din mesajul lui Maria_1

Poate crezi ca eu sunt un peste fiert cu ochii bulbucati care isi taraste burta pe uscat si toaca la bureti pe forumuri.

De abtinut....nu mai vorbesc. Vad ca anumite persoane pur si simplu nu pot sa o faca orice ar fi....si emit judecati in stanga si-n dreapta cu o nonsalanta fara margini.

Nu-mi vine sa cred, nici sa ma fi gindit o saptamina nu puteam sa fac o descriere mai reusita.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Nu sunteti normaleeee ... nici una nici cealalta
Mor de ras!!!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Si o intrebare: de ce n-ati fost asa ingrijorate cand ati botezat copiii? de ce n-ati comentat la cristelnita? doar de acolo incepea spalatul...

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ingrid, credinta si dorintele parintilor pt copiii lor sunt niste lucruri personale, nu vad de ce ar trebui sa vina cineva sa se justifice. E problema mea de ce mi-am botezat copiii si acum nu mai vreau sa faca religie. Nu vreau, ok? Ai ceva impotriva? Trebuie sa fac cerere scrisa cu justificari? Considera ca acu 6 ani eram mica si proasta si ma temeam de soacra. Acu nu ma mai tem sa imi afirm si sa imi sustin credintele, e ok asa?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Si o intrebare: de ce n-ati fost asa ingrijorate cand ati botezat copiii? de ce n-ati comentat la cristelnita? doar de acolo incepea spalatul...

Ingrid, credinta si dorintele parintilor pt copiii lor sunt niste lucruri personale, nu vad de ce ar trebui sa vina cineva sa se justifice. E problema mea de ce mi-am botezat copiii si acum nu mai vreau sa faca religie. Nu vreau, ok? Ai ceva impotriva? Trebuie sa fac cerere scrisa cu justificari? Considera ca acu 6 ani eram mica si proasta si ma temeam de soacra. Acu nu ma mai tem sa imi afirm si sa imi sustin credintele, e ok asa?

Asta-i vesnicul raspuns al celor care se vad cu sacii in caruta si cu asta am spus tot.

Mergi la inceput

Am rugamintea sa explici ce ai vrut sa spui, pt ca nu inteleg. Care saci? ce caruta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Asta-i vesnicul raspuns al celor care se vad cu sacii in caruta si cu asta am spus tot.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Nu ma pot abtine. Laura, deci te-ai pus la adapost de flacarile iadului si acum uite ce scoti pe buricele deshtelor. Adica esti un fariseu. Sau farisea.

Mergi la inceput

Cristoiu, am auzit ca rasul ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Ingrid, mai bine grasa si cu chef de glume, decit slaba si cu mutra acra.

Ca sa nu mai vorbim ca e bine pentru bebele din burta sa rizi. Ca iese vesel. Deci eu sunt "pe locuri" ... mai ai perle?

Mergi la inceput

Ingrid, in continuare, te rog sa imi explici ce ai vrut sa spui.

Mergi la inceput

Citat:

Cristoiu, am auzit ca rasul ingrasa.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Nu ai auzit bine. Ca sa zambesti, antrenezi mai multi muschi decat ca sa te incrunti. Nu mai vorbim ca face mai bine la psihic un ras sanatos decat o incruntatura serioasa.

Mergi la inceput

Simplu Laura. Intai ne botezam copiii, apoi ne gasim scuze: mama/soacra/sotul/gura lumii si asa mai departe. N-am vrut sa facem asta, dar am fost obligati.
Ei bine, da-mi voie sa nu cad pe spate in urma unei astfel de atitudini.

Mergi la inceput