Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Am vazut o Ada fericita si rasfatata cu atitea cadouri si bucataria, carti... da di ce tunsesi fata, Novus? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Ca nu-i statea bine deloc in spate, fiind cret si ff des de la nevul ei care e pilos, nu arata nicicum
Asa zic eu ca-i sta mult mai bine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am admirat Pogonicea sexoasa si frumoasa plus pisica care sta regulamentar la poze
PS- chiar ii vine ca turnat cojocelul
Floric spune:
Izia, un alt copil fericit si relaxat. Chato, seamana din ce in ce mai mult cu tine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Am admirat Ada cea frumoasa sa va traiasca Monica,stiu ca v-am urat ,dar si reluat nu doare sa fie sanatoasa si feriocita!
...si pe frantuzoaica Izia...e super relaxata si DA cojocelul ii vine supersi super fain
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
Novus, daca zici ca acum ii sta mai bine parul, te cred pe cuvint (de pionier )
Cit despre cojocel, ii vine tare bine, da, multumesc
Floric, eu am impresia ca incepe sa semene din ce in ce cu taica-sau.
Floric spune:
Ina, uite aici https://www.miniprix.ro/produs/79634/pantofi-dama-incaltaminte/ asa este formatul pantofilor, cu decupatura aceea in lateral. Tocul e aproximativ.
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#" target="_blank">Poze Raru
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/" target="_blank">Poze noi
Floric spune:
Ina, pe unde umbli? Taman acum cand is si eu disponilibila. Apropo, Rares doarme de la la 5 jumate. Sper sa aiba somn toata noaptea si sa nu imi dea desteptarea in miez de noapte.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ina, cu ce fel de bluza/camasa ma vezi imbracata la fusta neagra conica. Si ce culoare?
Poze Raru
Poze noi
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Baloane am luat de toate felurile : in forma de inimioare cu La multi ani, simple colorate sub diverse forme si unul din acela de se umfla cu paiul cu Mickey tare fain pacat ca nu am comandat mai multe |
Ai luat din ala de pe site-ul... respectiv? Eu numa prind cum se umfla Povesteste-mi si mie, pleeeeeeeeeez!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ai luat din ala de pe site-ul... respectiv? Eu numa prind cum se umfla Povesteste-mi si mie, pleeeeeeeeeez! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Eu il luasem de proba din alta parte anul trecut dar am uitat de el
Trebuie bagat paiul pana pe la mijlocul lui si apoi cand e gata umflat il scoti si nu iasa aerul, nu stiu cum sa explic