Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Simpli, imi place cum gindesti (nu ca ar fi vreo noutate!)
Te-ai gindit inspre ce bizniz vrei sa te indrepti?
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame A innebunit lumea: Ia cititi www.gandul.info/international/articolul-controversat-care-sustine-ca-uciderea-bebelusilor-este-echivalenta-cu-avortul-un-roman-sustine-infanticidul-9359833" target="_blank">aici Nu-mi vine sa cred, pe cuvant!!! |
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Vroiam sa va zic despre parfumul albastru de la Lidl.
L-am avut cand eram in generala. Era adus din germania. Miroase ca davidoff- Cool water. Atat de mult mi-a placut parfumul cand eram mica, incat atunci cand l-am vazut la Lidl mi l-am cumparat.
De obicei imi cumpar parfumuri ca lumea (sau originale cum se spune) dar nu am rezistat tentatiei.
asa ca mi l-am luat si pe asta (am multe parfumuri acasa)
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Eu am lasat fereastra deschisa; ma mai gindesc daca citesc pina la capat. Mi se pare incredibil. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
inapreda spune:
Mai spun doar ca, initial, mi-a placut articolul postat de Anamariame pentru ca credeam ca e o pledoarie anti-avort. Apoi, cind m-am dumirit ca e "pe bune", l-am abandonat.
Floric spune:
Gina, imi pare tare rau pentru cele ce trebuie sa traiesti. Adevarat soc!. PAcat. E bine totusi ca ai resurse si optimism. Pe principiul un sut in fund un pas inainte eu doresc spor in toate si cat mai multe idei de afaceri.
Rares nu vrea sa doarma, sta calare pe mine si ma pune sa ii explic semnele, emoticoanele din stanga si ce;l mai mult imi place cand face ca asta
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Inapreda, da, hai sa ''temuim'' ceva, Ada nu doarme pt ca mi-a explicat acum ca ne culcam doar cand e dimineata , are planuri mari de petrecere cred ca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Novusel, se pare ca numai noi 2 am ramas. Habar n-am ce tema sa propun? Ai tu vreuna in joben? Eu sint in pana de idei.
Hai sa pove' de 8 Martie. Unde mergem, ce facem, ce reprezinta ziua asta, merita sarbatorita etc. M-ar interesa si sugestii de cadou pentru dna R.
novus spune:
Daa buna ideea ta cu 8 martie
Asadar, mie personal nu mi-au placut nicodata petrecerile exclusiv feminine din aceasta data asa ca nu am participat si nici nu am de gand
Anul acesta prbabil ca si in alti ani facem o mini petrecere la birou si cam atat, prietenele mele merg de obicei in baruri unde vin striperi mai mult sau mai putin cunoscuti/profesionisti, etc dar mie imi displace genul asta de sarbatorire cu multe femei infierbantate si ametite
Daca ar fi sa aleg, as merge undeva unde se danseaza de exemplu ca mi-e tare dor de asa ceva
Imi place ziua asta pt ca e ziua mamelor si o simt mai intens de cand sunt si eu in acesta fericita postura
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Si eu sunt in zona.Noi de 8 martie nu facem nimic deosebit. Mergem cu flori la bunici, la nana, si poate pe seara ies cu sotul al restaurant. Am si o invitatie sa ies doar cu fetele, dar ma mai gandesc. Voi?