Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Hello !!
Eu deja sunt in atmosfera de petrecere, ii tot spun Adei ca maine e ziua ei si e o zi speciala , a sosit pestele botezat de ea Bimbo de care e fff incantata, au sosit deja si cadouri pe care nu m-am abtinut sa nu i le dau , am fost pe afara si pana la mama sa o vopsesc , acum am bagat la cuptor prajitura cu branza si urmeaza briosele apoi ceva crochete de peste sper sa ii placa Adei ca vreau sa fac dimineata si pt copii
Anaan, noi de cand s-a nascut Ada, cu mici exceptii, dormim toti 3 in patul matrimonial si e tare tare bine, chiar zicea Pisi ca si el se bucura ca nu are Ada camera ei
Si acum are patutul cel nou lipit de al nostru dar uneori tot intre noi adoarme, acum vreo doua seri a vrut sa doarma pe perna lui Pisi si ea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Magdy, ma bucur ca ai intrat pe aici, pune si niste poze sa vedem minunatiile tale si te mai asteptam cand ai timp disponibil
Olga, ma bucur ca ai iesit pe afara chiar vroiam sa te intreb cand scoti nasul p afara, stiu ca eu dupa ce am adus-o pe Ada acasa abia am asteptat sa ies sa ma plimb putin , mergeam la fostul Plus ca era cel mai aproape de mine, intrase Pisi la banuieli ce tot fac eu la magazin zilnic, dar mie imi trebuia target la plimbare doar
Ilinca_M. spune:
Novus, ce "rasa" e Bimbo?
I-am pus si eu lui Sophiphi clubul micky mouse...ii place, n-o da pe spate, dar ii place...da' stiti cum ii spune? "Picky House":))))))))
(si la shakira ii zice kashira...are ea tendinta asta de a inversa silabe...ai vostri au avut asa ceva?...ea si la "zapada" ii spunea "paiaza")
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Olga, un an am dormit eu si H. in pat si Andrei in patut langa noi (pe atunci nu-i placea in pat), apoi am dormit toti trei in pat si era tare bine, dar Andrei dormea pana pe la noua dimineata, iar H. se trezea la sapte fara ceva pentru a merge la serviciu, iar Andrei se trezea si el si plangea pentru ca nu-si facea somnul, asa ca, atunci cand avea Andrei un an si jumatate, H. s-a mutat cu dormitul in camera copilului. Cand i s-a mai reglat programul lui H. si am incercat sa revina in patul conjugal, Andrei nu-l mai accepta acolo. Oricum, solutia pe care o vedem si noi este sa reluam dormitul in trei, sper ca va merge, fiindca este cea mai placuta si convenabila varianta, mai ales ca acum Andrei se trezeste si el la opt sa mearga la gradinita.
La multi ani, Mireal!Sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi! ( Scuze ca n-am fost mai pe faza!)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, ce "rasa" e Bimbo? |
Uite-l pe Bimbo http://www.blog.petz.ro/pesti-de-acvariu-beta-splendensis/
novus spune:
Anaan, coabitare placuta in dormitor va doresc atunci
PS- Imi pare rau ca nu ne vedem maine dar sper sa ajungeti wkd viitor daca nu intervine altceva
Ilinca_M. spune:
Wow, dar ce frumos si sofisticat e Bimbo!! Eu nu am avut decat "gupy" si "sifo":)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
MAGDA ma bucur ca ai intrat! Ce faceti, va pregatiti de gradi?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Uite-l pe Bimbo http://www.blog.petz.ro/pesti-de-acvariu-beta-splendensis/ |
Wow, ce splendensis e!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute