Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca2503 spune:
aoleu, Gina...imi pare rau. dar cum se poate? ce ai gresit? daca te putem ajuta cu ceva arunca cv-ul pe mailul comun si cine stie...
in alta ordine de idei, draga Simply, intre 4 si 8 iunie voi fi in Barcelona.
Monnvas spune:
Tufete dragi,
am zis ca nu ma bag la discutiile cu bairamuri, dar am nevoie de un sfat.
Pentru ziua piciului, la gradi mi-a cerut sa duc un tort cu certificat de conformitate. De unde il scot pe asta? Stiti cofetarii care sa faca torturi "conforme"?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Tufete dragi, am zis ca nu ma bag la discutiile cu bairamuri, dar am nevoie de un sfat. Pentru ziua piciului, la gradi mi-a cerut sa duc un tort cu certificat de conformitate. De unde il scot pe asta? Stiti cofetarii care sa faca torturi "conforme"? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Orice cofetarie iti da acest certificat, e obligatoriu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Tufete dragi, am zis ca nu ma bag la discutiile cu bairamuri, dar am nevoie de un sfat. Pentru ziua piciului, la gradi mi-a cerut sa duc un tort cu certificat de conformitate. De unde il scot pe asta? Stiti cofetarii care sa faca torturi "conforme"? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
cam la orice cofetarie iti certificat de genul asta. dar eu iti propun sa vorbesti cu Aris;)
anamariame spune:
A innebunit lumea: Ia cititi www.gandul.info/international/articolul-controversat-care-sustine-ca-uciderea-bebelusilor-este-echivalenta-cu-avortul-un-roman-sustine-infanticidul-9359833" target="_blank">aiciNu-mi vine sa cred, pe cuvant!!!
inapreda spune:
Gina, imi pare tare rau.
As vrea sa stiu sa-ti spun ceva care sa ajute.
E bine ca ai ramas optimista. Si eu cred ai dreptate si motive sa ramii asa.
inapreda spune:
Monn, orice cofetarie e obligata sa-ti elibereze un certificat din asta. In caz ca "pica greu", se stie pe cine sa se dea vina...
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Floric, sper ca nu te-ai simtit jignita de postarea mea, chiar nu asta era intentia In plus parfumurile de la Lidl sunt recunoscute a fi ok pt ca sunt copii ale unor parfumuri de marca la pret rezonabil, Chalou de ex imita Cool Water de la Davidoff http://www.the-beauty-addict.com/2011/09/despre-parfumurile-replica-marca-lidl.html www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus, chiar nu m-am simtit atinsa. Am fost surprinsa sa vad in pliant parfumul meu despre care asa cum am zis stiuc a nu e de la Lidl pt cae u il am de mult in casa. CAt despre replici chiar nu stiam. Intr-adevar tine putin dar miroase binisor. Pentur mine este aproape bun. Il folosesc zilnic, dar nu l-as folosi daca as merge undeva, la petreceri.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Nimeni?
Haideti ca am:
-vin (e deja uicand-cum zice Mama Tie)
-salata de fasole boabe cu ceapa -pentru postitori
-ceafa la gratar pentru restu'
PS. Masina e in bucatarie dar tre' sa vina miine Moalea (un instalator care se misca precum dezvaluie porecla) sa faca oarishce modificari.
PPS. Temuim ceva au ba? Ian sigur doarme pina dupa 5, ca l-am culcat abia la 2 juma', pe motiv de "meshteri" in bucatarie.
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 in alta ordine de idei, draga Simply, intre 4 si 8 iunie voi fi in Barcelona. |
http://www.lucamic.blogspot.com/