Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Novusel acus sosi curierul...Capsunica e super indragita iar papusa am ascuns-o...pana la 1 Aprilie...am reusit cu ei pe langa mine. pentru tot!

Gina poate tot raul va fi spre bine

Scrisori personalizate au primit si hunii de la Mos...la noi a avut succes pentru Isabella pana si-a "vazut sacii in car" apoi a"citit-o marunt" Bogdi o pastreaza Mi-ar place si ceva pentru paste.Cele de craciun au fost ..la o actiune umanitara de pe Dc...si au sosit prin posta...a fost fain tare.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, multu' o sa-ti arat ce-am comandat.

Unde va uitati voi la seriale online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne Dumnezeule, a aparut si deznodamantul stirii cu fetita disparuta...era clar si totusi undeva mai exista o speranta...s-a dus

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, am ales bratara si cerceii "Retro"; multumesc PS. Mi-au placut mai toate si sper sa-mi mai iau ceva curind.
Ma bucur tare sa vad cit de frumos te descurci in noua ipostaza de mamica x 3. Felicitari si sper sa nu va chinuie colicii nici prea tare, nici prea mult. Daca, se poate, deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina frumos cadou Mi-ar placea si mie sa primesc bijuterii de 8 martie (de la Cristi), asa ca o sa bat un apropos finut

Chato cand stim sigur daca martisorul tau este cu ochi?

Eu am fost la Carre4 cu David si Chiti si a fost tare bine, caci m-am cam saturat de stat in casa. Abia astept sa iesim cu totii afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ina, eu ma uit pe Vplay, mi se pare cel mai performant site de gen; plus ca au si o diversitate foarte mare de seriale.

Eu sunt rupta de oboseala: am ajuns acasa de la scoala la trei si jumatate, dupa care am avut pregatire pentru olimpiada cu niste copii pana acum.

Gina, imi pare tare rau pentru pierderea jobului, dar ma bucur ca nu te simt pesimista si sunt convinsa ca o sa reusesti in orice o sa-ti propui.

Aseara Andrei a ales sa doarma cu H.; m-am simtit groaznic fara el in pat, n-am dormit bine deloc. Azi m-a anuntat ca la noapte o sa dorma cu tati si m-a cuprins o tristete...stiu ca-s nebuna, dar in trei ani, de cand l-am adus acasa, am dormit o singura noapte fara el. Pe de alta parte, ma bucur ca vrea sa dorma si cu H., dar, deocamdata, cam tot tristetea de mama abandonata e mai mare. Cred ca recurgem la solutia de dormit in trei, ca io-mi vreau Gulia inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina si eu tot vplayul folosesc. Este super

Ana pai de ce nu dormiti toti 3? Tu de 3 ani n-ai mai dormit cu Horatiu? Cred ca ar fi cazul sa faceti o mutare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

N-ati vrea sa stiti ce face fiica-mea Io nu stiu ce distractii isi poate gasi, nu e chiar ca ginerele meu, dar pe-aproape!:))
Mi-a cerut sa-i fac suc, i-am facut o cana, din gref si porto. A baut jumate. In timp ce credeam ca bea in continuare uitandu-se la desene, vine si ma unge cu suc pe mana:)) Si tot asa de vreo 4 ori, lua suc din cana si venea sa ma unga.
Intre timp ma suna huzband si-i povestesc ce face. In timpul asta vine Phi si-mi trage sosetele din picioare. Ii zic lui huzband, pe post de gluma buna, ca poate vrea sa ma unga si pe picioare...si ce sa vezi, asta si face Zici ca e Maria Magdalena cu Isus, scuzati blasfemia
No, faina distractie, ma simt ca o hartie de prins muste!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vad ca avem numai poznasi pe-aici

Olguta, am facut un test aseara, a fost negativ... asa ca mai repet pe luni/marti, daca mai am de ce...

Aici a fost o vreme splendida, am fost pe riu o ora si juma, Izia nu mai vroia sa vina acasa :)

Am vazut azi fete in mincuta scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetele!

Mi-am facut si eu un pic de timp printre jocul cu copiii sa va scriu cateva randuri... Stiu, am absentat cam mult, dar ce sa fac daca picii nu-mi dau pace... Am inceput de cateva ori sa scriu cate un mesaj, dar de fiecare data se intampla cate ceva si nu apucam sa dau send... Acu de exemplu nu ma lasa Gabriel sa scriu, dar mi-am propus si merg pana la capat.

Am intrat sa va urez si o primavara frumoasa, plina de soare si ghiocei sanatosi... Am intrat sa o felicit si pe Olga si sa-i urez bun venit micutului Leon... Sa o felicit si pe Ramo pt bb mic din burtica si sa-i zic ca va avea acelasi DPN pe care l-am avut si eu la Maria adica 13 oct... BB strumf sa stii ca m-am gandit si la tine si am varsat o lacrima pt bblinul pierdut. Sper sa fii bine... Am fost cu sufletul alaturi de ghioceii bolnaviori... Si nu in ultimul rand urez un LA MULTI ANI din suflet tuturor ghioceilor sarbatoriti pana acum si celor ce se vor sarbatori de acum inainte .

Chato sper ca martisorul tau sa fie cu ochisori!!!

Gina imi pare rau pt ceeea ce ti s-a intamplat. Din pacate si sora-mea este in aceeasi situatie. E data afara dupa 14 ani de munca notariala si in domeniu e ocupat peste tot. A fost la Camera Notarilor si a intrebat si i s-a spus ca e trecuta pe lista si daca apare ceva o s-o caute. Ii e teama ca daca v-a iesi de tot din sistem, i se va rupe orice legatura si cu greu v-a mai gasi ceva in domeniu. Sotul ei e in aceeasi situatie. A lucrat la o banca in functie de director nu stiu cati ani si acum i s-a dat preaviz de 45 de zile. A incercat si prin alte judete dar nu e nimic liber... Aici la mine nu vor sa vina. Ma simt neputincioasa si nu stiu cum i-as putea ajuta...

Monn te pup si imi pare rau pt Cristi si usa poznasa...

Sper ca nu am uitat nimic...
Va pup cu drag pe toate

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput