Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Ca si idee de cadou pt dna R nu stiu probabil ceva util sau ceva de imbracaminte pe stilul ei
Eu mamei i-am luat o poseta frumoasa si vreau sa-i mai caut ceva cercei , doar ca ea nu are gauri si gasesc mai greu clipsuri
Ca sarbatoare imi place ziua pt ca vad mai toate femeile vesele, cu flori in mana si pline de buna dispozitie !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Eu stiam ca 8 Martie e "Ziua Internationala a Femeii"
Acum, stiu ca e ziua mamei si la mine e "un ochi ride, unul plinge":
-pe de o parte, ma "anim" (cum ar spune Anca) pentru ca ziua de 8 Martie e si a MEA
-pe de alta parte, mi-e greu ca nu o mai pot sarbatori pe mama mea si mi-e mila tare de Mama Tie
Ziua de 8 M nu o percep nici eu ca pe o "feteasca"; de cind sint la Bistrita, iesim la restaurant cu gashca (cupluri). Anul acesta vo iesi in 4, din motiv ca mi s-a acrit la Sf. Valentin; tot atunci mi-am dat seama ca INCA pot sa aleg cu cine vreau sa ies si...asta am facut. Vom merge la un restaurant cu specific moldovenesc unde cinta o tipa, Anutza Motofelea
Cadouri: Imi place sa primesc cadou SI de 8 Martie (Olga, am pierdul link-ul cu accesoriile printate; te rog, daca citesti, mai posteaza-l o data )
Eu o sa-i cumpar dnei R si Mamei Tie ceva si atit.
Voi merge, bineinteles, la mama. Merg cu sor-mea, dimineata...la cafea
olishka spune:
La multi ani , cu intarziere, Mireal!!! Sa ai parte de lucruri frumoase
Gina imi pare tare rau pentru asa inceput de primavara Sper din suflet sa-ti reuseasca afacerea si sa fie mult mai bine Noi suntem aici
Bebe ma bucur ca este totul bine Gata, iesi din depresie, a venit primavara Uite o de la mine.
Bianca, Barcelona Abia astept sa ajungem si noi acolo.
Ina felicitari pt masina Ulei de argan foloseam inainte, dar uite ca am uitat de el. Trebuie sa-mi iau caci sunt ff multumita. Il mai folosesc in loc de crema. Si lui Cristi ii place.
Copiii mei au fost tare, tare cuminti astazi David si Chiti dorm iar asta mic sta la mine pe burtica, astept sa ragaie, dar el face niste mutrite de ma topesc toata, zambeste, molfaie, tine buzele tuguiate. Nu mai pot de dragul lui Asta noapte am dormit cu amandoi si tare bine a fost intre 2 baieti, ma intorceam cand la unul, cand la celalalt Gata, a ragait
novus spune:
Olga, cred ca esti topita toata dupa feciorii tai !! abia astept sa va vad in formula completa
novus spune:
Cadouri imi place si mie sa primesc cu orice ocazie
Anul acesta noi planuisem sa mergem la bai in Ungaria de 8 martie dar nu ne-a iesit pasenta pt ca Pisi e cam aglomerat in perioada asta asa ca poate la anu'
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Scrisoare pt mosul a fost un fiasco total din punctul meu de vedere. Am compus o singura scrisoare care nici macar nu a ajuns la destinatar, nu stiu de ce nici acuma. Ilinca nu a fost interesata nici sa ii scriem Mosului, asa ca nu a primit nici o scrisoare de la Mosh. Nu, pt Paste nu am prevazut nimic...cel putin deocamdata. Nu stiu daca la altii merge businessul asta sau nu, pt mine a insemnat multa munca facuta in zadar. |
Nu stiu nici eu ce s-a intamplat... tare rau mi-a parut....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Gina, imi pare tare rau. As vrea sa stiu sa-ti spun ceva care sa ajute. E bine ca ai ramas optimista. Si eu cred ai dreptate si motive sa ramii asa. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Gina
Nu stiu ce sa zic... decit "un sut in fund e un pas inainte".
Gianina34 spune:
of, of gina draga - nu stiu ce sa spun
o ploaie de pupicuri iti trimit
tin pumnii sa se rezolve intr-un fel sau altul pana sa ajungi cu nervii franjuri
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Ilinca_M. spune:
Halou.
Gina, ce urata situatie! Dar tu esti o luptatoare, sigur vei iesi la liman!
Anamariame, exact pe linkul ala am intrat la prima ora; nu stiu ce sa spun, libertate de exprimare- libertate de exprimare...libertate de gandire- libertate de gandire...totusi, unora chiar ar trebui sa li se inchida gura cand abereaza asa ceva, mai ales din postura de vezi-Doamne, "mari profi universitari"...nu stiu cine sunt psihopatii aia dar nu as plange daca scrisorile de amenintare la adresa lor s-ar concretiza
8 martie...io am fost la "strictis" cu tufetele vreo 3 ani la rand, intre 25 si 28-29, cred...nu ca sa ne infierbintam ci ca sa ne distram bine, hahaaa, chiar a fost super funny de fiecare data...dar asta era "in tineretze", parca n-as mai avea putere/ chef/ tragere de inima spre asa ceva...dar la vremea aia a fost beton!!
Acum tot planuim cu colegele o iesire carciumeasca cu dans si beute, dar nu fix in 8 cand e prea mare aglomeroiu si "fierbinteala":)) ci in 9, ca tot e vineri.
Azi m-a enervat Phiphi ingrozitor cand am venit de la gradi, am tarat-o sus ca pe un sac de cartofi (cel mai urlator si galagios sac de cartofi!!!) dar in casa ne-am impacat si ne-am giugiulit in pat vreo 40 de minute
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.